Ръководство за безплатна регистрация в iTunes!
Re: Ръководство за безплатна регистрация в iTunes!
За пазаруване в интернет ги питай как стои въпросът и им дай информация за съобщението за отказ, което ти дава системата при регистрация.
- ☆XtremeGekoBG☆
- Обратна връзка:
- BoDyShAkeR
Наскори си взех Iphone 4S 16gb и тва None го нямам като опция имам само visa mstercard i amex тва са ми опциите и в itune и в Iphona. Незнам какво да правя моля ви се помогнете
Iphone 4s iOS 7.0.2.
Не следваш ръководството точка по точка, затова! Избери безплатно приложение в началото.
Здравейте, Първо Благодаря че ви има да ни давате съвети как да се оправяме
.От няколко дена съм с iPhone и сега разучавм нещата.Свалих си itune и снощи се мъчех да си правя някой неща от рода за качване на стимки и тн.Песни си качих но рингтонове не можах но за това ще търся в другите теми да чета защо не можах. Но видях за качването на програмките и реших днек да се регистрирам.Първо да кажа че прочетох Цялата тема 9те стр. и сега ми е малко каша в как да се оправя.Като стигнах до адрес направо ми излиза че съм от България как да го направя да не ми излиза това за да мога да се рег. с англиски или др. адрес за да имам повече безплатни програми.
Благодаря ви предварително за отговора.
Регистрирах се с БГ адрес . Но сега не мога да си кача програмките. Дано да има тема че още немога да се оправя с този iTunes

Благодаря ви предварително за отговора.

Регистрирах се с БГ адрес . Но сега не мога да си кача програмките. Дано да има тема че още немога да се оправя с този iTunes

Защо на точка 6 , като цъкна Continue , от дясно с червени букви ми изписва: Please contact iTunes support to complete this transaction....
Направил съм всичко както трябва..

-
И аз имам същият проблем, някои ако знае какво трябва да се прави да казва .
благодаря 

Явно не си го направил както трябва. Според мен е защото въвеждаш невъзможен адрес и/или телефон и т.н. и някое от полетата в личните ти данни не преминава през проверката на Епъл. Измисли по-правдоподобен.looperman написа:Защо на точка 6 , като цъкна Continue , от дясно с червени букви ми изписва: Please contact iTunes support to complete this transaction....

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Те хората затова май си купуват андроиди. Тези тарикати от Apple ще кажеш много им е трудно да те регистрират без кредитна карта и да не ти позволяват да дърпаш платено, а се надяват покрай грешките да им цъкаш по някой друг долар! Вчера бая се помъчих с iPod-а на дребния (кака му му го купи, не аз) и се ядосах. В същото време на андроида на жената всичко си е лесно и просто.
Мдам, просто е. Още по - просто е да качиш приложение с троянец в гугъл маркет и да скубеш тъпите юзъри с смс-и по пет лева до руски оператори 
Системата на апстор е най - сигурната за пазаруване, това с надеждите за "някой долар" е пълна глупост.

Системата на апстор е най - сигурната за пазаруване, това с надеждите за "някой долар" е пълна глупост.
"Мисля-значи съществувам"
Изключително съм благодарен за твоята тема ,ако не беше тя нямаше да разбера къде ми е греша .От 3 дни правя регистрации и не мога да си инсталирам един тъп SKYPE ,самата грешка е била една тъпа отметка .Но вече съм много доволен
-
справих се и аз 

въпроса ми може да е малко индиански ... но все пак да попитам.. като свържа кабела с лаптопа и телефона.. къде трябва да отворя това меню,което е показано в ръководството...(Регистрацията за App store u Itunes не е ли една и съща)Извинявам се пак за въпроса....
Несвързвай телефона към лаптопа!
Отвори iTunes на лаптопа и кликни на iTunes Store, горе в дясно е Search .
Напиши във Search Skype и пробвай да го свалиш,ще ти се отвори прозорец и кликни на Create Apple ID.
Отвори iTunes на лаптопа и кликни на iTunes Store, горе в дясно е Search .
Напиши във Search Skype и пробвай да го свалиш,ще ти се отвори прозорец и кликни на Create Apple ID.
- The Shaman
- supporter
Що се морите а не го направите директно през телефона 

Абе ще се прасна от яд не мога да го напрявя.. правя всичко и като цъкна да създам акаунт и от страни ми изписва с червен надпис точно дето си избираме че нямаме дебитна карта с NONE... Please contact iTunes support to complete this transaction.
помогнете моля
помогнете моля
Защото не си ЗАПОЧНАЛ с "покупка" на фрий приложение и/или не си цъкнал точно от него създаванане на нов акаунт. Това е от ключово значение - да започнеш от фрий приложение. 

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
точно на фрии съм цъкнал и то на няколко пробвах някаква идея :? :S

1.Кликни на iTunes Store.
2.Напиши горе в дясно във Search> Skype.
3.Пробвай да го свалиш.

4.Във прозoреца Кликни на Greate Apple ID.

Здравейте от скоро имам Iphone 4 s и имам проблем със Visa картата,вкарвам номера,вкарвам секюрити кода,дата, година за да я регистрирам и не става.
Изписва ми това:
Your payment was declined. Please enter valid payment method information
Ако някой е успял да го оправи нека сподели как
Благодаря и се извинявам ако има отговор на въпроса ми.
Изписва ми това:
Your payment was declined. Please enter valid payment method information
Ако някой е успял да го оправи нека сподели как
Благодаря и се извинявам ако има отговор на въпроса ми.
И при мен е същото!!
Все някой трябва да се е преборил с този проблем 

Така имам следния въпрос.
Вече имам регистрация в iTunes мога ли да си направя нова и да ползвам нея,така ще мога да изпълня стъпка по стъпка това от 1 ва страница и се надявам ,че няма да имам проблем със закупуването на приложения.
Вече имам регистрация в iTunes мога ли да си направя нова и да ползвам нея,така ще мога да изпълня стъпка по стъпка това от 1 ва страница и се надявам ,че няма да имам проблем със закупуването на приложения.
На мен ми иска GIFT CODE
и до там с регистрацията 

И при мен е такаerlong написа:Абе ще се прасна от яд не мога да го напрявя.. правя всичко и като цъкна да създам акаунт и от страни ми изписва с червен надпис точно дето си избираме че нямаме дебитна карта с NONE... Please contact iTunes support to complete this transaction.
помогнете моля

Благодаря предварително
Справих се,но от лаптопа

Огромни благодарности към всички който са се погрижили да напишат тези напътсвия