Проблем с Itunes - не мога да кача видео

Всичко за основната програма за връзка и синхронизация на информация и съдържание между компютъра и мобилния телефон или MP3 плейърите на Apple. Задължителна за всеки iPhone или iPod touch потребител.
stanimir_g

Проблем с Itunes - не мога да кача видео

Мнение от stanimir_g »

Здравейте колеги. Имам следния проблем с телефона си - Iphone 4. Не успявам да кача филми или каквито и да било видео файлове в Itunes. След като натисна "add file to library" файлът не може да се качи в "movies" и папката си остава празна. Проверявам след това в "recently added", но и там го няма. Проблемът не е със самите файлове, защото същите един приятел ги качва и синхронизира на неговия телефон.
Да добавя, че с качването на музика и снимки нямам никакви проблеми.
Благодаря Ви предварително.
victor11

Re: Проблем с Itunes

Мнение от victor11 »

Инсталирай си QuickTime.
stanimir_g

Re: Проблем с Itunes - не мога да кача видео

Мнение от stanimir_g »

Благодаря ти, Viktor11, стана работата!:)
maiki0575

Мнение от maiki0575 »

Здравейте, аз също ме мога да кача видео на тел.си Iphone-3, качвам снимки и музика но видео така и не става.Инсталирах си на компа Quick time и пак не става.Да не би този плейър да трябва да го инсталирам на тел.си ??? Library ми остава празна след add file to library (качвам видео файлове) и така не ми я показва.Моля помогнете :)
iPhone 4 & 3GS
victor11

Мнение от victor11 »

От въпроса ти съдя, че не си чел дори и ръководството, което си върви с телефона. Не можеш да качваш всякакви файлове, а само оптимизирани. Разгледай секцията "Специално оптимизирано съдържание".
maiki0575

Мнение от maiki0575 »

Мерси много, справих се най-сетне качих видео.Проблема обаче сега е друг.Като качих видеото ми изчезнаха всички музик.файлове, които бях качил преди това.Остана си само видеото.Така е и със всяко следващо качване, остава единствено новия файл.Всичко друго се изтрива(като разбира се преди това ме предупреждава, че ще бъдат изтрити досегашните файлове).Изпускам сигурно някаква настройка ???
iPhone 4 & 3GS
victor11

Мнение от victor11 »

Не трий от компютъра каченото, iTunes ще го търси там, освен ако не е зададена опцията Manually manage music and video. Също така нещата, които не са маркирани, ще бъдат изтрити. В общи линии не е зле да поразучиш iTunes и наличните опции. В подписа ми има ръководство на български език, прегледай и него.
maiki0575

Мнение от maiki0575 »

Мерси, мисля, че ще се справя.Сега не ми изтри нищо при качването.Всъщност само тази добавка(Manually manage music and video.) не ми е маркирана.Така ли да остане за да не ми триее файловете?
iPhone 4 & 3GS
victor11

Мнение от victor11 »

Ако възнамеряваш да изтриеш файловете от компютъра, тогава трябва да я маркираш, иначе не е необходимо.
maiki0575

Мнение от maiki0575 »

С риск да стана досаден, справих се вече с видеото и музиката-запазвам ги в тел за, което страшно ти благодаря.Сега обаче проблема си остана при снимките, доста внимавам как ги качвам но предишната папка винаги бива изтривана от тел. ???За да избегна това слагам в една папка 5-6 подпапки и по тази начин качвам снимките.така едни и същи снимки се изтриват и после отново се качват, разбирасе + новата папка при тях.Това мисля, че е доста хард изпълнение от моя страна.
iPhone 4 & 3GS
victor11

Мнение от victor11 »

Точно такъв е принципът.
maiki0575

Мнение от maiki0575 »

Мерси за помощта Виктор 11 !
iPhone 4 & 3GS
Публикувай отговор