iCalls за iPhone - безплатна
Re: iCalls за iPhone - безплатна
Само още едно въпросче: Никъде не открих да става въпросното преместване с BossPrefs... той само показва обема... за местенето се предполага да ползвам BossTools нали?
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
йеееааа бейбиии ...Sid написа:Само още едно въпросче: Никъде не открих да става въпросното преместване с BossPrefs... той само показва обема... за местенето се предполага да ползвам BossTools нали?

п.с. май го бях казал някъде това
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
На мен не иска да ми приеме крайната дата от периода. Променям само цифрата на месеца с 1 отгоре, но когато пак отворя програмата, началната и крайната дати са еднакви, с други думи записва ми само разговорите от днешния ден, вчерашните вече ги няма! Какво толкова трябва да направя?
инсталирах. имаше 2 инстала с еднакви имена. избрах едното. след инстала ми иска за да работи коректно jiggy runtime. пробвах с изходящо обаждане за около 15- 20 секунди, след това ми отчете 1 минута. според вас това така ли трябва да е да ми чарджва 15 сек. за 1 мин, и има ли връзка с "jiggy". поздрави
...опа- не инсталирах "jiggy" :lol:
p.s. опааа
ми програмата отчита на минути- извинявайте! точността и обаче е доста под въпрос.
...опа- не инсталирах "jiggy" :lol:
p.s. опааа