iPhone към нов iTunes

Всичко за основната програма за връзка и синхронизация на информация и съдържание между компютъра и мобилния телефон или MP3 плейърите на Apple. Задължителна за всеки iPhone или iPod touch потребител.
Аватар
iCeco
Обратна връзка:

iPhone към нов iTunes

Мнение от iCeco »

Здравейте! До сега си ползвах iPhone 4S без никаква нужда да го синквам с iTunes, активирах го с новата функция където не е нужно да свързваш с iTunes, а директно през телефона.. Та реших да го мушна в лаптопа и в левия бар ми излезна Ceco's i (т.е. айфона) и когато го отворя и отида в таба аппс и отметна Sync Apps и ме пита дали искам да заменя всички съществуващи приложения с тези от итунса на лаптопа.. но аз не искам, защото на айфона имам ужасно много и скъпи приложения, а не ми се плащат наново. Как мога да го синкна, за да си кача поне няква музика, като си запазя платените приложения?
Sei was du bist!
Аватар
gorgior

Re: iPhone to new iTunes

Мнение от gorgior »

Щом веднъж вече си ги платил, няма да ти се налага да ги плащаш пак. Те са си твои завинаги. Можеш да си ги триеш и качваш колкото поискаш. :)
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Reinforced

Re: iPhone към нов iTunes

Мнение от Reinforced »

Здравейте,

Досега ползвах акаунта на сестра ми в iTunes i appstore , но трябваше да си ъпдейтна Iphona с iSO5 ?! ....и си направих мой акаунт. Ъпдейтнах,синхронизирах iCloud и ...всички приложения изчезнаха,безплатни и платени от акаунта на сестра ми !!! Имах и 2-3 игри ,бях доста напреднал...интересува ме дали мога да си върна старите игри и приложения и КАК ??
victor11

Мнение от victor11 »

Само с нейния акаунт.
Reinforced

Мнение от Reinforced »

Доста неприятен момент...поне едната да можех да си запазя :((
Публикувай отговор