Battery Double

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
victor11

Battery Double

Мнение от victor11 »

Изображение

Според описанието в AppStore с помощта на тази програмка може да увеличите издръжливостта на батерията до 200 %. Това, което прави, е да свежда до мимимум потреблението от неактивните процеси, като за целта е нужно да сте с iOS 4 и да я оставите да работи в бекграунд.

Изображение
Аватар
Иван Шопов
Обратна връзка:

Re: Battery Double

Мнение от Иван Шопов »

Отзиви?
Свалям, инсталирам и ще споделя и аз.
Има специални хора на този свят. Не сме го искали, но сме се родили такива!

Iphone 5 16Gb, iOS7
Iphone 4 32Gb, 4.2.1 Custom, Jailbroken
Аватар
Иван Шопов
Обратна връзка:

Мнение от Иван Шопов »

Имам проблем със свалянето/инсталирането. ITunes казва, че не е "valid application" а свален файла е едва 3.67KB. Нов линк или?

Iphone 5 16Gb, iOS7
Аватар
VLa-wot

Мнение от VLa-wot »

Иван Шопов написа:Имам проблем със свалянето/инсталирането. ITunes казва, че не е "valid application" а свален файла е едва 3.67KB. Нов линк или?
Battery Double
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Аватар
N1k0lA

Мнение от N1k0lA »

Оставих я да седи в бекграунд и мисля,че батерията ми падна с 200% по-бързо.Някой друг да сподели?
iPhone 5s iOS 7.1 / iPhone 5 iOS 7.1
iPhone 3GS iOS 6.1 / iPhone iOS 3.1.3
Soze

Мнение от Soze »

Има някаква илюзия тука . Пуснах я в бекграунд и си теглих торенти през 3G със скорост около 300 kb/s и нормално батерията падаше както беше на зарядно и когато свърших с торента не започна да се зарежда а си стоеше там до където беше паднала просто зарядното я подържаше .
Наложи се рестарт и повече не съм я стартирал . Някои още да сподели .
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
victor11

Мнение от victor11 »

Добре е да упоменавате устройствата си, както и да правите теста след пълно зареждане - така ще се разбере дали се забелязва подобрение в издръжливостта. При мен засега всичко си е нормално, но за подобрение е рано още да се говори (тест с iPhone 4).
Аватар
N1k0lA

Мнение от N1k0lA »

victor11 устройствата ни са упоменати в подписите ни.
iPhone 5s iOS 7.1 / iPhone 5 iOS 7.1
iPhone 3GS iOS 6.1 / iPhone iOS 3.1.3
victor11

Мнение от victor11 »

Вашите - да. Предполагам, че ще има и други тестери - за тях се отнася. ;)
gorang

Мнение от gorang »

като натиснете плюсчето до батерииките отивате на сайта на девелопърите и там мненията са много остри към програмата. Направи ми впечетление, че Battery Doctor и тази програма дават едни и същи времена за говорене, слушане на музика и т.н.
Iphone 3GS 16GB OS4.0
Аватар
Иван Шопов
Обратна връзка:

Мнение от Иван Шопов »

Честно казано при мен няма някаква сериозна разлика, но не съм и товарил телефона сериозно. Около час разговори през деня и батерията си беше паднала с обичайното ниво - ни повече, ни по-малко.
Телефонът е 3GS с 4.0.1.

Iphone 5 16Gb, iOS7
svdiablo

Мнение от svdiablo »

В общи линии програмата разделя виртуално батерията на две и равномернно черпи ток от половинките. До сега на сърфиране и на игри не съм забелязъл голяма разлика. Предполагам, че идеята на разработчиците е да удължат живота на батерията, а не времето за работа.
4 iPhone 16Gb - iOS 6.1.3
Blackberry 9700
tsanibaytchev

Мнение от tsanibaytchev »

Не, просто ако внимавате повече ще се досетите къде е уловката. Ето ви и статия за да потвърди думите ми:
http://smartphoneapps.com/battery-doubl ... pp-review/

Чрез тази програма можете да наблюдавате по прецизно колко време за разговор ви остава, следователно ако си зареждате телефона на всеки два дена, за всеки случай, защото да не би да изпуснете важен разговор, сега ще го зареждате, по-рядко, защото ще знаете точно колко време за разговор имате. Това е търговска и психологическа уловка. Не случайно слагат цитата "Results are obvious. I used to charge my iPhone once every two days. I have now used this app for 2 weeks and only charged it three times since" - Marcus Roma, в началото и след това обясняват какво прави. Този цитат може да се погледне и по друг начин, но естествено всеки потребител ще се надява и първото, което ще си помисли е, че тази програма ще удължи живота на батерията му два пъти. Всичко много хубаво е написано в тази статия. Търговски трик. Просто трябва да четете и между редовете за да се досетите, че всичко което казват е вярно, но всъщност и не казват това от което имаме нужда в прав текст, а ни го внушават, така че да не можем да ги съдим за измама. Това е.

Иначе колегата е прав, много ясно, че батерията ще му спадне 2 пъти по-бързо, в края на краищата това си е програма, която черпи от ресурсите на телефона и го изтощава.
Публикувай отговор