Ръководство за безплатна регистрация в iTunes!

Всичко за основната програма за връзка и синхронизация на информация и съдържание между компютъра и мобилния телефон или MP3 плейърите на Apple. Задължителна за всеки iPhone или iPod touch потребител.
Публикувай отговор
victor11

Re: Ръководство за безплатна регистрация в iTunes!

Мнение от victor11 »

@r3b1LLi0n: виж поста ми от предната страница.
Аватар
r3b1LLi0n

Мнение от r3b1LLi0n »

victor11 написа:@r3b1LLi0n: виж поста ми от предната страница.
БЛАГОДАРЯ!
Изображение
iPhone 5 :D
Аватар
aserrr

Мнение от aserrr »

Здравейте! Отскоро и аз съм собственик на iphone 4 и първата трудност с,която се сблъсках е,че немога да си направя акаунт в itunes. Правя всичко както е описано в темата, но не ми приема паролата.Пробвах със Български акаунт ,пробвах и със Американски и все нищо.Какво трябва да съдържа тази парола....има ли нещо по специално,което се пише? Със колко символа трябва да е....гледам ,че пише 8 .
iPhone 4 16GB iOS 7.1.2 ФЗ Mtel
iPhone 5 16GB iOS 8.1 ФЗ Mtel
victor11

Мнение от victor11 »

И ти прегледай предната страница.
polymax

Мнение от polymax »

Хора кажете ми 1 ацц и парола да си свърша работата , че ми писна да пробвам по 10 маила и нищо да не става

http://img153.imageshack.us/f/18381776.png/
Vicious

Мнение от Vicious »

НЕ ми излиза опция NONE ( за въвеждане на кредит карта) , независимо по какъв начин влизам към регистрация на акаунт . НЯКАКВИ идеи ?
zkiprov

Мнение от zkiprov »

Трагни да сваляш някое free приложение и ще ти излезе none няма начин да не ти.
iPhone 6 Gold 128gb Factory Unlocked | 2x iPhone 6 Gold 16gb
iPad Air 32GB Space Grey
Vicious

Мнение от Vicious »

мерси , оправи се работата :) , един последен въпрос : какво трябва да направя , за да ми излиза бутон за изтегляне на безплатно апп в iTunes през iPhone-a
WestStar

Мнение от WestStar »

Здравейте! Имам следният проблем.

Имам iPhone от много години и до сега не съм имал проблеми с App Store... от две-три седмици обаче не ми позволява да сваля каквото и да е от App Store, защото не съм въвел данни на кредитна карта. Какво правим? Пробвах да си вкарам данни на две кредитни карти, ама не ги прие. А и честно казано ми се иска да не вкарвам нищо, ако все още е възможно да съм си там безплатно.
dimitrinatodeva

Мнение от dimitrinatodeva »

Sisq0 написа:НОВО!!! Понеже вече AppStore е достъпен и за България това ръководство е валидно, като само трябва да си въведете държава България и адрес в България. Така ще можете да ползвате безплатните приложения напълно легално, а ако имате и кредитна карта може да пазарувате и платени.

Пиша това ръководство, защото получих вече няколко ЛС с молби от потребители да им направя регистрации. Нямам нужното време и нерви, затова четете следващите редове, ориентирайте се по снимките и не се правете на неуки!!! Този метод е обясняван и предъвкван много пъти във форума, но явно има хора, които или падат от Луната, или просто искат информацията да им се подаде в устичката максимално смляна.

1. Отваряте iTunes и кликвате на iTunes Store. В полето Search въвеждате името на произволна БЕЗПЛАТНА програма - в случая ще използвам програмата Shazam.
Когато търсенето приключи, кликвате на Get App до иконата на програмата.
Изображение

2. Появява се прозорец за въвеждане на потребителско име и парола. Понеже вие още нямате такива, кликвате на Create New Account.
Изображение

3. На следващия екран просто кликвате Continue.
Изображение

4. Следва екран, който ви подканя да прочетете условията за използване на програмата и да се съгласите с тях. Прочетете ги (ако желаете ;) ), след което маркирайте I have read and agree... и отново Continue.
Изображение

5. Стигаме до екрана, в който трябва да въведете ваши данни. Попълвате email адреса, който желаете да ползвате (желателно е да е ваш реален email), избирате си парола и я попълвате в двете полета под email адреса. Избирате си таен въпрос, таен отговор и рождена дата. Тези данни ще бъдат използвани, ако забравите паролата си и искате да бъде сменена. Може да махнете отметките на двете опции най-долу, ако не желаете Apple да ви изпращат промоционални съобщения и т.н. Когато попълните всички графи, кликвате на Continue.
Изображение

6. Ето го и екранът, в който се избира начин на разплащане. Забелязвате, че опция NONE съществува! Ако просто бяхте избрали създаване на акаунт през iTunes без да изберете безплатно приложение, тази опция щеше да отсъства. Тук е грешката на болшинството потребители, които не четат или го правят през ред.
Та... избирате None и попълвате двете си имена и адрес. В полето за местожителство съм попълнил данни, които можете да използвате и вие. Град Маями, щата Флорида, пощенски код 33122, телефонен код 305 и седемцифрен телефонен номер. Разбира се, можете да попълните и друг град, щат и т.н., стига да знаете точните им данни. След попълване отново кликвате Continue.
Изображение

7. ГОТОВО! Следва екран, който ви казва, че регистрацията ви е минала успешно. Кликвате Done, за да потвърдите регистрацията. После влезте в мейла си, отворете съобщението, което са ви изпратили и кликнете на линка в него, за верификация на регистрацията.
Изображение

8. iTunes ще ви върне на началния екран на iTunes Store. За да се оторизирате, просто кликнете върху Sign In и въведете вашия email адрес и паролата, която сте избрали при регистрацията.
Изображение

Това е цялата философия в създаването на акаунт в iTunes. Елементарни осем стъпки, които отнемат по-малко от десетина минутки. С една такава регистрация можете да оторизирате до пет компютъра!
Ако и сега въпросите продължат, силно се замислям дали да не се прибегне към наказания!

п.п.
Умишлено съм направил нова тема, а не съм писал в съществуващата, за да не се изгуби ръководството из другите писаници в темата.
Също умишлено не съм я сложил в раздел Съвети и ръководства, защото засяга конкретно iTunes.

Искам да ти благодаря : ) Много ми помогна :) Трябва да има повече такива хора като теб
HopeInFuture

Мнение от HopeInFuture »

А аз искам да се регистрирам в app store USA но всеки път когато стигна до точка 6 отдолу ми пише държава България. Иначе се регистрирах в Българският iTunes.

Оправих се O:-)
HARDWARE ERROR

Мнение от HARDWARE ERROR »

изкарв ми невалиден адрес при опит за теглене на приложение ....
Аватар
SpLiT

Мнение от SpLiT »

И на мен ми се появи същият проблем, акаунта ми е с адрес в Лас Вегас. Сложих първия адрес на китайски ресторант в Лас Вегас и всичко си е ОК сега (като подмених също телефонния номер и пощенския код с тези на китайците) ;)
**iPhone 3Gs/32GB FU FW4.3.1 JB**
**iPhone 4/16GB FL FW4.3.2 No JB**
speedster

Мнение от speedster »

промених си адреса и телефона,но пак не се оправя...някой може ли да помогне?
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

Влизаш тук http://appleid.apple.com/.Кликваш върху Manage your account.Въвеждаш твоя iTunes акаунт.Кликваш на "Addresses" на колонката от ляво и въвеждаш реалния адрес ако има няколко адреса оставяш само този който ще ползваш. Влизаш със новия адрес тук http://zip4.usps.com/zip4/ и проверяваш адреса натискаш Submit .Оправения адрес въвеждаш в твоя iTunes акаунт в "Addresses".Проверяваш и телефонния номер в "Phone Numbers", трябва да е попълнено всичко(Country Code, Area Code и Phone) и излизаш от акаунта.Отваряш iTunes на компа и сваляш едно безплатно приложение (ако адреса е верен) iTunes ще поиска да направи проверка на адреса натискаш ОК и отиваш в адрес и натискаш Done.
Последно промяна от gogi71 на 16 Май 2011, 13:31, променено общо 1 път.
cecoboy

Мнение от cecoboy »

Здравейте! Имам стар акаунт правен преди 2-3 години със фейк адрес в Щатите. Сега искам да си променя данните с реалните за България но когато започна да правя това в Payment нямам NONE по принцип няма проблем да си направя нов акаунт но ми се иска да си използвам стария мейл но пък той сега е зает от другия американски акаунт. Може ли първо да се закрие или нещо такова?

Май ще трябва нов мейл :(
Аватар
Jack Sparrow

Мнение от Jack Sparrow »

Мен ми дава постоянно грешка при паролата, когато искам да се регистрирам, има 8 букви и 8 числа ш паролата, но нищо не става ..
дава грешка постоянно, някой да помогне ?
iPhone 7 128GB Jet Black
MacBook Air 13" early 2015, Intel Core i7, 8GB 1600 MHz DDR3
victor11

Мнение от victor11 »

На предната страница е отговора, четете малко.
Аватар
Jack Sparrow

Мнение от Jack Sparrow »

четох от 1-ва до 4-та и си викам да постна въпроса ми.. :)
мерси все пак :)
iPhone 7 128GB Jet Black
MacBook Air 13" early 2015, Intel Core i7, 8GB 1600 MHz DDR3
Ellusion

Мнение от Ellusion »

има ли начин да се заобиколи payment method-a?
Аватар
housemd70

Мнение от housemd70 »

Да.
"Legio Patria Nostra"
petar83

Мнение от petar83 »

Здравейте,
Искам да попитам: възможно ли е да се заобиколи регистрацията за конкретна страна и да тегля приложение от store-а от друга държава (примерно искам да си изтегля app на Sky Sports от английския store, но тъй като акаунта ми е с български адрес, не ми позволява, а в българския магазин тази програмка я няма). Ако някой може да помогне с решение, ще бъда много благодарен!
iPhone 4 16GB
iPad 2 3G 64 GB
victor11

Мнение от victor11 »

Да се заобиколи - не. Правиш си регистрация в английския, посочваш английски адрес и готово.
etirg07

Мнение от etirg07 »

Много благодяря за подробните описания. Току-що си извърших регистрация в iTunes с адрес в България без никакъв проблем,само спазвайки Вашите инструкции стъпка по стъпка.
MuTHu4aP
Обратна връзка:

Мнение от MuTHu4aP »

Искам да попитам този iTunes коя версия е?Защото на най-новият иска задължително кредитна карта с която не разполагам и съответно не мога да се регистрирам...
Публикувай отговор