Listen

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Аватар
Backo
Обратна връзка:

Re: Listen

Мнение от Backo »

Разбиваща програмка!!!

А някой има ли идея по какво разпознава, че ми стана интересно?!? и ако можеше да добавим и българска музика към сървъра...
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Да, добре би било да качим Васко Кеца, Азис и Веселин Маринов на сървъра, та да ни ги разпознава :D
GobLink

Мнение от GobLink »

Xора коя програма използвате за слушане на радио?
Аватар
GVB
iGVB
Обратна връзка:

Мнение от GVB »

GobLink написа:Xора коя програма използвате за слушане на радио?
Прочети внимателно темата треди да питаш излишни въпроси.
iPhone 2G 3.1.3 <7E18>|<04.05.04_G> - 8GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
shaman
Обратна връзка:

Мнение от shaman »

Случайно в /var/tmp видях един файл...

music.amr ;-)
Големината му е 7526bytes !

Естествено, понеже съм си природно любопитен го прослушах - беше откъс от песен, прослушана с "Listen"

та.. по въпроса за Edge трафика - най-вероятно изпраща това, заедно с някой друго запитване и отговор - предполагам общия трафик ще е не повече от 15-20kb.
GobLink

Мнение от GobLink »

GVB написа:
GobLink написа:Xора коя програма използвате за слушане на радио?
Прочети внимателно темата треди да питаш излишни въпроси.
Аз питам въпроси по темата , как да я използвам тази програма като нямам радио на телефона,не всички хора са компетенти като теб! :| !

Ще те помоля да си прочетеш правилата на форума. Да си пормениш тона. И ако имаш някакъв въпрос да го зададеш в отделна тема не да пишеш оффтопици в тази.

Какво да си променям тона просто зададох един въпрос за тази програма аз ,от каде да зная че работи с радиото,телевизора или компютъра никаде не е писано в началото на темата и аз затова задавам въпроса тук и ето просто можеше да ми отговориш като ''shaman'' а не да правиш такива романи че сам задал тъп за теб въпрос!!!
Последно промяна от GobLink на 10 Яну 2008, 19:49, променено общо 1 път.
shaman
Обратна връзка:

Мнение от shaman »

;-)

Просто приближаваш телефона до какъвто и да е източник на звук (радио, касетофон, компютър.... )
GobLink

Мнение от GobLink »

shaman написа:;-)

Просто приближаваш телефона до какъвто и да е източник на звук (радио, касетофон, компютър.... )

Благодаря ти много shaman е ето това е отговор.
Аватар
GVB
iGVB
Обратна връзка:

Мнение от GVB »

Ако си погледнеш въпроса, "каква програма изпозлвате за слушане на радио" приателче ще забележиш, че няма нищо общо с темата. Може би ако беше описал малко повече за какво питаш, щяхме да те разберем. И ако беше прочел внимателно и видял филмчето на човека постнал тази тема щеше да видиш, че си пуска клип от телевизора. Но на теб ти е много по-лесно да спориш за глупави неща от колкото да отделиш 5мин за четене на темите.

п.с. Мисля, че най-учтиво те помолих да прочетеш правилата, ако си беше направил труда да ми обясниш по подобаващ начин без да се заяждаш какъв ти е проблема щеше да е по-лесно.
GobLink

Мнение от GobLink »

GVB написа:Ако си погледнеш въпроса, "каква програма изпозлвате за слушане на радио" приателче ще забележиш, че няма нищо общо с темата. Може би ако беше описал малко повече за какво питаш, щяхме да те разберем. И ако беше прочел внимателно и видял филмчето на човека постнал тази тема щеше да видиш, че си пуска клип от телевизора. Но на теб ти е много по-лесно да спориш за глупави неща от колкото да отделиш 5мин за четене на темите.

п.с. Мисля, че най-учтиво те помолих да прочетеш правилата, ако си беше направил труда да ми обясниш по подобаващ начин без да се заяждаш какъв ти е проблема щеше да е по-лесно.

Ок няма да се караме за глупости найтина не сам погледнал видеото и си мислех че се пуска от радио от самия телефон зашотото има една такава програма с радиа и си мислех че има и друга такава и с тази програма Listen се вижда коя песен свири.Съжелявам че не сме се разбрали и ти се извинявам за спора.
Поздрави! :)
Аватар
huri
Обратна връзка:

Мнение от huri »

Лек проблем с програмата намерих... докато слушаше песента, и ми звъннаха в този момент... телефона се рестартира.. :S (Beta-06 версия...)
iPhone 5 16GB 8.1.3 Фабрично отключен
miroslav_dimitrov

Мнение от miroslav_dimitrov »

Според мен лично ще е много удобно и да можеш да запишеш един или няколко 5 секундни записа и като се добереш до интернет да може да си потърсиш в тази база с данни.Аз лично ползвам само WiFi за връзка с интернет и нямам постоянно нет.Някои пробвал ли е с диктофона тъй като го нямам.Предполагам не могат да работят едновременно защото ако е възможно целият ми пост е излишен!
Подрави на всички!
joro

Мнение от joro »

..."инсталира се ръчно като копирате папката "Listen.app" в dir: Applications и давате права на файловете "0755""

Бихте ли ми обяснили моля ви какво означава да се дадат права на файловете 0755?!?! И iBrickr може ли да свърши тази работа или трябва друга програма? Иначе без проблем качвам Listen v дир Applications, после се появява на Springboarda, но като кликна на нея се отваря само бял прозорец и след 30 сек ме изхвърля. Не мога да я инсталирам през Installer защото ми иска версия 1.1.(12), а аз съм с 1.0.2. Thanks
Аватар
GVB
iGVB
Обратна връзка:

Мнение от GVB »

joro

Мнение от joro »

Thanks GVB! По принцип я подкарах с правата както си обяснил, но в момента в който ми каже че е приключила със записа и се connect-va със сървъра ме изхвърля от програмата. (Иначе WiFi-то работи перфектно така че не е от него). И така всеки път. Версията е Listen Beta-01. Нарочно сложих тази тъй като реших че първата версия на програмата ще работи с версия 1.0.2 на iPhone. Oбаче не върви. Имаш ли идея дали въобще мога да подкарам някоя версия на програмата със firmware 1.0.2 и това ли е причината да ме изхвърля всеки път. Мерси предварително! Поздрави!
Аватар
Zaro

Мнение от Zaro »

Ами явно е от версията на фърмуера,след като на останалите които са с FW1.1.1+ програмката върви,според мен това е проблема.
iPhone 4GB,FW 2.2
miroslav_dimitrov

Мнение от miroslav_dimitrov »

Програмката ми бачкаше отлично,но от вчера ми пише connection failed.Преинсталирах проложението два пъти пак същия проблем.Някой да има идея??
Аватар
villyidol

Мнение от villyidol »

за неизвестно време е off-line

"Erica Sadun | 1:09 pm | January 11, 2008 | Admin, Software, iPhone

For now the Listen proof-of-concept is off-line. I applied to Gracenote a while ago for a developer license and have been waiting for them to respond. All further Listen development depends on the Gracenote licensing, who are probably off at CES and Macworld."

Източника е сайта на производителя
http://ericasadun.com/?cat=5
iPhone 8GB, Firmware 1.1.4 вече без UltraSIM
DEV_ICE_MODEM_04.04.05_G
Bootloader Version: 3.9_M3S2
VoodoRush

Мнение от VoodoRush »

RIP Listen.app
Erica Sadun | 11:53 am | January 14, 2008 | Update, Admin

After talking to Gracenote, I have discovered several things. First, that their Track ID service is not available for noncommercial licensing. Second, that the costs for commercial licensing is beyond the amount to which I can possibly be committed to.

If you don’t mind spending $1 a shot, you can use your iPhone for music ID. Dial #43 (that is #ID). You won’t be charged for songs that the service fails to identify.

Мамка му!!
...Рест ин Пийс :(
Аватар
maintf

Мнение от maintf »

При мен до снощо не можеше да се логва в сървъра, през WiFi - даваше ми грешка. Дано всичко се е оправило!
First Generation iPhone 8GB with 2.1 FW
iPhone 6 128GB iOS 10
iPhone 7 256 GB Jet Black
iPhone 7 256 Plus GB Silver
Аватар
sallie-e

Мнение от sallie-e »

При мен все забиваше телефона, даже така и не успях да я пробвам.
iPhone 2G 8GB FW 2.1
Аватар
boneto

Мнение от boneto »

Какво сатана с тази хубава програмка някой знае ли? Няма я при мен в инсталера...
айфон 8GB 1.1.4
Belkin защитно фолио
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

ерика я спря
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Аватар
boneto

Мнение от boneto »

Да се надяваме, че пак ще я пуснат :D
айфон 8GB 1.1.4
Belkin защитно фолио
VoodoRush

Мнение от VoodoRush »

Абе никой ли не чете какво е писано по-горе?
Нема веке listen.app -> човека обяснява,че ползването на сървъра е платено...и че сумата далеч му надхвърля бюджета.
Публикувай отговор