Slow-mo
Slow-mo
Здравейте! Наскоро си направих няколко клипчета с новата функция на 5S - Slow-mo .Проблемът е ,че когато ги качвам някъде или ги пращам качва нормални клипчета без ефекта
.Поразрових се и намерих 1 апп ,който ги качва с ефекта обаче трябва да се купи про версията за да може да го направиш както е в телефона ти , в противен случай можеш да определиш само едната граница на частта ,която заема самият ефект . Гледах ,че споменават и други апп-ове но не намерих някой ефикасен. Някой знае ли дали има някакъв fix на проблемът ?

Re: Slow-mo
Пробвах го , но когато го сваля го се сейва в папка Видео ,която като тръгна да го пращам от Вайбър и тн. не я показава а като го пускам пак може да му се променят границите ,което донякъде ми показва ,че ефектът не е вграден 

Аз чак сега забелязах че на тези които са ми на пц ефекта го няма...страшна ТЪПОТИЯ!
iPhone 5S FW 7.1.2
Да напълно обезсмисля ефектът
, дано да измислят някакъв фикс скоро ...

Аз като свалям клиповете с Photos на ОSX, си се свалят с ефекта. Както slow mo, така и time lapse
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
На Мак-а и на айфона ОС-и са вързани една с друга за това нямаш проблем.
Но при Уиндолса нещата не се получават винаги. 

iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Като го качиш в Youtube или във Facebook си върви на Slow-motion
iPhone 5 16GB iOS 10.1.1 Sim Free
iPhone 6 16GB iOS 10.1.1 Telenor
iPhone 6 16GB iOS 10.1.1 Telenor
И при мен като ги кача във фейса не вървят на Slow motion. Никой ли няма представа дали и как може да се качат с този ефект?
Този ефект при айфона е доста орязан. Имам Z5, там дори си избираш къде да се слоумоуне и после ти го записва в отделен файл. Много добре е направено, но при айфона не ми харесва. Просто е само за телефона сякаш.
Мястото на жената е в леглото......гола.
Важното е какво представлява така нареченият slow-mo ефект. Това е запис на видео поток със 120 кадъра в секунда. Следователно плеърът, който просвирва клипчето, трябва да може да възпроизведе такъв поток. Когато изпращате видеото на някъде, то не се конвертира и не се орязват ефекти. Просто се уверете, че ще го гледате на подходящ плеър.
iPhone 8 64GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB
-
обожавам да си правя такива видеа.
Термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic,Термопомпи SAMSUNG
Термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic,Термопомпи SAMSUNG