Блокиране на досадните реклами
Блокиране на досадните реклами
Здравейте!
Има ли такава програма , която да блокира досадните реклами в сафари. Не искам да свалям различен от вградения браузър. Свалих си adblock plus ,но отново ми излизат досадните реклами.
Има ли такава програма , която да блокира досадните реклами в сафари. Не искам да свалям различен от вградения браузър. Свалих си adblock plus ,но отново ми излизат досадните реклами.
Re: Блокиране на досадните реклами
Активира ли adblock plus в Сафари? Аз го ползвам и съм доволен.slavista написа:Здравейте!
Активирал съм го и не върши работа!
Adblock plus е менте
Точната е само AdBlock(by Future mind) и прекарва връзката през полски vpn, който филтрира всички реклами, не само в Сафари. Ако въпреки това ти излизат реклами, то вероятно е когато си на wi-fi, което пък ме навежда на мисълта, че рутерът ти се е набълбукал с Moon adware(или подобен).

"Мисля-значи съществувам"
Намерих я струва 0.99 цента.
Е, струва де? Ти за една бира ли си? Аз я плащах 2$ преди две години.
Е как не си намерил?По горе Alxx ти е казал.Това е най добрият блокер на реклами.Ако не ти се дават 1-2$,чакаш,и от време на време го пускат безплатно.Аз съм с него и съм супер доволен.
Judas Be My Guide
-
Използвам Betternet VPN, която е най-добрата безплатна VPN за iPhone.
Има ли някое безплатно добро решение към момента?
Това е много добро.Блокира рекламите и в приложенията.
Luna — Best VPN for iPhone
Luna — Best VPN for iPhone
Judas Be My Guide
-
Без съмнение betternet е добър безплатен vpn, но за adblocker това е глупав вариант, тъй като в безплатната версия на betternet има много добавяне, така че използвам surfhark vpn, много е евтин и предлага secure vpn protocols, които максимално увеличават моята онлайн сигурност.
Здравейте колеги ! По стечение на обстоятелствата тествам 8- ца , като се колебая дали да сменя se-то . Та ми се появи странен проблем , при se използвам Luna best vpn ...... и съм доста доволен от приложението , но при 8-цата не ми излиза в appstore , пробвах betternet , но не съм доволен както от Luna , излиза ми друга Luna , но не съм доволен от нея ! Някакви идеи или предложения ? Поздрави !
Влез в "изтеглени" в апстор и ще го намериш.
Благодаря за съвета , все пак си останах с SE-то , 8-цата не е моя телефон !