Как да си направя албуми за снимките ми?
Как да си направя албуми за снимките ми?
Някой знае ли програма за сортиране на снимките в албуми?
Може да съм пропуснала или поне да не си спомням да съм минала през такава тема във форума,ако има такава ще моля да ме препратите,ако ли не да намерим подходяща програма за тази цел!?
Благодаря предварително. :roll:
Може да съм пропуснала или поне да не си спомням да съм минала през такава тема във форума,ако има такава ще моля да ме препратите,ако ли не да намерим подходяща програма за тази цел!?
Благодаря предварително. :roll:
iPhone Version 3.1.2 (7D11)
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Re: Как да си направя албуми за снимките ми?
Ами iTunes ти сортира снимките по албуми още при синхронизирането им.
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
- Bloody
- Администратор
- Обратна връзка:
Просто трябва предварително да си разделиш снимките на отделни папки, за да бъдат подредени в отделни категории на телефона...
iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Krusell Orbit Black/Red калъф
Krusell Orbit Black/Red калъф
Извинявам се за тъпият въпрос, но как предварително да си разделя снимки на отделни папки О_O
Нещо не чаткам от къде..
Нещо не чаткам от къде..
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Пример: Правиш една директория iPhone Pictures и вътре слагаш да речем Rojden Den Pochivka Jeni Koli Deca и тнт и тнт. След което като цъкнеш таб-а Photos от iTunes и избереш кои директории да ти синхронизира избираш само iPhone Picter по този начин в прозореца от долу ще ти излезнат всички директории които си направил в тази главната (iPhone Photos) и като ги синхронизираш на телефона ще има отделните албуми 

Ако някой създаде програма, която както Lifeblog, създава отделен албум всеки за всеки месец и снимките снимани през този месец би било супер. Някой да е чувал за нещо подобно?
Очаквах да е нещо такова, снощи рових, ама проблема е че нямам таб фотос в iTunes 

- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Айде бе
Кой ще лъжеш ти. Слагаш телефона, цъкаш на името дето си кръстил и почваш Summery, Info, Music, Photos, Podcast, Video

Апф ламя съм.. табовете са от горе да 
мерси

мерси

Ок направих го както казахте, но освен папките които създадох ми се появява и папка "Photo Library" в която има всичките смимки от папките които съм направил, няма смисъл от нея как да я махна и да ми останат другите ...?
Не можеш. А ползването на търсачката не е грях: http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 32&t=13893
как да направя тази директория? голяма каша ми е....Adamov написа:Пример: Правиш една директория iPhone Pictures и вътре слагаш да речем Rojden Den Pochivka Jeni Koli Deca и тнт и тнт. След което като цъкнеш таб-а Photos от iTunes и избереш кои директории да ти синхронизира избираш само iPhone Picter по този начин в прозореца от долу ще ти излезнат всички директории които си направил в тази главната (iPhone Photos) и като ги синхронизираш на телефона ще има отделните албуми

изобщо не мога да се оправя със създаването на папка...съжалявам, че съм като първолак, но имам нужда от помощ!

Не знаеш как да си направиш обикновена папка на компютъра? 

Говорим за самият телефон...Как да направя папката? и как да се вмъкне в телефона ?victor11 написа:Не знаеш как да си направиш обикновена папка на компютъра?
Папката се прави на компютъра, не на телефона. После я задаваш в таба Photos в iTunes и синхронизираш.
Хора помагайте, правя всичко точно както трябва, синхронизирам дадената папка със снимки, заетата памет на тела ми се увеличава, тоест снимките се качват, през ifun box виждам снимите във var/mobile/Media/Photos/Thumbs, но така и не ми се появява нов албум със снимки, седи си само camera roll...
Последно промяна от danniel на 07 Авг 2011, 09:29, променено общо 1 път.
При папката със снимките на компютъра трябва да имаш папка с име iPod Photo Cache - изтрий я и синхронизирай наново.
victor11 след като пуснах поста снощи, си легнах, взех тела да погледна отново и о чудо..имаше си нови фотоалбуми, не знам защо с такова закъснение се появиха на тела, а не веднага след синхронизацията. Благодаря ти все пак, ще имам предвит и тва с изтриването на папката.