Ръководство за безплатна регистрация в iTunes!

Всичко за основната програма за връзка и синхронизация на информация и съдържание между компютъра и мобилния телефон или MP3 плейърите на Apple. Задължителна за всеки iPhone или iPod touch потребител.
Публикувай отговор
kawabiker

Re: Ръководство за безплатна регистрация в iTunes!

Мнение от kawabiker »

Имаше начин да превключиш към стар изглед и да го има линка, ако не го прпрати към друга поща писмото
largo_hs

Мнение от largo_hs »

Добре ще пробвам към друга.
largo_hs

Мнение от largo_hs »

Колега става, минаваш към новия изглед на абв и линка се вижда, благодаря за помоща. :)
absolut87

Смяна на акаунт в App Store

Мнение от absolut87 »

Здравейте
Промених си e-maila в акаунта и ми изпращат verification na е-мейла. В него пише да натисна линк по долу за да потвърдя новият акаунт,но такъв линк не ми излиза никъде??? Някой да помогне
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Re: Смяна на акаунт в App Store

Мнение от mitku »

Препрати си активиращия е-майл от abv, на адрес в някой друг сървър и ще си видиш линка. :-w
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
largo_hs

Мнение от largo_hs »

Аз се сблъсках с този проблем онзи ден, направи следното, мини на новия изглед на абв и ще го видиш. Ако си в абв поща, ако си в друга не знам какъв е проблема.
absolut87

Мнение от absolut87 »

Направих си поща в gmail.com и там нямам проблем, но сега се сблъсквам с друг :D При регистрация за метода на плащане ми иска POSTCODE, въвеждам адрес и всичко но ми отхвърля абслолютно всичко. Пробвах с реалния си адрес тук в България не стана, после пробвах с адрес в Маями и пощ. код там пак не става. Някой да помогне!!! :)
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

Трябва държавата на акаунта, държавата на кредитната ти карта (която е от еди-коя си банка, от еди-коя си държава), да съответства на държавата (и адреса), който попълваш след това. L-)

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
absolut87

Мнение от absolut87 »

Кредитна карта не попълвам , задавам отметка none! Проблема идва от там , че при регистрация в сайта на Apple съм задал адрес, същия адрес пиша в настойките на акаунта си в SEttings на ipad-a. но пак не става. Искам и да попитам относно български аapp.store как да го променям кой точно да ползвам, мерси!
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

Не може да променяш държавата в един и същи акаунт. Т.е. - то сигурно може, но тогава ще загубиш нещата, които си имал в "стария" акаунт, а ги няма в АппСтора, на държавата на "новия"... което значи, че няма смисъл да го правиш... тогава закакво ти е бил този чуждестранен акаунт изобщо. Ако искаш българския АпСтор, си правиш български акаунт... ако искаш (и) американския АппСтор, си правиш (и) американски акаунт и т.н. После само сменяш акаунтите на айПад-а/айФон-а, когато ти трябва съответния АппСтор и то автоматично сменя държавата.

absolut87

Мнение от absolut87 »

не, не остави това с бг акаунта, какъв адрес и какъв пощ.код да въведа за да ми го приеме, еднакви са и на двете места, но не ми го приема в Settings за метода на плащане където се въвежда???
Пробвах с България и софия като въдеждам 1000 за пощ.код на София - не стана, после писах маями и въведах данни от форум-а тук някой беше постнал. Пак не става?
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

Въведи точен пощенски код. НЕ общия код на Централна Поща София - 1000, а точно локалния код на кварталната ти поща, от която е адреса. Да кажем - Пощенски код Люлин 10: 1335 (а не 1000). Не въвеждай чуждестранен адрес - няма да стане, щом в началото си започнал, че акаунтът е български.

absolut87

Мнение от absolut87 »

ок, мерси ще пробвам и ще пиша
absolut87

Мнение от absolut87 »

Нищо не става, какво ли не пиша и не става и не става, някой да ми даде адрес който е писал с град държава и пощ код, като влезна в настройките за държава ми пише UK като се опитвам да я променя пък не ми дава опция за плащане None, затова реших държавата да си остане така като въвеждам адрес на китайски ресторант с пощенски код в лондон и пак не става, какво да направя
m@rtin

Мнение от m@rtin »

А аз зациклям още в началото , никъде не се вижда Get App
Аватар
unique8smille

Мнение от unique8smille »

Привет препратиха ме насам със следния проблем- направих си ново аппле ид, но когато се опитам да го вкарам през телефона, за да свалям приложения не ми дава опцията за без карта. ПРОБВАХ съветите дадени тук (да сваля фб или скайп), но ме връща пак да го добавям като нов ид и като стигна до карта и пак няма функцията None
iPhone 5 Neverlock 16 GB Black
iPad mini Wi-Fi 16 GB Space Grey
iPod Shuffle 2 GB Pink
victor11

Мнение от victor11 »

С този акаунт вече няма да стане. След като избереш безплатно приложение, създай нов акаунт, не въвеждай съществуващ.
Аватар
tomovvd

Мнение от tomovvd »

При регистрацията нали може вече да се въведе, за държава - България и българския адрес и телефон?
iPhone 6S 64GB.
iPhone 4S 16GB.
iPad mini retina 16GB wifi only.
victor11

Мнение от victor11 »

E, то си пише в първи пост.
heyniks

Мнение от heyniks »

От няколко дена се "боря" с тази регистрация!Още като започна да си пиша някаква парола и ме отрязва.Представям си какво ще по-нататък.Пробвах всякакви пароли,включително и джиджариту,ама не ще да ми я приеме:))Помагайте :(
heyniks

Мнение от heyniks »

Благодаря за уточнението!Продължавам "в борбата"със следващите стъпки =;
Psyxodelia

Мнение от Psyxodelia »

Здравейте, от вчера съм временно с един 3gs с iOS 4.3.3.Измъчих се и пак не успях да създам акаунт в appStore. Всичко пробвах и накрая ми даде да се свържа с help centre.Не знам какво се случва вече.
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Това "Всичко пробвах" е доста общо казано и съм сигурен, че не е вярно. Ако дадеш малко по конкретна информация може и да намерим решение.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Psyxodelia

Мнение от Psyxodelia »

Пробвах с адрес в Щатите, с реалния ми адрес в България, с адрес в Англия.Въведох си парола с малка и голяма буква и цифри,направих си нова поща в yahoo,отговорих си на тайните въпроси и нищо :((
Публикувай отговор