iBlueNova
Re: iBlueNova
Сичко е ок.Ама каде отива музиката имам Dtunes ама няма ги никаде псните
/private/var/mobile/Media/Downloads Това е пътя.
-
- supporter
Първо пиши грамотно, второ кажи каква грешка ти дава, и от къде я инсталирваш.
Много добра програма , но все още се замисля и спира на големи файлове над 10Mb.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Здравейте,
Днес инсталирах на 2 ipoda 2G i Blue Nova и всичко беше както трябва , но не мога да получавам от телефон забива?Мога да изпращам , но не приемам
Днес инсталирах на 2 ipoda 2G i Blue Nova и всичко беше както трябва , но не мога да получавам от телефон забива?Мога да изпращам , но не приемам

-
- supporter
Значи първо ми кажи от къде я изтегли и коя версия е (2.0 или 2.0.1)
Колко големи файлове се опитваш да приемеш?
Нормално е програмата да е бъгава все пак е неофициално приложение. Но щом си я инсталирал на два iPod-a и проблема си остава същият пробвай да я инсталираш от друго място.
Колко големи файлове се опитваш да приемеш?
Нормално е програмата да е бъгава все пак е неофициално приложение. Но щом си я инсталирал на два iPod-a и проблема си остава същият пробвай да я инсталираш от друго място.
Искам само да попитам след като приема файла т.е. в случая беше песен как да я преместя в папката с песните в айпода ? (а и не само за песните изобщо за картинки видеота и т.н.) имам iFile стигам до папката дето е downloadna-т файла и от там какво :?
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.

-
- supporter
Не може да се премести в iPod.
Инсталираш си AV player,стартираш го и намираш получените песни.Чрез него няма проблем да плейваш аудио и видео изтеглено от Safari или получено чрез bluetooth
Има ли някои с ipod 2G и 3.1.3 фирм да изкаже наблюдения ? При мен е много зле . Файл по голям от 60кб не мога да приема , замръзва . Пробвах и 2.0 и 2.0.1 същото положение , рестартирвах няма полза . Другото устроиство е iphone 3GS които се представя добре с тази програма но е с 3.1.2 и се чудя от къде ли е проблема софтуер или хардуер !
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
-
- supporter
Хардуерен едвали. Просто приложението не е официално и съответно има доста бъгове. Не се протеснявай не само ти имаш проблеми с iBlueNova.
Добре ме успокои но на 3GS с 3.1.2 и 3G с 3.0 съм прехвърлял с няколко опита файл 18мб а тука с ipod не мога един файл 350кб с 10 опита да прехвърля и се отказах .
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Всичко е божа работа
аз с 3.1.2 имах проблеми -забиваше ми ,преинсталирах телефона и всичко е ок от 4 месеца съм нямал ни един случай на провалено изпращане/приемане. Да не ти е омазана операционната система??

Искам да попитам този deb файл за ibluenova 15 дневен ли е като този който си инсталирах от cydia или с регистрация готов?
iPhone 5s iOS 7.1 / iPhone 5 iOS 7.1
iPhone 3GS iOS 6.1 / iPhone iOS 3.1.3
Опитвам се да изпратя музика на един сони ериксон и забива на 30% какво да направя за да се оправи?Иначе аз приемам големи фаилове.Програмата ми е с последният ъпдейт 2.0.1
За сега нищо не може да се направи . Да се надяваме на следващия ъпдеит че всичко ще е ок .
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
всичко направих както е описано обаче телефона ми не намира други устройства дайте малко помощ
Би ли обяснил какво според теб е "всичко" защото явно не си направил всичко?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
сложих деб фаила в правилната директория инсталирах приложението респрингвах там квот трябва програмата работи но не ми намира устройства когато тръгна да пращам нещо
А на Enable и Visible отметка сложи ли? И моля те, поне днес пиши с главни букви.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
Напараво си я инсталирай кракната от репо http://www.sinfuliphonerepo.com/
защото 2.0.1 deb файла е бъгав като си го сложиш от компютъра поне при мен е така
защото 2.0.1 deb файла е бъгав като си го сложиш от компютъра поне при мен е така
Е стига не съм чак толкова зле сложил съм отметките
Днес се опитах да изпратя същата песен на нокиа и стана явно не комуникира добре със сони ериксонN1k0lA написа:Опитвам се да изпратя музика на един сони ериксон и забива на 30% какво да направя за да се оправи?Иначе аз приемам големи фаилове.Програмата ми е с последният ъпдейт 2.0.1

-
влизам в сайта по горе за да изтегля блуенова обаче ме пита с какво да я отворя и какво трябва да му дам. то си е зададено с айтунс обаче нищо не става само се отваре програмата айтунс