[iSTUFF] : АКСЕСОАРИ, ЧАСТИ и Турбо SIM за iPhone & Watch
Re: Sell: (iSTUFF) Аксесоарите,от които имате нужда! +Earpods
Благодаря ти за положителния отзив и преди всичко се радвам, че си останала доволна от покупката си 

Последно промяна от mileff на 29 Ное 2012, 14:34, променено общо 1 път.
- snooperchi
Колега, а дали случайно можеш да намериш преходник, който да направи така, че зарядното за кола на 4/4S да става и за 5ца? И ако да, то на каква цена? За ето такава джаджа става въпрос - Цък
Здравей,
До средата на следващата седмица ще получа такива преходници, кабели и други страхотни продукти за iPhone 5 така, че хвърли един поглед на темата към Сряда-Четвъртък и мисля, че ще откриеш това от което имаш нужда
До средата на следващата седмица ще получа такива преходници, кабели и други страхотни продукти за iPhone 5 така, че хвърли един поглед на темата към Сряда-Четвъртък и мисля, че ще откриеш това от което имаш нужда

Последно промяна от mileff на 30 Ное 2012, 17:53, променено общо 1 път.
И втората доставка ми пристигна , Калъфчето с издърпване за Айфон 5 (код620) излезе по хубаво от колкото очаквах ,ако някой го мисли да взема смело,за момента е идеалното решение. Доколкото за протекторите за дисплей и гръб останах разочарован и съм без тях тъй като след всички положение усилия не бяха по размер на айфона и така и не се напаснаха изрязаните отвори...никаква симетрия и другото е,че бяха объркани на гърба лепенките и когато се отлепи и в ръцете ти остава часта без лепило,което требе да лепне на гърба и до там с опитите за слагане
как да е ,не може всичко да е хубаво...
Поздрави и до следващата поръчка

Поздрави и до следващата поръчка

Здравей,
Радвам се, че кожения калъф е надминал очакванията ти и си останал доволен.
Що се отнася до протекторите - съжалявам, че си останал разочарован по някаква причина.
Не знам, какво точно имаш предвид с думите "не бяха по размер на айфона и така и не се напаснаха изрязаните отвори" и "никаква симетрия" но проверката, която направих аз не потвърждава казаното по-горе.
Позволих си да направя три бързи снимки на задния протектор (защото всички знаем, че задния панел при iPhone 5 е по-специфичен, и това затруднява повече производителите на протектори) и резултати са отлични и всичко си пасва ОК. При предния протектор също не открих криви или асиметрични отвори и линии, затова не сметнах за необходимо да го снимам допълнително.
Ето ги и снимките (за съжаление с не много добро качество, но се наложи да снимам с телефона)

Разбира се всичко това не изключва възможността за производствени дефекти на отделни единици или пък неправилен монтаж. По тази причина съм готов напълно безплатно да ти изпратя нов комплект протектори, което можем да уточним по телефона или на Л.С.
Поздрави,
Милен
Радвам се, че кожения калъф е надминал очакванията ти и си останал доволен.
Що се отнася до протекторите - съжалявам, че си останал разочарован по някаква причина.
Не знам, какво точно имаш предвид с думите "не бяха по размер на айфона и така и не се напаснаха изрязаните отвори" и "никаква симетрия" но проверката, която направих аз не потвърждава казаното по-горе.
Позволих си да направя три бързи снимки на задния протектор (защото всички знаем, че задния панел при iPhone 5 е по-специфичен, и това затруднява повече производителите на протектори) и резултати са отлични и всичко си пасва ОК. При предния протектор също не открих криви или асиметрични отвори и линии, затова не сметнах за необходимо да го снимам допълнително.
Ето ги и снимките (за съжаление с не много добро качество, но се наложи да снимам с телефона)

Разбира се всичко това не изключва възможността за производствени дефекти на отделни единици или пък неправилен монтаж. По тази причина съм готов напълно безплатно да ти изпратя нов комплект протектори, което можем да уточним по телефона или на Л.С.

Поздрави,
Милен
Последно промяна от mileff на 01 Дек 2012, 18:52, променено общо 1 път.
Ето това е отговор! Браво! Току що си поръчах и аз два броя протектори и ще споделя, но колегата ми изглежда точен и само заради този му отговор се доверявам и не се съмнявам.
Много коректен! Препоръчвам ви го!!!
iPhone 5 16 GB Black Edition - FW GLOBUL
Благодаря за довериетоGPower написа:

Благодаря за хубавите думиN-lay написа:

Последно промяна от mileff на 03 Дек 2012, 11:37, променено общо 1 път.
Re: Sell: (iSTUFF) Аксесоарите,от които имате нужда! +Gevey iOS6
Благодарности на Милен,пича е супер точен!Кейса от две части идеално пасна на 5-та,а за протекторите 100% са точни като размер,само че ми се разгони фамилята докато поставя задния.
iPhone5-16GB-FU-iOS 7.0.4-JB
Благодаря ти за коментара! Радвам се, че си останал доволен от покупката си и пак заповядай 
Поставянето на заден протектор от този тип (от 3 части) е действително малко по-трудоемко от това при iPhone 4/4S например, но при този дизайн на панела при iPhone 5 няма друго решение. При вариантите с цял заден протектор монтажа е малко по-лесен, но резултатите трагични! Това е така заради не дотам равната повърхност при задния панел.
Ето един пример за това и защо не зареждам подобни протектори :

P.S. Честита 5-ца!
Поздрави,

Поставянето на заден протектор от този тип (от 3 части) е действително малко по-трудоемко от това при iPhone 4/4S например, но при този дизайн на панела при iPhone 5 няма друго решение. При вариантите с цял заден протектор монтажа е малко по-лесен, но резултатите трагични! Това е така заради не дотам равната повърхност при задния панел.
Ето един пример за това и защо не зареждам подобни протектори :

P.S. Честита 5-ца!

Поздрави,
Последно промяна от mileff на 04 Дек 2012, 11:50, променено общо 4 пъти.
Благодарства 

iPhone5-16GB-FU-iOS 7.0.4-JB
Благодаря на Милен много коректен и качествена стока.Бърз,точен,коректен !!! 

Iphone 4S 16GB, IOS 8.0.2
Много ти Благодаря за добрите думи и много се радвам, че си останал доволен 

Последно промяна от mileff на 05 Дек 2012, 17:24, променено общо 1 път.
Бърз,точен и коректен и най вече със работеща стока !
Втори GEVEY Ultra S за iPhone 4S iOS6 взимам и двата Gevey си работят със Глобулска карта без проблем !

Втори GEVEY Ultra S за iPhone 4S iOS6 взимам и двата Gevey си работят със Глобулска карта без проблем !

Много ти благодаря за положителния коментар и най-вече се радвам, че и този път всичко е както трябва 

Последно промяна от mileff на 05 Дек 2012, 23:18, променено общо 1 път.
Пристигна и моята поръчка, всички аксесоари и части са перфектни, но за съжаление не мога да кажа същото за протекторите. Просто да сложиш такъв протектор от 3 части и той да е перфектен е равно на нула. Слагал съм стотици, но този протектор е невъзможен за перфектно полагане. Бях си поръчал два броя единия е в коша а други грози гърба на телефона. Дано да има хора които са го положили перфектно.
Здравей,
в предните постове точно за това стана въпрос, че поставянето на протектора за гръб при 5-цата за съжаление е в известна степен по-сложно от това, което сме свикнали при 4-ките. При моделите с цяла задна част пък е налице друг проблем, за който споменах по-горе с оставането на въздух по ръба на стъклените части от панела. За съжаление дизайна на iPhone 5 е този, който усложнява нещата но няма как да променим това. Проблема НЕ е в протекторите.
За пример ще покажа как аз успях да залепя от този тип протектори на моя телефон (в случая матови) и няма нито на едно местенце въздух или нещо, което да дразни:)

Поздрави,
в предните постове точно за това стана въпрос, че поставянето на протектора за гръб при 5-цата за съжаление е в известна степен по-сложно от това, което сме свикнали при 4-ките. При моделите с цяла задна част пък е налице друг проблем, за който споменах по-горе с оставането на въздух по ръба на стъклените части от панела. За съжаление дизайна на iPhone 5 е този, който усложнява нещата но няма как да променим това. Проблема НЕ е в протекторите.
За пример ще покажа как аз успях да залепя от този тип протектори на моя телефон (в случая матови) и няма нито на едно местенце въздух или нещо, което да дразни:)

Поздрави,
Последно промяна от mileff на 09 Дек 2012, 19:56, променено общо 3 пъти.
Re: Sell: (iSTUFF) Аксесоарите,от които имате нужда! + НОВИ
Изключително точен продавач!
Горещо го препоръчвам!
Горещо го препоръчвам!
Много ти благодаря за хубавите думи 
Поздрави,
Милен

Поздрави,
Милен
Последно промяна от mileff на 07 Дек 2012, 22:11, променено общо 1 път.
Поредния много доволен клиент. Препоръчвам ! 

Apple iPhone 8 Plus 256 GB Space Grey [ iOS 13.5.1 ]
Благодаря за коментара и искрено се радвам, че си останал доволен 

Последно промяна от mileff на 07 Дек 2012, 22:59, променено общо 1 път.
Здравейте! Изправен съм пред дилема. След 17ти декември пристига айфон 4ката която чакам от цифра време и понеже нямам търпение се колебая какъв калъф да и взема моля за съвет дали да е от кожените или Speck candyshell моя фаворит за сега или кожен + някакъв бъмпер какво е вашето мнение,кое осигурява оптимална защита? Ще съм благодарен ако получа отговор на лично съобщение! Благодаря ви предварително!
iPod Shuffle 4g 2gb ^^
iPhone 4 32gb Black ^^
iPhone 4 32gb Black ^^
Здравей,
Имаш дълго и подробно лично съобщение
Надявам се да съм бил полезен.
Поздрави,
Имаш дълго и подробно лично съобщение

Надявам се да съм бил полезен.
Поздрави,
Последно промяна от mileff на 11 Дек 2012, 23:30, променено общо 1 път.
- snooperchi
Здравейте на всички. Аз също искам да изразя ( както виждам поредната, но ЗАСЛУЖЕНА ) благодарност на човека. Стоката, която поръчах от него си пристигна, всичко е наред, колегата е супер отзивчив и всичко е перфектно. Благодарности за всичко и извинявай ако има нещо. Успех за напред. 

И аз да се включа с положителния feedback ! изключително точен, препоръчвам