iTools - файлов мениджър с разширена функционалност
Re: iTools - файлов мениджър с разширена функционалност
Колеги някои разбра ли как да се преборим с този проблем с интернет конекшъна. На мен ми изкара този надпис при опит да кача малко музика.
Благодаря предварително на отзовалите се.
Благодаря предварително на отзовалите се.
Решението е: ползваш iTunes версия не по-висока от 11.1.3.8 или чакаш евентуален ъпдейт на iTools.
Колеги, някакво развитие по въпроса? Има ли оправия?
Някой знае ли дали има версия на Itools 2.0.3.8 на английски?
http://itools.cn/
Между другото тази версия работи и с най-новия Itunes
http://itools.cn/
Между другото тази версия работи и с най-новия Itunes
Последно промяна от barbarona на 17 Авг 2014, 11:42, променено общо 1 път.
Може ли някой да даде линк за актуална версия за програмата iTools, защото е неоткриваема в нета, а трябва да видя чрез нея IMSI номера на телефона (4S), не е джеийлван, ако има алтернативен вариант е ок
iPhone 7 ФО/OS 10.0.2
iPad 4 16 GB/OS 10.0.2
MacBook Pro i5 (2.53GHz)
iPad 4 16 GB/OS 10.0.2
MacBook Pro i5 (2.53GHz)
За да видиш IMSI , трябва да имаш карта на оператора към който е заключен iPhone 4S.
С iTools под MAC няма как да стане ще ти трябва версията за Windows.
А за по лесно просто кажи оператора към който е заключен iPhone 4S ?
С iTools под MAC няма как да стане ще ти трябва версията за Windows.
А за по лесно просто кажи оператора към който е заключен iPhone 4S ?
Явно ще пробвам на windows, иначе е заключен към тмобил Австрия
iPhone 7 ФО/OS 10.0.2
iPad 4 16 GB/OS 10.0.2
MacBook Pro i5 (2.53GHz)
iPad 4 16 GB/OS 10.0.2
MacBook Pro i5 (2.53GHz)
Austria T-mobile 2320370 , 2320328
Може ли да се свали отнякъде Itools на Англ. за IOS 8.1.2 и телефона да е без jailbreak?
Здравейте,
След като админите ми изтриха един пост, който беше важен за мен относно iTools. Реших да пиша тук за да ви е полезно това което научих тези дни, защото бях в безисходица и iTools много ми трябваше, а актуално инфо по темата не намерих никъде.
Ето линк към поста ми който е в кошчето като НЕ ВАЖЕН! Това да ми трият постове не е за първи път и вече адски ме подразни това.
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 45221662d9
Сега само да кажа за инфо: iTools с последния си ъпдейт вече поддържа IOS 8.3 с iTunes версия не по-висока от 11.1.3.8
След като админите ми изтриха един пост, който беше важен за мен относно iTools. Реших да пиша тук за да ви е полезно това което научих тези дни, защото бях в безисходица и iTools много ми трябваше, а актуално инфо по темата не намерих никъде.
Ето линк към поста ми който е в кошчето като НЕ ВАЖЕН! Това да ми трият постове не е за първи път и вече адски ме подразни това.
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 45221662d9
Сега само да кажа за инфо: iTools с последния си ъпдейт вече поддържа IOS 8.3 с iTunes версия не по-висока от 11.1.3.8
Е, как да не ти трият поста, след като откриваш топлата вода?
"Мисля-значи съществувам"
Ако ми покажеш пост от форума който да има отговор на първоначалния ми въпрос от изтритата ми тема ще се съглася с теб.Alxx написа:Е, как да не ти трият поста, след като откриваш топлата вода?
Ако пък няма значи явно съм открил топлата вода.
Ти просто си пишеш така да се заяждаш или няма какво да правиш и ти е скучно?
Аз мога да те нарека невеж, защото това което ми пращаш малко по-напред от форума е стара информация от 2014г. и не е актуална на това за което питах и търсех. Ства въпрос за IOS 8.3 поддръжка на iTools, която поддръжка излезна съвсем скоро но както и да е.Alxx написа:viewtopic.php?p=342885&sid=d579ab302210cb0793cdbfbbe68856c2#p342885
Как да те нарека тебе - слепец или мърда?
@stax можеш ли да ми кажеш коя е актуалната версия на iTunes? И кога версия 11.1.3.8 беше "най-новата"?
За да се осмелиш да наречеш Alxx невеж трябва да си горе-долу на нивото му, а ти си още в първи клас! За това ти отиде темата в коша и за това не получи овации за откритието си! Сещаш ли се?
За да се осмелиш да наречеш Alxx невеж трябва да си горе-долу на нивото му, а ти си още в първи клас! За това ти отиде темата в коша и за това не получи овации за откритието си! Сещаш ли се?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Ако ти стигаше сиво вещество, както на "невежия", щеше да отвориш линка(в поста) към оригиналния сайт и да прочетеш винаги актуална информация за продукта. Ама не, ти си от тия, на които баба трябва да го сдъвче и да им го подаде в устата за поглъщане.
Първо версията на iTunes 11.1.3.8 (да стара е аз никъде не съм писал че е нова) но с тази версия ми тръгна iTools, не с най-новата. Това в кой клас съм са си твои определения. Второ не съм направил откритие, просто исках да напиша актуално мнение за iTools и това как при мен е тръгнал за IOS 8.3, защото като му потрябва на някой друг да има инфо мисля че затова са форумите нали? Аз попитах и ми се отговори точно ти беше човека. След това темата ми отиде в коша вместо да се доразвие за да има инфо за следващ питащ като мен. Аз от известно време просто нямам време по цял ден да се ровя и тествам версий и кое с кое сработва затова и реших да попитам.gorgior написа:@stax можеш ли да ми кажеш коя е актуалната версия на iTunes? И кога версия 11.1.3.8 беше "най-новата"?
ТОЧНО ТИ СИ ЧОВЕКА КОЙТО МИ ПИСА - ЦИТИРАМ: След iOS 8.1.2 НЕ работи!
ПЪК СЕ ОКАЗА ЧЕ РАБОТИ

Спирам да пиша, защото няма смисъл да споря с вас. Просто исках помощ и не я получих, както и да е стигнах сам до решението и реших да го споделя без да ми се трие коментара като ненужен. Не съм открил кой знае какво просто ще спестя на някой нерви да сваля, да инсталира и да трие докато уцели кое с кое работи.
Поздрави на Alxx нищо лично приятел ама четете и вниквайте в това което съм писал не искам да се заяждам с никой.
Хубав ден и на двама ви.
Благодаря, подобно. Няма заяждане, само подчертаване на очевидното 
Колегата ти е писал за 8.1.2, но не е пояснил какво не работи. Всъщност става дума за след 8.2 - достъпът до сандбокс-натите папки на приложенията е отрязан 100% и iTools вече няма различни от iTunes функции, освен може би инфото за батерията и още няколко дреболии. И, да, работи с най-новия iTunes, както на мака от който пиша, така и на ПЦ.

Колегата ти е писал за 8.1.2, но не е пояснил какво не работи. Всъщност става дума за след 8.2 - достъпът до сандбокс-натите папки на приложенията е отрязан 100% и iTools вече няма различни от iTunes функции, освен може би инфото за батерията и още няколко дреболии. И, да, работи с най-новия iTunes, както на мака от който пиша, така и на ПЦ.
-
Здравейте, да споделя че дълго време търсих работещ airplayer за телефона (да мога да пускам клипове и снимки безжично на компютъра/телевизора, също може и игри да се играят) и проработи само KODI но единствено на IOS 8, а на другия телефон с 9.2.1 не бачкаше. Накрая попаднах на този клип: https://www.youtube.com/watch?v=g7s8uRIpSC4 и колкото и да не вярвах на клиповете от тубата се оказа че бачка. С win 10 съм ако има значение.
Пускам го в темата за itools т.к. мисля че airplayer-a е част от него.
Успех!
Пускам го в темата за itools т.к. мисля че airplayer-a е част от него.
Успех!
iPhone 6S plus 64GB black
Ipad Air 3G 64GB
Ipad Air 3G 64GB
iTools нещо не ми работи с новия ъпдейт на iTunes и с IOS10.0.2,някой да има подобни проблеми
Под Уиндоус или под Мак? Версия на iTools?
Под Windows 10,версията на iTools-3.1.9.8
тук е една снимка на проблема http://dox.bg/files/dw?a=1cddf0e438
тук е една снимка на проблема http://dox.bg/files/dw?a=1cddf0e438
Чакай ъпдейт на iTools или върни старата версия на Тунса.
Оправих се,тръгна всичко нормално.След ъпдейт на всичко. IOS10.1,iTunes 12.5.1,iToolsEN 3.3.8.8 сега с това и всичко върви гладко.
Колега, как подкара iTools-a, aз инсталирах 3.3.8.7 и ми иска license key вече? Някакви идеи..? С win10 съм и последна версия на itunes. Моля за помощ, не подкарвам iTools, а ми трябва.
Благодаря
Благодаря
"След глад и мизерия настъпи тежка индустриализация!"
iPhone 6+ 64gb
iPhone 5 32gb
iPhone 4 16gb
iPhone 3GS 16gb
iPhone 2G 4gb & 8gb