Ръководство за безплатна регистрация в iTunes!
Re: Ръководство за безплатна регистрация в iTunes!
Нямаш, защото не си избрал безплатно приложение, а си тръгнал директно да правиш регистрация.
добре хора моля пологнете ми немога и немога дасе вляза в акаунта пише че в меила ще има лин а то няма нищо такова има саобшение мо линка го няма и нестава
Използвай друга поща, не "АБВ"!
"Legio Patria Nostra"
Всичко което пише е вярно,аз тъкмо си направих акаунт.Благодаря за коет.Първоначално беше се насторило на Български и държава регион беше България,когато дойде да пиша код на държава не намирам каде,смених го в УСА и сичко си дойде на място.преписах дадените от вас данни и акаунта се създаде успешно,даже свалих две апликации от Айфона....Искам да питам може ли да си свалим блутута от апп.и дали ще може с него да пращам на всички тел.и те на мен.
Горд собственик на Iphone 3Gs
Ще ти трябва джейл за това, което искаш!
"Legio Patria Nostra"
На мен нещо не ми излиза линка за потвърждаване..

На почти всяка страница е спомената причината, на тази по-нагоре - също. Или ползвай поща, различна от abv, или си препрати писмото от abv на друга такава - там ще видиш линка. Причината е в abv.bg.
Днес исках да си закупя едно приложение от магазина на apple обаче акаунта ми е без карта регистриран на US и като избере метод за плащане например Paypal и ми изписва This recipient requires that you have a valid funding source from United States in order to complete this transaction.
какво да правя искам да си плащам с paypal
какво да правя искам да си плащам с paypal
-
Здравейте момчета искам да ми помогнете немога да се регистрирам в iTunes в първата страница съм на регистрацията попълвам всичко и за паролата ми изписва '' Your password cannot be the same as your Aplle ID. ''
Гледай кои полета попълваш - не си задавай електронната поща за парола.
Колеги имам въпрос имам регистрация от 2008 обаче е за СаЩ сега искам да си сменя акаунта на БГ ама искам пак да е без кредитна карта пробвах но няма NONE някви идеии ???
Веднага ще ти дам една - прочети и следвай ръководството в първия пост.
Четох но аз искам акаунта ми от USA да мине на БГ но нямам NONE ами иска карта да регистрирам
Така няма да стане, трябва да си направиш нов. Макар че не знам какъв е смисълът да имаш два безплатни акаунта.
точно и аз невиждам смисал и затова искам да си оправя този акаунт и затова 

Ами не може. Не виждам за какво искаш да го преместиш в БГ стора в твоя случай, при положение, че ще е пак без възможност за закупуване на приложения, а и в американския има повече неща.
Колега реших проблема регнах си едната дебитна карта и стана 

Здравейте, като се опитам да си направя акаунт в Itunes и ми казва, че не мога да завърша регистрацията защото на "начин на плащане" не ми приема Visa, Mastercard, AMEХ. Как да го реша тоя проблкем, щото няма от къде да взема друга карта.
Има ли наличност в картата?
За тези които ползват Абв.бг като основен @ имам решение за потвърждаване на регистрациите ви в iTunes
Решението е просто получения @ в който не се вижда линкът за потвърждение просто го Препратете на друг @ и от там ще можете да потвърдите регистрацията си
Надявам се да съм бил полезен
Решението е просто получения @ в който не се вижда линкът за потвърждение просто го Препратете на друг @ и от там ще можете да потвърдите регистрацията си

Надявам се да съм бил полезен

iPhone 3GS (8GB/ФЗ)
OS Version: 4.1->5.0.1->5.1.1DFU Stuck/LOOP->5.0.1->5.1.1->6.1
Firmware: 06.15.00-->DG to 05.13.04
Bootloader:6.4_m3s2 NewBR
Model: MC555LL (AT&T)
SHSH:4.1, 5.0.1, 5.1, 5.1.1,6.1,6.1.3
OS Version: 4.1->5.0.1->5.1.1DFU Stuck/LOOP->5.0.1->5.1.1->6.1
Firmware: 06.15.00-->DG to 05.13.04
Bootloader:6.4_m3s2 NewBR
Model: MC555LL (AT&T)
SHSH:4.1, 5.0.1, 5.1, 5.1.1,6.1,6.1.3
Пише го на всяка страница по няколко пъти, но кой да чете...
-
Запознати ли сте как мога да добавя дебитна карта към AppStore акаунта ми, без да бъде отхвърлена? Картата е на Централна Кооперативна Банка.
-
Значи ми остава само да се свържа с банката.. И какво точно трябва да попитам? Акаунт за AppStore? Ще ме разберат ли?