Песни в един и същ албум, но различни изпълнители?

Всичко за основната програма за връзка и синхронизация на информация и съдържание между компютъра и мобилния телефон или MP3 плейърите на Apple. Задължителна за всеки iPhone или iPod touch потребител.
nerubz

Песни в един и същ албум, но различни изпълнители?

Мнение от nerubz »

Организирах си музиката в албуми, но когато сложа песни с различни изпълнители в един и същ албум iTunes ми ги разпознава като различни албуми когато гледам в cover flow (на компютъра). На телефона ми излизат нормално, в един и същ албум са, но когато използвам програмката Remote от appstore (препопъчвам я на всички с WiFi в тях!!) ми излизат както в iTunes - като различни албуми и съответно ми е по-трудно да си намеря песента която търся.

Има ли начин да излъжа iTunes да не ми разделя албумите според изпълнителите им?

Пример: имам албум "Black", в него има песни на Eminem и Akon и iTunes ги разпознава като два отделни албума - на еминем и на ейкън.

Надявам се някой да ме е разбрал какъв е проблема след толкова много писане :)
mariankata

Re: Песни в един и същ албум, но различни изпълнители?

Мнение от mariankata »

Аз го правя да са ми Various Artists и си ги слага в един албум, но така няма да ти пише че песента е на Akon примерно, ами ще ти пише, че е на Various Artists.
Аватар
VladTheImpaler
iPhoneaholic

Мнение от VladTheImpaler »

Има поле Album Artist - него го правиш на Various Artists, а Artist полето си го правиш каквото си искаш :)
iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно :)
Аватар
deezel - download.bg
Обратна връзка:

Мнение от deezel - download.bg »

Най-добре става с Compilations. Не с Albums.
Darin Dimitrov - Download.BG Magazine
iPhone 16GB Firmware 2.2 PWNED + MacBook Air + Super Drive + Apple Remote x2 + iMac 24'+ AirPort Express + Nokia N95 + Nokia N800 Internet Tablet OS 2008
nerubz

Мнение от nerubz »

Мерси, ще пробвам и двата вариянта ;)
intruder

Мнение от intruder »

Вчера бях изправен пред същата задача, и ето как windows усерите могат да се справят точно за 5 минутки:

1. Изтегляме програмката mp3tag от mp3tag.de - програмата е безплатна и има превод на български
2. Стартираме програмката и отваряме директорията, където са mp3-ките (Ctrl+D или от Файл->Смени папката)
3. Маркираме всички mp3-ки и избираме от контексното меню (с десния бутон на мишока) "Tags" или Alt+T
4. Добавяме си обложката ако имаме такава
5. В секция "Метаданни" си добавяме поле "BAND" ако няма такова и записваме в него "Various Artists"
6. Записвме промените (бутон "Приложи") и сме готови
Публикувай отговор