Ето я апликацията http://itunes.apple.com/us/app/whip/id2 ... mpt=uo%3D2batence написа:Whip или нещо от сорта, гледах в последната серия на The Big Bang Theory, application-а издава звук като камшик и все едно наказваш "жертвата" много е забавно, така че ако можете да ми го намерите ще съм ви благодарен.
Искаме... (apps request)
Re: Искаме... (apps request)
- izzo
- Обратна връзка:
И ти вкара линк, да знаеш.Bad Boy написа:Виж тук: http://hotfile.com/dl/145366153/f960483 ... 1.rar.html
Линка е оправен 

Toshiba TV Remote , безплатна е в апп стора, обаче ми казва ,че е валидна само за акаунти от Кралството. Съжелявам ако има начин да я сваля ,а пък аз не го знам и досаждам тук 
Поздрави !

Поздрави !
Готово http://www.mediafire.com/?m1sumswz86sy24vdonchev написа:Toshiba TV Remote , безплатна е в апп стора, обаче ми казва ,че е валидна само за акаунти от Кралството. Съжелявам ако има начин да я сваля ,а пък аз не го знам и досаждам тук
Поздрави !

Здравейте,
Някой от вас да се сеща за апликация, която може да записва изходящи разговори като аудио файлове?
Свалих си CallRec.me и Recorder, но и двете искат допълнително плащане за да можеш да записваш разговори...
Някой от вас да се сеща за апликация, която може да записва изходящи разговори като аудио файлове?
Свалих си CallRec.me и Recorder, но и двете искат допълнително плащане за да можеш да записваш разговори...
Здравейте!
1. Трябва ми F1 2012 Timing & Track Positioning app това е платената програма
2. Програма с която да гледам програмите TV+ и Film + на телефона си
Iphone 3G 4.2.1
Благодаря!
1. Трябва ми F1 2012 Timing & Track Positioning app това е платената програма
2. Програма с която да гледам програмите TV+ и Film + на телефона си
Iphone 3G 4.2.1
Благодаря!
първата я има в Инсталоус
за другото и аз искам стриимове
за другото и аз искам стриимове
iPhone 7 32GB , iOS 10.2
-
Dubstep Studio.ipa .....има я в инсталуса ама не тръгва ако някой я има дайте плс.
- izzo
- Обратна връзка:
v1.7potihobrat написа:Dubstep Studio.ipa .....има я в инсталуса ама не тръгва ако някой я има дайте плс.
Тръгва си без проблеми:
http://www.mediafire.com/?gmm3wjqet71j86c
-
Тая от инсталуса ли е колега , защото и тя е 1.7 ама на 5.0.1 не иска да тръгва ?
- izzo
- Обратна връзка:
От apptrackr, което е същия сайт който Installous браузва.potihobrat написа:Тая от инсталуса ли е колега , защото и тя е 1.7 ама на 5.0.1 не иска да тръгва ?
А под "не тръгва" мислех че имаш предвид че даунлоуда на тръгва, сега разбирам че (май) явно си я свалил, инсталирал и след това като я пуснеш вече не тръгва, така ли?
-
Да , това е проблема явно е от софтуера.
Трябва ми програмата, с която се намалява размера на иконите и вместо да събира 4х4 (16) икони на екрана 5х5 (25) и повече.
Има ли алтернатива на shrink, защото въпросната не тръгва на iPhone 4 iOS 5.0.1
Има ли алтернатива на shrink, защото въпросната не тръгва на iPhone 4 iOS 5.0.1
iPad 4 Generation 16 GB Wi-Fi white iOS 7.1.2 (11D257) Model MD513HC/A
Springtomize от Cydia
Само немога да разбера не иска да се инсталира точно тази програма. Http:/ 502 bad getaway. Пробвах с друга програма от същото репо (xselize) и се инсталира, но точно springtimize не става.
Пробвай от тук: repo.insanelyi.com
Прибави си го в Сидия,ако го нямаш.
Инсталирай Springtomize 2 za ios 5.x.x
Прибави си го в Сидия,ако го нямаш.
Инсталирай Springtomize 2 za ios 5.x.x
Мерси много Bad Boy всичко мина безпроблем и много добре работи програмата
TeamViwer full version за Iphone 4
Търся програма подобна на "Zephyr - multitasking gestures"
Търся програма подобна на "Zephyr - multitasking gestures"която да ми намали до минимум използването на home бутона. С 3G 4.2.1 firmware съм 

- izzo
- Обратна връзка:
Ми ако знаеш име го напиши. Иначе е игла в копа сено, оно си пише у първия пост.dzambazov написа:Търся програма подобна на "Zephyr - multitasking gestures"която да ми намали до минимум използването на home бутона. С 3G 4.2.1 firmware съм
TeamViewer Pro for Remote Control - мах тия луди ли са бе 100 долараKolevG написа:TeamViwer full version за Iphone 4

VERSION 7.0.9413
http://www.sendspace.com/file/dxbb22
http://www.mediafire.com/?59z7e2k7xyiptp3
-
Има ли програма където да мога да си паузирам клип и да го стартирам след това пак !!!
dzambazov написа:
Търся програма подобна на "Zephyr - multitasking gestures"която да ми намали до минимум използването на home бутона. С 3G 4.2.1 firmware съм
Ми ако знаеш име го напиши. Иначе е игла в копа сено, оно си пише у първия пост.
незнам име затова пиша тука ,някои може да знае ,защото въпросната програма не работи на моя фирмуер

Ми ако знаеш име го напиши. Иначе е игла в копа сено, оно си пише у първия пост.
незнам име затова пиша тука ,някои може да знае ,защото въпросната програма не работи на моя фирмуер
-
здравейте,имаше една програма с помоща на която айфона говори името на избиращият