Информация за търговци и потребители!

Публикувайте вашата обява за продажба или покупка на iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S и iPhone 6S Plus, iPhone SE, iPhone 7 и 7 Plus, iPhone 8 и 8 Plus, iPhone X / XR / XS / XS Max, iPhone 11 аксесоари за тях или други неща свързани с мобилните телефони на Apple, като не забравяте да бъдете максимално подробни какво точно търсите или предлагате и разбира се не пропускайте да оставите координати за връзка.
kawabiker

Re: Информация за търговци и потребители!

Мнение от kawabiker »

ivan_baroveca от град Левски 0877791333 . Положих нечовешки усилия да му тръгне тела, той даже не даде и 20 стинки да ми звънне, само аз го набирах и накрая се оказа , че е прецакал x-sim a който му пратих първия път и който ми върна даже и за моя сметка, а аз на доверие му изпратих нов още същия ден само и само да му свърша работа .
Такъв лъжец и хитрец на дребно няма !!!!
Ето какво ми върна и то за моя сметка :D и ми каза " аз като я пратих не забелязах нищо, може в Еконт да е станало "
ИзображениеИзображение
ivan_baroveca

Мнение от ivan_baroveca »

Тъй като сега видях снимките, мога да ти кажа, че когато ми я изпрати, чипът изглеждаше по абсолютния начин. Това че ти имаш дефектни бройки чипове, не е мой проблем. Ако аз съм виновен, защо с втория чип телефона тръгна без проблем, още щом го сложих, а от първия път с първия чип нищо не стана? Даже и екрана за въвеждане на IMSI кода не се появи. С първия чип опитах точно 3 пъти. И като видях, че не става, се отказах и ти писах. Ако вината е в мен, нямаше ли да повредя и втория чип? Случва се да има дефектни чипове. А даже и не виждам какво му има на чипа? Както го показваш на снимката, така го бях получил и аз. Ако бях го повредил аз, щях да ти кажа и даже нов щях да поръчам. Защо ми е да те лъжа. 40 лева за мен са нищо.
kawabiker

Мнение от kawabiker »

Щот си циганин в най лошото значение на думата ЦИГАНИН и то най смотания, даже си МАНГАЛ .
Дефектен си ти , като гледам и ръцете са ти леви !!!!
Точно щот са нищо, ми я върна даже и за моя сметка 4.2 лв. !!!
Аватар
donchos

Мнение от donchos »

40 лв за теб като са нищо, защо използваш фабрично заключен телефон, а не си купи отключен?
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
tribaleo

Мнение от tribaleo »

Ванката е баровец бее шшшш алоууууууууууууууу =))
iPhone 5S FW 7.1.2
ivan_baroveca

kawabiker написа:Щот си циганин в най лошото значение на думата ЦИГАНИН и то най смотания, даже си МАНГАЛ .
Дефектен си ти , като гледам и ръцете са ти леви !!!!
Точно щот са нищо, ми я върна даже и за моя сметка 4.2 лв. !!!
LOL
donchos написа:40 лв за теб като са нищо, защо използваш фабрично заключен телефон, а не си купи отключен?
Щото айфона не е мой. Аз си имам Galaxy S4
Аватар
donchos

Мнение от donchos »

И заради това имаш регистрация в Айфон форума от 2011г.
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
ivan_baroveca

donchos написа:И заради това имаш регистрация в Айфон форума от 2011г.
защото през 2011г. имах айфон ;D
kawabiker

Мнение от kawabiker »

Щото айфона не е мой. Аз си имам Galaxy S4
Па и лъже кат МАНГАЛ, нали беше твой , нали ти се зареждаше в стаята онзи ден като ми се криеше ,тоя умрял Спринтаджийски телефон , дет нямаш и 20 стинки в примата в него , да звънеш да си признаеш !
tribaleo

Мнение от tribaleo »

Момчето е баровец бееееееее
iPhone 5S FW 7.1.2
profusion

Re: Продавам: iPhone 4S/5 16/32GB 4бр.

Мнение от profusion »

Взех от avelko вчера iPhone 5, телефона се оказа с неработеща букса за слушалки. Продавача заяви, че не била пробвана, и да ида в Глобул.

Чудесно, купувам неизпробвано нещо и после от ден 1-ви да ходя да си блъскам нервите с Глобул за да си прося refurbished апарат. Много коректно!
"В заглавието на темите излагайте същността на проблема си, а не дълбочината на вашите страдания."
Аватар
Avelko

Мнение от Avelko »

Можеше да ми го върнеш, както се бяхме разбрали!
0886 40 54 40
Аватар
Denis40

Re: Продавам: iPhone 4S/5 16/32GB 4бр.

Мнение от Denis40 »

profusion написа:Взех от avelko вчера iPhone 5, телефона се оказа с неработеща букса за слушалки. Продавача заяви, че не била пробвана, и да ида в Глобул.

Чудесно, купувам неизпробвано нещо и после от ден 1-ви да ходя да си блъскам нервите с Глобул за да си прося refurbished апарат. Много коректно!
Когато апарата е refurbished имея на металната задна част и имея на самия телефон се различават. До сега не съм имал сменен телефон със различен имей. Тези refurbished апарати се продават не се дават при гаранционна замяна. След като имате гаранция защо се оплаквате? Това си е типична черта на българите, явно това го правим най-добре. Имате опция за тест и в еконт. В крайна сметка ще получите чисто нов телефон на цената на 2-ра употреба.
Устройства които ползвам:
** iPhone 6s Plus 128GB Space gray **
**ThinkPad T450s**
Аватар
Avelko

Мнение от Avelko »

profusion написа: След разговор с продавача стана ясно че мога да го върна само ако отново аз поема разходите по куриери въпреки че не съм виновен (които не са малко с наложен платеж общо около 60лв за двете посоки). Тоест аз да се навътря отново :(
Ти щеше да поемеш само разходите за куриер около 4лв
Аз щях да платя наложения платеж.
Това ми е отговора на Л.С.

iPhone не се "човърка", сменя се с нов!
Може да го върнеш за 800лв. и доставка за твоя сметка.

profusion написа: Телефона е занесен на Глобул с гаранцията както посъветва продавача, и сега съм без телефон - ще чакам, и ако не признаят гаранцията поради някаква причина смятам да си търся правата по всички възможни начини!
IMEI вече не е активен, което значи, че телефона е сменен с нов!
Пиши като го вземеш.
0886 40 54 40
niki_btg

Измамници , крадци - Тайм Мобиле,гр. София ул Граф Игнатиев

Мнение от niki_btg »

Здравейте , искам да споделя моята история за един Айфон 4с и софииските сервизчета... На 22.10.13 година оставих Iphone 4s neverlocked в сервиз Тайм Мобиле на ул. Граф Игнатиев 13 с Айтюнс грешка 21. След ден-два ми звънят и казват ,че за смяна е процесора (130лв) ми поискаха.Дефектирал е , защото е бил свалян и е сложен не както трябва и е дал на късо.Телефона си работеше идеално. Задържах ги още ден ,два и се огледах за платка , защото ми беше много съмнителна тяхната подмяна на процесор и че после ще става нещо от телефона.Той каза ,че ще провери някои неща , от които може да идва проблема и ще каже какво е станало.. Накрая отивам да видя какво е направил и телефона въобще не иска да стартира по никакъв начин. Оказа се че махал кънектори от платката , които няма как да се върнат там и тя става неизползваема. Аз предположих , че в сервиз , когато се дава дадено нещо за ремонт се очаква да го върнат или в първото състояние или в по-добро. Оставих телефона при него и пуснах жалба до КЗП.След 20тина дни чакане на тяхната реакция , бяха отишли до сервиза и не бяха взели под внимание нито дума от жалбата ми.Отговора от тях към мен беше все едно слушам човека от сервиза. Накрая отидох да си получа телефона и що да видя .. на пръв поглед само задния капак и хоум бутона бяха мойте. Подаде ми за подпис приемо-предавателен протокол , на който поиска да напиша ,че ми предава телефона в състоянието ,в което съм му го дал. Аз отказах и той накара негова служителка да го напише вместо мен. В крайна сметка бях принуден да се подпиша на протокола само и само да си взема телефона най-накрая.Преди ден в друг сервиз свалихме задния капак и се оказа ,че са изтърбушени чипове и липсват части и доста от болтовете.След сравнение с предишни снимки на моя телефон се оказа ,че ми е сменил дисплея с по-добре изглеждащ , което ме навява на мисълта ,че този не работи. Лайсната не е моята , тази е издута на едно място.Като заключение ще кажа да не си носите телефоните там , защото не се знае в какво състояние ще ви ги върнат.
Техен сайт:http://gsm-service.bg/
http://www.time-mobile.com/
tribaleo

Мнение от tribaleo »

Е добре де...защо не отиде да ги изтърбушиш с 2-3ма приятели?
iPhone 5S FW 7.1.2
niki_btg

Мнение от niki_btg »

Още по темата! Днес бях пак в сервиза , защото се издразних ,че даже не беше и събрал телефона като хората. Лайсната не беше се прибрала отгоре в дясно. Като му казах какво искам от него (поне да го сглоби както трябва) той ме запита дали аз съм пуснал темите в Айфон форумите за сервиза. Отговорих положително , неговото желание беше да изтрия всичко. Аз отказах и го предупредих , че ще има и още. При това той каза , че щял да ми "пръсне мутрата" и да "внимавам да не го срещам". Абсолютно отказа да разглоби и сглоби всичко , както му е реда.Всичко това пред клиенти. Чудя се на подобна наглост , как е възможна? Надявам се и това да прочете и да вземе да пише в темата , поне да се оправдае. Та това е вече , аз съм си виновен. Има си сервиз на форума , но не го посетих. Доверих се на човек, без никаква репутация. (като се разтърсих в нета , открих още едно оплакване от сервиза) Явно при тях си е практика да прецакват , сега си чукам телефона в главата....
tribaleo

Мнение от tribaleo »

Е някакъв страшен убитак те тоя...най-много накрая да си ходи с пръснат задник ако така продължава да мами хората....само бой и плюнки за такива смешници!
iPhone 5S FW 7.1.2
asen4o0

Мнение от asen4o0 »

И аз изпатих от един "търговец". Той е с ник GuFi и ме излъга, че 5-цата, която ми продаде е фабрично отключена, а после се оказа че е заключена. От както купих телефона не си вдига телефона. Според акаунта си в appstore се казва Денислав Иванов. Телефона му е 0898 91 76 96.
Сега: iPhone 5 16 GB; iPhone 4 16 GB; iPad 2 Wi-Fi + 3G 16 GB
Преди: iPhone 2G 8GB; iPod Touch 2G 8GB; iPhone 3GS 8 GB; iPhone 4S 16 GB
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

Изпатих си от търговец "fazana" взех от него четворка заключена към Vodafone Spain 8GB, идва съвсем друг телефон отключен, но КРАДЕН!! Телефона е активиран по начина по който съм пуснал в форума, и в момента ако го ресторна ще се заключи.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
ccc

Мнение от ccc »

Като гледам всичките телефони са му заключени, имаше един отключен, на когото отказваше да прати IMEI . Ясна е работата
marrr

Мнение от marrr »

niki_btg написа:Още по темата! Днес бях пак в сервиза , защото се издразних ,че даже не беше и събрал телефона като хората. Лайсната не беше се прибрала отгоре в дясно. Като му казах какво искам от него (поне да го сглоби както трябва) той ме запита дали аз съм пуснал темите в Айфон форумите за сервиза. Отговорих положително , неговото желание беше да изтрия всичко. Аз отказах и го предупредих , че ще има и още. При това той каза , че щял да ми "пръсне мутрата" и да "внимавам да не го срещам". Абсолютно отказа да разглоби и сглоби всичко , както му е реда.Всичко това пред клиенти. Чудя се на подобна наглост , как е възможна? Надявам се и това да прочете и да вземе да пише в темата , поне да се оправдае. Та това е вече , аз съм си виновен. Има си сервиз на форума , но не го посетих. Доверих се на човек, без никаква репутация. (като се разтърсих в нета , открих още едно оплакване от сервиза) Явно при тях си е практика да прецакват , сега си чукам телефона в главата....
Обеца на ухото на всички които се занимават с разни гаражни сервизчета. Аз никога не бих си оставил телефона за ремонт извънгаранционно в различен сервиз, различен от тези на оператора или гаранционните на вносителя. Може да излезе малко по-скъпо, но знаеш че имаш "някакви права", за разлика от търговците на миши кожи...
pinkstera

Мнение от pinkstera »

:)
Последно промяна от pinkstera на 11 Яну 2015, 10:35, променено общо 1 път.
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Ми, той не знам дали е "майстор", ама аз скапана батерия от него не съм взел. Нито една. А, ти, кой знае какъв кенеф си му занесъл, който и с акумулатор от кола няма да тръгне.
"Мисля-значи съществувам"
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

pinkstera написа:Ето още един пример за некоректен "майстор": Emo91. Предупреждавам за да не се опари някой по аматьорския начин, по който ние го направихме като му занесохме айфона за смяна на предно стъкло, след което е сменена батерията, и не изкарва и един ден. Егати майсторлъка. Това момче е майстор колкото и аз - лична преценка и никого не ангажирам :) Ето му темата : viewtopic.php?f=26&t=29977
Така нареченото момче съм взимал много неща от него и винаги съм оставал доволен. Даже преди месец и нещо ми подари док за 3GS за да видя едно дъно дали работи. Ти нещо се бъркаш ;)
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Публикувай отговор