Ползвате ли Viber? (безплатни разговори през 3G i Wi-Fi)

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Аватар
rooibos

Ползвате ли Viber? (безплатни разговори през 3G i Wi-Fi)

Мнение от rooibos »

Вчера излезе това приложение: http://www.viber.com/

Има ли вече потребители или операторите го филтрират?
iPhone 6 iOS 8.3 - T-Mobile Unlocked
iPad mini iOS 8.3- WiFi
MacBook Pro 2015

A fool thinks himself to be wise, but a wise man knows himself to be a fool!
filkata88

Re: Ползвате ли Viber? (безплатни разговори през 3G i Wi-Fi)

Мнение от filkata88 »

С най-новата версия на Viber съм, iphone 4 soft 5.0.1 Приемайки обаждане от някой, след вдигане около 5 сек се чува все още мелодията на звънене на самата програма. Чувам отсреща човека, но и мелодийката си продължава. След това вс си е ок. Но този проблем не е само и в мен, а и в други приятели. Иначе Viber-а си е супер =D>
Iphone 6 64GB No Jailbreak
Ipad Air 16GB Wifi No Jailbreak
Аватар
lian

Мнение от lian »

И при мен е така и това стана от скоро преди го нямаше.
filkata88

Мнение от filkata88 »

Да да от скоро е и при мен... :)) Дано при следващият ъпдейт да го оправят ;)
Iphone 6 64GB No Jailbreak
Ipad Air 16GB Wifi No Jailbreak
Anneli

Мнение от Anneli »

Здравейте!Имам проблем,моля за помощ!Два дни се опитвам да инсталирам Viber на Iphone 3Gs с версия 4.2.1. , преинсталираха ми софтуера на другия край на света,след това започна да ми показва че имам проблем с Notfications , не обръщах внимание защото не ми пречеше на разговорите,на смс-ите или на Face-a и Skype.Сега когато реших да инсталирам Viber,стигам до въвеждане на номера,продължавам с потвърждение и ми излиза съобщение,че имам проблем с Notifications.Разрових се из форумите,намерих 3 решения с Push doctor,SAM и Ipush test(ако е изобщо решение),no SAM-a ми се инсталира,не действа,Ipush test нищо не прави също...само Viber не ми се показва когато отворя Settings,намирам го в Notifications,но като иконка в Settings го няма.Нямам такъв проблем с останалите приложения.(Notifications са ми ON ) Както и следвах стриктно инструкциите за SAM!Само с Viber не става.Когато пък се опитам да инсталирам Push doctor,всичко започва нормално до момента,в който Cidya не ми покаже,че е инсталиран на половина.... Не разбирам къде е проблема с доктор-а,до колкото разбирам работи попринцип! Хора,моля ви за помощ,телефона ми е съответно хактивиран,не се намирам в България,а в Мароко,тук никой не може да ми помогне...Разчитам на добрата воля на някой от вас да ми даде съвет какво да правя!Много е важно да я инсталирам,свързано е с работата ми... (Да добавя,че деинсталирах и инсталирах всичко изброено до припадък,рестартирах...скапа ме тоя тел,помощ!!!Не искам да ъпдейтвам тела,защото последния път ми затриха всичко,пък аз не съм големия специалист! Благодаря !!! :)
Аватар
naso_95402
Обратна връзка:

Мнение от naso_95402 »

Имам следния проблем: във Вайбъра на съобщенията не ми изписва името на този който ми пише иначе го имам като Вайбър контакт. Като ми звънят всичко е ок, но на смс-те ми дава само номера.

Другия проблем е: когато си инсталирах програмата номера ми беше стария примерно 0888123456. Сега този номер е неактивен вече но Вайбъра продълважа да използва него. Трябва ли да деинсталирам програмата и да я кача на ново за да мога да съм с новия номер или може да се промени от някъде?
Iphone 5 iOS 9.3 ФЗ R-sim mini
Iphone 4 iOS 7.1.1 ФО
rumiana

Мнение от rumiana »

Здравейте, имам следния проблем: на моя телефон viber работи чудесно с всички контакти, мой приятел който е в чужбина си инсталира вайбър на ipad-a , преди през телефоните с вайбър се чувахме , сега обаче нестава нещо, той не ме вижда в контактите а аз не мога да му звънна , дава ми нещо , че е с по-стара версия а той е с последната.
Какво може да се направ?
moni.bonboni

Въпрос относно Viber

Мнение от moni.bonboni »

Когато си инсталирах Viber на телефона нямах интернет и пропуснах стъпката с проверката на контактите. По-късно си добавих един контакт, но ми излиза с различен мобилен номер от реалния, който си е на този другия човек. Това нормално ли е? И има ли начин сега да си пусна проверка на контактите, за да може да ми излязат всички, които са с Viber?
PavelAndreev

Re: Въпрос относно Viber

Мнение от PavelAndreev »

Ако сега имаш net ,защо просто не го изтриеш и пак да го инсталираш.Ако не се лъжа беше безплатен...
moni.bonboni

Мнение от moni.bonboni »

И аз за този вариант мислех, но имам хронология, която ще се изтрие, и ме интересуваше дали няма друг начин.
skase

Мнение от skase »

moni.bonboni написа:И аз за този вариант мислех, но имам хронология, която ще се изтрие, и ме интересуваше дали няма друг начин.
Бате ако имаш две Пенки в телефона ще ти се покаже тая Пенка дето има Вайбър а ти си мислиш за другата .. провери си контактите...
Dracstera

Мнение от Dracstera »

Здравейте, и аз имам проблем с моя Вибер, моя е iPhone 2 4GB 3.1.3. и ми казва да си проверя нотификацийте, проверявам ги и те са вкл. . Деинсталирах и пак наново и нестава, незнам от телефона ли е , защото е много стар или от какво !?
madlena

Мнение от madlena »

много полезна програма
tonkata89

Мнение от tonkata89 »

Здравейте,
Преди имах 4-ка и нямах мелодии/звуци при изпращане на текстови съобщения. Сега съм с 4s и при всяко изпращане на съобщение програмата издава дразнещ звук. Знаете ли, как да го махна и да мога да си оптимизирам звуците на viber-a!?

Благодаря предварително!

Поздрави!
nikolay7755

Айфон 5 проблем със вайбър

Мнение от nikolay7755 »

Аз съм със айфон 5 а жена ми е със самсунг3.Като направих регистрация във вайбър нейния номер ми излиза като "вайбърски"а моя при нея не.После проверих при още двама приятели които са със самсунги и при тях не фигурирам като регистриран във вайбър.Към други айфони всичко си е наред със вайбъра,а към Самсунг 3 не.Някой може ли да помогне.Номера при жена ми е записан със "+359"!
deepgeorge

Излезе Viber Desktop за Mac и Windows компютри

Мнение от deepgeorge »

Страхотна новина приятели - Излезе Viber Desktop за Mac и Windows компютри. Повече иноформация можете да прочете тук.

MacBook Air 13" Mid 2011 / OS X El Capitan 10.11.6 + Win 10 Pro @ Parallels 10
iPad mini 64GB Wi-Fi White / iOS 9.3.4
iPhone 6S Plus 128GB Space Gray / iOS 9.3.4
iPod Touch 3G 32GB / iOS 5.1.1
Apple TV 3rd Gen @ Software Version 7.0
Apple Airport Time Capsule 2TB A1409
Nikoletaaa

Не мога да изпращам снимки по Viber

Мнение от Nikoletaaa »

Здравейте! Преди три дни си направих последната актуализация на Viber и от тогава не мога да изпращам снимки/видео. Това което ми излиза на екрана след като избера "+" и после "Photo & Video Gallery" е: "This app does not have access to your photos or videos. You can enable access in Privacy Settings." което ми е абсолютно ясно какво означава. Проблема е в тези лични настройки, които вече 3 дни не мога да открия :E
Аватар
nino_xman

Re: Не мога да изпращам снимки по Viber

Мнение от nino_xman »

Settings>Privacy>Photos>Viber-ON!
iPhone5-16GB-FU-iOS 7.0.4-JB
Nikoletaaa

Re: Не мога да изпращам снимки по Viber

Мнение от Nikoletaaa »

Да, обаче нямам графа "Privacy" в "Settings"
victor11

Мнение от victor11 »

Налична е само от iOS 6.0 нагоре.
Master82

ViBER,хронология

Мнение от Master82 »

Здравейте.Интересува ме дали мога да върна хронологията със разните мо там писаници на VIBER, която е веднъж вече изтрита и качена на ново въпросната програма на iphon 4. И ако не мога има ли вероятност как дамога да го направа в последствие чрез някаква програма.Направо казано съмнявам се в определени хора. Благодаря предварително.
muto

Не зарежда VIBER абонатите

Мнение от muto »

И аз да направя една лоша уста за приложението.. Сложих си вайбър и след въвеждане на номера не получих активиращ код.. след 1 ден мъчене кода дойде, но не ми зареждаше вайбър абонатите.. след преинсталация на софтуера на телефона - пак същата история.. 2 дена няма 4 цифрен код и 1 ден зарежда вайбър абонати... и все още ги няма вайбър абонатите :( Телефона ми не е джейлнат. Някой да има идеи как да го оправя?
Bad Boy

Мнение от Bad Boy »

И това на какъв телефон:нокиа,самсунг,сони........
Аватар
GPower
Обратна връзка:

Re: Не зарежда VIBER абонатите

Мнение от GPower »

muto написа:И аз да направя една лоша уста за приложението.. Сложих си вайбър и след въвеждане на номера не получих активиращ код.. след 1 ден мъчене кода дойде, но не ми зареждаше вайбър абонатите.. след преинсталация на софтуера на телефона - пак същата история.. 2 дена няма 4 цифрен код и 1 ден зарежда вайбър абонати... и все още ги няма вайбър абонатите :( Телефона ми не е джейлнат. Някой да има идеи как да го оправя?
Ама вярно ли не е джейлнат? Гледам и не знам на кое да вярвам? ЦЪК ?:-/
www.iOSXbg.com - За онези, които мислят различно.
www.Home-Plast.com
muto

Мнение от muto »

Тогава не стана джейла и си ресторнах телефона с неджейлнат софт.. отново си е както беше в началото. Вайбър сам си зареди абонатите и се оправи. Вече всичко е на ред.
Публикувай отговор