Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Добре... пак ми трябва малко помощ. Значи направих всичко както е описано, но не ми излиза иконка в менюто,нито в сидия в packages няма такова нещо.Какво да правя
Открих къде е проблема Аз съм слагала разархивираната папка,но този път сложих архивираната и стана,но иконка пак нямам,а само ми се появи в SBSsettings
Не знам дали е само при мен, но всеки път като искам да снимам със SnapTap трябва да давам Респринг от SBSettings и след това ми се появява иконка в SBSettings панела и чак тогава мога да снимам
Открих нещо което ме дразни, когато е включена програмката не работят копчетата за усилване и намаляване, което е много дразнещо ако искаш да си намалиш звука на звънене или по време на разговор да увеличиш говорителя. Надявах се, че работи само когато и камерата работи, но уви не е така, дано излезе фикс!
Да това беше първото, което проверих и двете са на ON, но като съм примерно на хоум скрийна и натисна +/- нищо не се случва, а звука въобще не се регулира.
Да като е изключен всичко е ОК, но е дразнещо, когато някой ти каже я ни направи една снимка и аз да кажа, чакай само тука да включа една опциийка, после чакай да отворя камерата....тва малко като рекламата на Мтел срещу БТК - тука пробиваме една дупчица, сега да прокараме едно кабелче....заеби!