Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
С тази програма ще можете да записвате неограничени видео клипове.
Как да си инсталирам програмата?
1. Добавяте в Installer следния Soruce: http://sleepers.net/iphonerepo 2. Oтивате в Install след това в Multimedia и инсталирате ShowTime (unlimited) 3. Успеш!
При стартиране излиза един надпис Teaft=Iliegal, натискате Later и започвате да ползвате програмата
Файловете се записват в директория: /var/root/Media/Stolen
GVB написа:Да самата програма може да ги плейва...А за компресията все пак това са първите версии за програмата, може да има малко недостатъци в началото.
А могат ли да се трият клипчетата през телефона?
Хаквам сигнатури...
...съобщението е оставено от Администратора!!!
var/mobile/music/stolen i var/root/music/stolen и двете ги нямам. ако нз кво мое да е няма проблем.мерси все пак 4е се занимава. супер маниаци сте тука!!!!
а мейдо другото имам инсталната онази прог ibrick и нали се подкарва клип4е за пове4е от 5 сек ...да ама не при мене. )) де да знам явно осте много трябва да у4а:)))
cristiano_sv
Отговори с цитат Мнение Публикувано на: 29 Фев 2008, 23:56
Re: ShowTime: Неорграничена
var/mobile/music/stolen i var/root/music/stolen и двете ги нямам. ако нз кво мое да е няма проблем.мерси все пак 4е се занимава. супер маниаци сте тука!!! виж дали имаш тази папка при мен са там тези клипчета с 1.1.2 съм var>root>media>PBF video влизаш там триеш рестарт на тел. и вече ги няма.УСПЕХ
еми няма ги навсякъде проверих ама в телефона си седят и 2-те клип4ета и аз не мога да ги изтрия. версичта ми е 1.1.3 и влизам чрез Total commander! pls help. и ако нчкои може да ми кайе как да стават на пове4е от 5 сек клипове ще сам благодарен.
PS- уж го изтеглих както е описано ама пак са си 5 сек ((
ок ся аз отивам в multimedia и ми излиза само show time въпреки че съм записала sourse а кат си я сваля записва 4 секунди и до там ??? къф е проблема????
аз съм с 1.1.1....нека някой да каже как става щот така 4сек мноу тъпу
Последно промяна от skelanimal на 10 Мар 2008, 20:37, променено общо 1 път.