Въпрос локация на снимки

Покажете своите снимки и видеоклипове, направени с двумегапикселната камера на вашия iPhone. Споделете своите интересни, забавни, успешни или неуспешни фотографии и видеоматериали.
Аватар
drobsan

Въпрос локация на снимки

Мнение от drobsan »

Здравейте

Имам следния въпрос относно снимките в албумите, не показва локацията къде са направени.
Телефона е Айфон 5.
В приложението Photos ,където са албумите със снимки има снимките които са правени през годините и тяхното заснемането като местоположение:
Прилагам снимка

Изображение

Ясно се вижда ,че през 2015 няма нищо, най-малкото трябва да пише България :-/

Като дам таб на някой от снимките през 2015 ми излиза това: ( има локация където са правени,но не излизат където са годините 2013г, 2014г, 2015г)

Изображение

Прегледал съм сигурно 4-5 други телефона , не са така - най-малкото излиза през 2015г Bulgaria.
Прегледал съм всички настройки на телефона и не мога да открия решението на моя ''проблем''
Ако някой може да помогне ще съм благодарен и предварително Благодаря.

Поздрави
Последно промяна от drobsan на 09 Окт 2015, 08:04, променено общо 1 път.
kawabiker

Re: Въпрос локация на снимки

Мнение от kawabiker »

Предполагаемо е да са бил спрял location service по някое време , за да се губят локациите или пък ако си ползвал друга програма за камерата, ако отговорите са не , тогава може да пробваш с reset all settings , но ще трябва да отделиш 5 минути след това да си настроиш телефона отново както ти е удобно .
Аватар
drobsan

Re: Въпрос локация на снимки

Мнение от drobsan »

Не съм ползвал програми за камерата, след reset на настройките пак си седи по този начин и няма оправяне.
Други идеи ако някой има да пише.
Мерси предварително
Публикувай отговор