iTunes забива при синхронизация

Всичко за основната програма за връзка и синхронизация на информация и съдържание между компютъра и мобилния телефон или MP3 плейърите на Apple. Задължителна за всеки iPhone или iPod touch потребител.
allli

iTunes забива при синхронизация

Мнение от allli »

Здравейте!

От няколко дни се боря с проблем в системата и не мога да определя къде точно е. Съжалявам, ако повтарям някоя тема, която вече съществува, но си поиграх с търсачката и не намерих това, което в случая ме интересува, а то е как да реша следния проблем:

Имам телефон и пад от доста време. До скоро нямах никакви проблеми със синхронизацията и ъпдейтването и на двете устройства, но изненадващо наскоро се появиха такива. В момента, в който включа някое от тях към ПС-то (Уиндоус 7, ауторизиран) и се стартира Тюнс-а ми изписва, че има нова версия на софтуера (iOS 5), която в случая искам да изтегля и инсталирам. Проблемът е, че вече пробвах над 20 пъти и все не става. Когато включа пад-а се случва следното нещо:

Изображение

Това бекъпване не помръдва, няма прогрес, не спира... Веднъж го държах цяла нощ и на сутринта нищичко не беше мръднало. Самия пад си изписва, че синхроницира, без обаче това да се случва в действителност. Няколко пъти спирах от пад-а, веднъж дори ми се наложи да правя рестор на системата му.

Подобно нещо се случва и когато опитам да ъпдейтна телефона - там бар-ът, който показва прогреса започва да се движи, но малко след началото спира и отново забива. Вече направих един рестор и на телефона, след което ми се изгубиха всички контакти, снимки и прочие, а се оказа, че някак си ми е истрило и предишните ъпдейти от компютъра, така че започнах от кота нула :(

Опитах с преинсталация на целия ябълков пакет (itunes, quicktime, bonjour и другите помощни апликации), но нищо не помогна. Инсталирах и стартирах като администратор - нищо...
Интересното е, че дори когато не дърпам новата версия, а само искам да синхронизирам съдържанието на която и да е от двете машинки - проблемът е същия.

Дали според вас проблемът не е от уиндоуса, макар че допреди проблемите всичко беше същото и нищо не е сменяно (като операционна система и прочие)... Или пък ако върна някаква по-стара версия на тюнс-а проблема да се оправи? Може ли самите устройства нещо да са се прецакали??

Още веднъж съжалявам, ако темата се повтаря и искрено моля администраторите и модераторите да не заключват темата, защото се нуждая от отговори, а сигуацията вече е доста напрегната (след толкова рестори и напразни опити)... :(

Благодаря ви предварително!

edit: забравих да спомена, че телефонът не е джейлбрейкнат..
allli

Re: iTunes забива при синхронизация

Мнение от allli »

Никой ли не знае от какво може да е проблемът и как да го оправя? :(
xtreme1117

Мнение от xtreme1117 »

И аз имам същия проблем.
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Случайно да ползваш машина с интел П55 чипсет?
"Мисля-значи съществувам"
allli

Мнение от allli »

Alxx написа:Случайно да ползваш машина с интел П55 чипсет?
как мога да проверя какъв е чипсетът?
Публикувай отговор