Ръководство за безплатна регистрация в iTunes!

Всичко за основната програма за връзка и синхронизация на информация и съдържание между компютъра и мобилния телефон или MP3 плейърите на Apple. Задължителна за всеки iPhone или iPod touch потребител.
Публикувай отговор
Аватар
gorgior

Re: Ръководство за безплатна регистрация в iTunes!

Мнение от gorgior »

А това нищо как да го разбираме? Някаква грешка ли ти дава или какво? Линк за потвърждаване получи ли на пощата?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Psyxodelia

Мнение от Psyxodelia »

Дава ми съобщение: For assistance, contact iTunes Support at www.apple.com/support/itunes/ww/.
Всичките пъти, когато пробвах ми изписва това.Вече се отчаях тотално.
i.girl

Мнение от i.girl »

Екстра, мерси!
novak123

Мнение от novak123 »

Здравейте! С Iphone7 Направих си регистрация в ICloud и ме логна, но зa app store и iTunes не ме допуска със същата регистрация и същите данни. При опит да се логна ми изписва следното съобщение: This Apple ID has not yet been used in the iTunes Store и отдолу с по малки букви Tap Review to sign in, then review your account information. Потвърдила съм през имейла Verify link , пробвах и да променя данните в профила, всичко е реално. Моля за съдействие!
victor11

Мнение от victor11 »

Не сте посочили метод за плащане, затова от вас се иска да редактирате и допълните въведената информация. Ако смятате да ползвате само безплатни приложения и не желаете да въвеждате метод за плащане, трябва да си направите чисто нова регистрация по стъпките, описани в шапката на темата.
Публикувай отговор