Ръководство за безплатна регистрация в iTunes!

Всичко за основната програма за връзка и синхронизация на информация и съдържание между компютъра и мобилния телефон или MP3 плейърите на Apple. Задължителна за всеки iPhone или iPod touch потребител.
Публикувай отговор
naidenoff

Re: Ръководство за безплатна регистрация в iTunes!

Мнение от naidenoff »

icotania написа:задължително потвърждаването на регистрацията от пощата да се извършва през internet explorer ,ако може 7 версия.
Това пък от къде ти хрумна ?:-/ Я помисли малко :P
Apple iPhone 4 iOS 5 b1
HARDWARE ERROR

Мнение от HARDWARE ERROR »

аз си взех телефона боквално преди часове и си избрах за локация щатите и всичко мина по мед и масло :)
Spiro

Мнение от Spiro »

Извинявам се, ама се регистрирах 3 пъти и 100 пъти се опитах да си потвърдя акаунта и не ми разрешава... като се опитам да вляза в него ми казва, че не е потвърден и пак и пак и пак... и нищичко не иска да стане!
Дава ми следната "грешка"...

Изображение
Аватар
subzer0
Обратна връзка:

Мнение от subzer0 »

Аз от тоя скрийн мога да видя само това, че iTunes ти казва да изчакаш докато отвори и влезе в iTunes Store-а. Иначе за регистрацията понякога се налага да изчакаш известно време да ти я потвърдят. И аз пробвах няколко пъти и накрая питах един приятел да ми направи акаунт (беше на различен доставчик) и при него се получи за секунди.
Device: iPhone 3G 16GB Black/FW 3.1.3
You call it piracy. We call it Freedom.
Полезни ръководства за iPhone
Аватар
toreo
Обратна връзка:

Мнение от toreo »

Благодаря на хората който са направили таза тема, да си призная регистрацията ми стана от третия или четвартия път но стана. Отново едно голямо мерси =;
flourish

Мнение от flourish »

Направих всичко както трябва, но не става с този POSTCODE- пощенски код. Въвеждам моя но не става. Моля ви помогнете
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

В коя страна се регистрираш?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
voracious

Мнение от voracious »

Следвах стъпките и всичко ми е точно Само едно не разбирам За какво ми е тази безплатна регистрация? Аз си мислех че чрез нея ще мога да си доунлоудвам някакви аппс без да ме чарджват А те пак си ми искаха код на кредитна карта когато се опитах да "купя" НФС Ъндъркавър...
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Чудна работа да искаш да си "купиш" платено приложение, а те за вземат да ти искат и пари. Ебати нахалниците, а?

A мина ли ти през ум, че щом си правиш безплатна регистрация от официалният сайт и при положение, че така ще можеш да си теглиш безплатно приложения, то наличието на платена такава в същият сайт се обезмисля? ?:-/ L-)

Има теми в които е описано как да инсталираме кракнати приложения и от къде можеш да си поръчаш и изтеглиш безплатно приложението, което желаеш.
Но трябва да се чете! :))
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
voracious

Мнение от voracious »

хаха именно че не ми се чете Колко имам да чета :Х И ми е много чудно кои са тези безплатни приложения и в каква употреба могат да ми влезнат Аз искам само да си кача някоя друга темичка и игрички И също така много искам да мога да си качвам клипчета на лап топа от телефона За сега не знам как :( Пък и не знам помислих че са открили как да минем между капките и да не си плащаме за платени неща Все пак сме българи :Рр Но явно не са
Аватар
STUFFF

Мнение от STUFFF »

Избери държава USA на мен там ми излиза None
iPod Touch 16GB 2nd Generation - Jailbroken fw 4.0.
flourish

Мнение от flourish »

оправих се, мерси Sisq0
Аватар
TheSoldier

Мнение от TheSoldier »

icotania написа:задължително потвърждаването на регистрацията от пощата да се извършва през internet explorer ,ако може 7 версия.

Mod edit: Това не е вярно - можете да ползвате ваякакви браузъри!

И при мен този проблем. С Мозила натискам линка в пощата ми изписва ми екрана с Loading... и влиза в apple.com/itunes и нищо. Пробвах няколко пъти... отново си пратих емейл за потвърждение и пак същото. Прочетох това мнение и реших да пробвам... и о чудо... стана! С Internet Explorer.

П.С. Направих си акаунт с БГ адрес в София без проблеми.
iPhone 5 / iOS 7.0
Wesselin

Мнение от Wesselin »

Добре, всичко направих както трябва, но продължават да не ми пращат mail от Itunes, колко горе долу се бавят ? Защото прочетох доста и срещам противоречиви мнения
Аватар
toreo
Обратна връзка:

Мнение от toreo »

Аз направих три регистрации естествено с три различни пощи, първите две станаха и ми изписа това което трябваше но нямах нищо на пощите. На третия път направих същото и ми изписа пак същото но като отворих пощата и съобщението беше там. След двадесет или тридесет дена получих съобщението и на другите пощи.
Аватар
- faShu0nChu -

Мнение от - faShu0nChu - »

toreo някои идват бавно някои бързо, току що се регнах и аз. :)

Мерси много за Видеото което беше предоставено да ни бъде по лесно.
Успех на всички които им предстои регистрацията =D>
Me plus you, I'ma tell you one time
elmokian

Мнение от elmokian »

Извинявам се, но аз съм със iTunes 9 и на мен неми излиза NONE. Ако може да ми кажете коя серия да си дръпна. Мерси предварително :)
victor11

Мнение от victor11 »

Sisq0 написа:Няма да ти излиза None, ако не избереш безплатно приложение за инсталиране. Явно не следваш коректно стъпките от ръководството.
Sisq0 написа:6. Ето го и екранът, в който се избира начин на разплащане. Забелязвате, че опция NONE съществува! Ако просто бяхте избрали създаване на акаунт през iTunes без да изберете безплатно приложение, тази опция щеше да отсъства. Тук е грешката на болшинството потребители, които не четат или го правят през ред.
Cho40

Мнение от Cho40 »

Не ми показва това което е на първата снимка показва ми се само някакъв бръмбър който иска 0.79$ ...
MAKARI???

Мнение от MAKARI??? »

на мен не ми излиза none.току що свалих итунес и няма ноне.извинявам се не съм разбрал както трябва.
Последно промяна от MAKARI??? на 01 Юли 2010, 19:20, променено общо 1 път.
Аватар
N1k0lA

Мнение от N1k0lA »

Направо не ви знам
Sisq0 написа:6. Ето го и екранът, в който се избира начин на разплащане. Забелязвате, че опция NONE съществува! Ако просто бяхте избрали създаване на акаунт през iTunes без да изберете безплатно приложение, тази опция щеше да отсъства. Тук е грешката на болшинството потребители, които не четат или го правят през ред.
iPhone 5s iOS 7.1 / iPhone 5 iOS 7.1
iPhone 3GS iOS 6.1 / iPhone iOS 3.1.3
holigan666

Мнение от holigan666 »

имам проблем направих всичко което трябваше за безплатната регистрация която беше дадена по нагоре за итунес но вместо sign in ми излиза computer is not authorized to play this copy of "^1".Някой може ли да ми каже какво значи това и какво трябва да направя?????
holigan666

Мнение от holigan666 »

и освен това вместо да ми изпише apple ID i pass ми излиза this song i password моля помогнете
Vikito

Мнение от Vikito »

Аз искам да попитам защо адреса трябва да е в Америка? Нали всичко е легално, когато се регистрираме при заявка за теглене на безплатно приложение. Защо не си ползваме собствените адреси в България? А и виждам, че безплатната игра Ice Age я няма в Америка. Надявам се, че не е задаван този въпрос. Ако е, извинете ме!
victor11

Мнение от victor11 »

Моля, четете преди да задавате въпроси, на които е отговорено 100 пъти в темата. Vikito, на въпроса ти е отговорено още в първия абзац от ръководството, маркиран в червено. За другите питащи пък вече нямам думи...
Публикувай отговор