Публикувайте вашата обява за продажба или покупка на iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S и iPhone 6S Plus, iPhone SE, iPhone 7 и 7 Plus, iPhone 8 и 8 Plus, iPhone X / XR / XS / XS Max, iPhone 11 аксесоари за тях или други неща свързани с мобилните телефони на Apple, като не забравяте да бъдете максимално подробни какво точно търсите или предлагате и разбира се не пропускайте да оставите координати за връзка.
Здрасти,
ако става въпрос за ултра тънките кейсчета за iPhone 5, то в момента от тях имам в 4 цвята - бял/черен/розов/лилав.
Към края на този месец вероятно ще получа и от другите цветове, но веднага щом това се случи ще го обява в темата
Поздрави
Последно промяна от mileff на 09 Юни 2013, 13:12, променено общо 1 път.
Не се и съмнявам в коректносттна на mileff! Днес си поръчах за пореден път от него и утре си очаквам доставката на кейса!(за жена ми е, но все пак:)!) Браво, братле! Продължавай в същият дух!
Пратката пристигна!
Изключително коректен,точен,отзивчив и съобразителен!
Вчера си поръчах няколко неща,а днес вече са тук. Всичко е опаковано и работи перфектно и най-важното .. доволен съм.
Ако имате някакви колебания.. премахнете ги,препоръчвам ви го горещо.Радвам се,че все още има хора които се опитват да помогнат на хората,а не да го правят за бизнеса си.
Благодаря,при нужда пак ти си човека !
Много точен и бърз. Редовни клиенти сме компанията.
Въпрос:
Предлагаш/предлагал ли си за iPhone 4/4s case-ове от типа Survival? Тези супер здравите и направени за екстремни условия?
Благодаря за положителния коментар
Що се отнася до въпроса за кейсчетата, то след началото на Август ще получа от тях:)
Веднага щом това се случи ще ги обявя
Поздрави
Последно промяна от mileff на 25 Юли 2013, 02:50, променено общо 1 път.
Здравей!Искам да си поръчам следните неща:
МАТОВ Протектор за дисплей –iPhone 3G/3GS - 2 броя
[продуктов код : 3-201]
USB Кабел - ЧЕРЕН
[продуктов код : 402]
Намирам се в гр.Сърница.Еконт идва до тук, обаче нямат офис.Бих желал пратката да е като пощенска за да е по евтино, стига да е възможно.На л.с. мога да ти дам пощенски код и телефонен номер за връзка.Поздрави