iCalls за iPhone - безплатна

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Аватар
Sid

Re: iCalls за iPhone - безплатна

Мнение от Sid »

Само още едно въпросче: Никъде не открих да става въпросното преместване с BossPrefs... той само показва обема... за местенето се предполага да ползвам BossTools нали?
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Sid написа:Само още едно въпросче: Никъде не открих да става въпросното преместване с BossPrefs... той само показва обема... за местенето се предполага да ползвам BossTools нали?
йеееааа бейбиии ... ;) и пак съвет .. по-добре го напрви след рестор .. има вероятност да ти омаже телефона .. рискуваш да знаеш :)

п.с. май го бях казал някъде това
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
hideus

Мнение от hideus »

На мен не иска да ми приеме крайната дата от периода. Променям само цифрата на месеца с 1 отгоре, но когато пак отворя програмата, началната и крайната дати са еднакви, с други думи записва ми само разговорите от днешния ден, вчерашните вече ги няма! Какво толкова трябва да направя?
blackiee

Мнение от blackiee »

инсталирах. имаше 2 инстала с еднакви имена. избрах едното. след инстала ми иска за да работи коректно jiggy runtime. пробвах с изходящо обаждане за около 15- 20 секунди, след това ми отчете 1 минута. според вас това така ли трябва да е да ми чарджва 15 сек. за 1 мин, и има ли връзка с "jiggy". поздрави
...опа- не инсталирах "jiggy" :lol:
p.s. опааа :) ми програмата отчита на минути- извинявайте! точността и обаче е доста под въпрос.
Публикувай отговор