Как се деактивира акаунт в iTunes?

Всичко за основната програма за връзка и синхронизация на информация и съдържание между компютъра и мобилния телефон или MP3 плейърите на Apple. Задължителна за всеки iPhone или iPod touch потребител.
stax

Как се деактивира акаунт в iTunes?

Мнение от stax »

След дълго търсене из форума не можах да намеря как се декативира (изтрива) акаунт? Понеже имам два създадени искам единия да го изтрия за да не ме бърка. В iTunes никъде не намерих рових и четох обаче се предавам. Възможно е и да няма такава опция ако някой знае нека пише.

Още един въпрос при създаване на нов акаунт принципно ми взеха от картата която искат да въведа близо 4 лв. Не знам защо? Може би за да пробват картата и после пак ще ги възстановят ли? Аз нищо не съм купувал.
victor11

Re: Как се деактивира акаунт в iTunes?

Мнение от victor11 »

1. Логваш се с акаунта, който не ти трябва, и деоторизираш компютъра.
2. Правят заявка за малка сума, с цел тестване валидността на картата. Пари от същата не се теглят.
stax

Мнение от stax »

Благодаря :)
Reckeez

Мнение от Reckeez »

Знам ,че тази тема не е за тук но не открих такава може ли някои ако има по два акаунта в iTunes ако може да ми го даде защото работя върху регистрацията около 2 месеца и не мога да се регистрирам ..Моля помогнете O:-) O:-) :(( :((
victor11

Мнение от victor11 »

Не си търсил както трябва. В подписа ми има ръководство за регистрация в iTunes.
Публикувай отговор