Информация за търговци и потребители!

Публикувайте вашата обява за продажба или покупка на iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S и iPhone 6S Plus, iPhone SE, iPhone 7 и 7 Plus, iPhone 8 и 8 Plus, iPhone X / XR / XS / XS Max, iPhone 11 аксесоари за тях или други неща свързани с мобилните телефони на Apple, като не забравяте да бъдете максимално подробни какво точно търсите или предлагате и разбира се не пропускайте да оставите координати за връзка.
Аватар
toreo
Обратна връзка:

Информация за търговци и потребители!

Мнение от toreo »

Пиша тази тема за да има поне малко информация за потребителите на нашия форум. Все повече се появяват нови потребители който търсят лесни пари и просто се чудят как да си пробутат боклуците или други който уж са сериозни, но излизат много некоректни продавачи или купувачи. Нека всеки който има положителни или отрицателни мнения за даден потребител (купувач или продавач) и ако има желание, нека да го сподели в тази тема, така ще имаме информация за дадения потребител и неговите намерения.

Ето днес имах неприятен случей с който започвам темата!

Загалвието на темата беше: Продавам чисто нов iPod Touch 4G 8GB
Автора не темата е: Bjork

Много некоректен потребител, снощи се чухме по телефона и се уговорихме, по-късно писахме в скайп и над 3 пъти му казах че съм сериозен да не ме излъже нещо и така нататък. Днес трябваше да ми го прати по Еконт, но преди обед ми се обади и ми каза, че сутринта се е срешнал с човек от София и му го бил продал. Какво му се вика на такова нещо за втори път ме прецакват така! Това за мен е много несериозен и некоректен човек, как може да сме се уговорили и след това да ме излъже, никакво чуство за мъжка дума. Такива хора незаслужават да бъдат част от такива фороми, тук е важно да си помагаме и да сме честни един към друг, не да се лъжем и да гледаме най-лесния начин да си напълним гушката!
Последно промяна от toreo на 15 Окт 2010, 18:31, променено общо 3 пъти.
Аватар
Sashiko20

Re: Информация за търговци и потребители!

Мнение от Sashiko20 »

Много е кофти... Иначе съм ЗА да се направи тема, в която да се пишат положителни и отрицателни коментари за търговците.:)
iPhone X
Apple Watch Series 1 38mm
MacBook Pro Retina Early 2015
Аватар
housemd70

Мнение от housemd70 »

Въпросът тук опира до дадена дума и последващото го сериозно отношение, все неща, от които въпросният потребител ще си пати в живота ако продължава да се носи по същото течение! А ти toreo, приятелю, не се коси, има и такива хора сред нас. Просто гледай напред, защото следващата оферта е някъде там ... "зад ъгъла" ;)
"Legio Patria Nostra"
Аватар
uomoto

Мнение от uomoto »

Истинския мъж трябва да държи на думата си!!!

Аз съм "ЗА",да няма такива хора във форума.
MEGADEAD

Мнение от MEGADEAD »

Колеги този потребител е измамник "didolino" пуснал е тема че продава ипод класик 30 гб на приемлива за мен цен. Миналата седмица се разбрахме даго прати и вчера като пристигна по еконт отидах даго видя. Самия ипод неработеше и е разцепен на половина явно някои се е опитал даго прави но не е успял. Платих си 6,80 да видя чупен ипод внимаваите като порачвате винаги изкаите опция отвори преди да платиш.
Аватар
gogo68

Мнение от gogo68 »

Ето подобен некоректен потребител:

http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 26&t=23603
Mr. Bean
dELpI

Мнение от dELpI »

Гледам,че в темата има само негативни мнения,но в заглавието не е упоменато дали е за измамници или и за точни хора.Искам да благодаря на housemd70 за телефончето,което купих от него преди няколко месеца.Пълна пушка си е телефона :)
Левски или Смърт !!!
L.Hamilton

Мнение от L.Hamilton »

Аз съм с двете ръце ЗА да има такава тема :)
AsenMateev87

Мнение от AsenMateev87 »

Здравейте, аз съм щом "ЗА" имах обява която продавах Ipod 1GB shuffle пълен пакет. Момчето което ми писа (stefo_4akala) искаше да го купи плеъра. След това се свърза по телефона говорихме беше на 100% убедителен че ще го вземе. Да ама не праща се Плеъра до София с опция за преглед и тестване но момчето няма желание дори и да си види плеъра така седи 2-3 дни в София. За съжаление и аз съм виновен от една страна защото потребителя (stefo_4akala) беше се рег. точно когато пожела да закупи плеъра. В момента продам Ipod Classic 30GB с калъф и оригинални слушалки и усб кабел. По принцип се занимавам с продажба на Ipod-и предлагам неща който са тествани на 100% и предлагам винаги снимки. В момента дори съм мъкнал доста цената от Ipod-a си поради простата причина защото имам фотоапарат който ми е заложен и ми се налага да си го прибера...
tozarat

Мнение от tozarat »

Не ползваите услугите на сервиз МИШЕЛ в Плевен продаде ми iphone4 с изкривено шаси и отказа да приеме рекламацията
sbonkov
Обратна връзка:

Мнение от sbonkov »

Аз взех от колегата Jack Sparrow един Iphone и съм много доволен. Момчето даже ми нагласи и iOS-a.
iPhone 4 16GB
Аватар
downgrade

Поредният измамен от продавач измамник!

Мнение от downgrade »

Здравейте вчера си купих един ipod touch 1-ва генерация от един тъ****р в Prodavalnik.com
И така обаждам му се и имаше следния разговор:
Аз:Здравейте продавате ли все още ipod-а от обявата ви?
Той:Да още седи
Аз:Ок всичко ли му работи
Той:Да иначе няма за какво да го продавам!!!!!!!

И така мнооого лъжи докато не го купих..

Нито вест от него няколко дни и най-накрая едно съобщение "pratih go"...

И такаа получавам един издраскан "ипод" с счупен жак за слушалки и с отишла батерия...

Пиша му лично като му казвам или ти го връщам или ми плащаш сервиза!!!

Получавам 2 лични съобщения:
ti lud li si e chovek nishto mu nqma na jaka.....

pak i takiva ludi raboti s vrashtanki moje da zabraish

Забележете,че съм ученик и не искам пари от родителите си а спестявам супер много !!!

Ето сега ще напиша и координатите на това Л***О:
Профил в продавалник.ком: dboy8825
Скайп:samsara1992
Име:Добрин Димотров Друмев
Телефон:0895344828

Извод:пазете се много от продавачи тъпаци,а най-добре не взимайте 2-ра ръка...
Последно промяна от downgrade на 23 Фев 2012, 23:18, променено общо 1 път.
Аватар
downgrade

Re: Поредният измамен от продавач измамник!

Мнение от downgrade »

Така пожелавам ви приятно бъзикане с "пича"..
Аз така и така съм набутан до смърт (за един 7мо класник сто и кусур лева са си бая :/ )И моля ви не ми трийте темата :)

П.п Чак сега виждам къде ми е темата (:| :))

П.п 2 След като ме остъргаха 40 лева в един сервиз ipod-а е като нов :P
Аватар
Иван Шопов
Обратна връзка:

Мнение от Иван Шопов »

Мдам...
От кой град е "услужливият продавач"?
Тъй като не съм ученик, но пък мразя евтините играчи с удоволствие бих помогнал со кротце, со благо и со кьотек да си получиш паричките. Не че това е начина, но пък нечестните да ограбват спестяващите някак си не ми е по вкуса...
Има специални хора на този свят. Не сме го искали, но сме се родили такива!

Iphone 5 16Gb, iOS7
Iphone 4 32Gb, 4.2.1 Custom, Jailbroken
Аватар
downgrade

Мнение от downgrade »

Май е от Пловдив,аз парите няма да си ги получа защото така или иначе го оправиха в сервиза... Не знам пратиха ми един ipod classic преди това с развален хард диск,но се разбрахме с човека и го върнах.Или аз попадам на боклуците все или всичко 2-ра ръка му има нещо :/
haho7o

Мнение от haho7o »

А Защо просто не си платил няколко лева отгоре за доставката за а можеш да го прегледаш преди да го вземеш???
КУПУВАМ IPOD TOUCHКУПУВАМ IPOD TOUCH
dani_x

аман от несериозни купувачи

Мнение от dani_x »

вече за втори път се сблъсквам с несериозни купувачи
обаждат се уговарят се пращам телефона
и после ни вест ни кост от тях и телефона си не вдигат
ето един от тях

здравко янев град бургас Телефон 0896896396 >:)

моля ако и други са имали проблеми да пишат

аз съм от варна номера ми е 0899884988
gstg

Мнение от gstg »

Трябва да отворим и тема за некоректните купувачи и офертаджий !!! Помолих да пуснат обява от мое име и стана много страшно - всеки който иска да изкара пари се натърти първи , след това прописаха хората с офертите които нямат нищо общо с обявата .....
Тъжното е че до сега много малко хора са били съвсем точни B-)
I phone 5-16GB & I Phone 4s-64Gb Всичкото е в бяло
kbled

Некоректен продавач във форума - Jam

Мнение от kbled »

Здравейте,

Не знам дали това е правиланият раздел, но пускам темата тук за да я видят хората, които купуват телефони от форума.
Накратко, миналата година купих 2 телефона Iphone 4 от Jam. Вчера ме викнаха в районото да давам обяснение, единият от телефоните
бил купен с фалшива лична карта и ми го конфискуваха. Опитах се да се свържа с Jam и да се разберем, за сега без успех. Преди да пиша
тука исках да се разбера с него, писах му ЛС, вчера гледам е влезнал в 17.03 ч., но не ми е отговорил. Не вярвам да е знаел за това с личната
карта, но все пак съм ги взел от него и държа да ми възстанови сумата или да ми даде друг телефон, стига да не е купен по същата схема. Дал съм
координатите и описанието в полицията, ако някой има някакво инфо за него ще съм много благодарен да ми го даде.
kbled

Re: Некоректен продавач във форума - Jam

Мнение от kbled »

Ще помоля някой от модераторите да стикне темата, докато се разреши случая.

Благодаря предварително!
kbled

Re: Некоректен продавач във форума - Jam

Мнение от kbled »

Свързах се с Jam, човека подходи коректно, със сигурност и той не е знаел, че телефона е взет с фалшива лична карта, ще ви държа в течение.
kbled

Мнение от kbled »

Пиша след няколко месеца за да потвърдя, че човека се оказа некоректен:

Купих от този търговец - Jam, 3 телефона, единият от които е купен с фалшива лична карта и го конфискуваха. Свързах се с Jam, първоначално ми обясни, че това му бил втори такъв случай и полицията ще върне телефона. Чакане, обеща да даде оборотен телефон, не даде, прокурора по случая каза, че този телефон никога няма да го върнат. Казах му на Jam, обеща да ме обещети. Преди няколко дена ми предложи да си харесам 4-ка от форума, които вървели по 400-450лв. (негови думи) и щял да ми даде половината сума. Варианта не ме устройва, вече си взех 4с на изплащане и му казах, да ми даде поне половината сума от него, отговора - бил финансово затруднен. Вчера му казах, че ще ходя пак при следователя и че ще се консултирам с адвокат, и днес ми звъна да ми каже, да не го заплашвам (което досега нито веднъж не съм направил, даже толкова време успях да запазя добрия тон), и че нищо нямало да ми даде.

Както и да е, пиша тука за да знаят хората, които купуват от него.
Аватар
The Shaman
supporter

Мнение от The Shaman »

Какво чакаш а не пускаш кучетата по следите му ;)
kbled

Мнение от kbled »

Пускам ги днес, имам среща със следователя и после с адвокат. Даже намерих адвоката, който води делото на Мтел срещу жената, с чийто лична карта е купен телефона.
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Jam, Installer, все същия си е...чудя се защо още го има тук?
"Мисля-значи съществувам"
Публикувай отговор