Garmin за Iphone
Re: Garmin за Iphone
Дайте помощ.Скъсах се да намеря оригиналния хост файл за 4s за да си оправя настройките и никаде не можах да намеря.
мерси всичко си дойде на мястото
Всичко върви при мен перфектно и картата и лентите за движение и 3Д само това с камерите и радарите немога да се преборя.Просто вече не знам какво правя грешно а преди ми вървеше.
- keeponrollin
На 4ка със redsnow JB, ios 6.1.3
не иска да ми я качи, с ifunbox.
Package: C:\Users\Ivaylo\Downloads\Garmin_BG.v2.3.01.ipa
iFunBox App install: Failed (-402620415)
Minimum iOS Version Required: iOS 5.1
не иска да ми я качи, с ifunbox.
Package: C:\Users\Ivaylo\Downloads\Garmin_BG.v2.3.01.ipa
iFunBox App install: Failed (-402620415)
Minimum iOS Version Required: iOS 5.1
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB

victor11
Инсталирай чрез iTools.
- keeponrollin
Да аз се оправих с рестарт.
Понеже jailbreak-a е tethered(което ме навежда на мисълта-има ли някакв туийк вече който да прави джейлбрейк редсноу за 6.1.3 от тетърд, ънтетърд?), нещо е рестартнало спрингборда и явно джелбрейка не е "захапал" да му трябваше пак tethered boot за да си тръгне, и тогава вече всичките приложения се инслтаираха нормално през ifunbox.
Понеже jailbreak-a е tethered(което ме навежда на мисълта-има ли някакв туийк вече който да прави джейлбрейк редсноу за 6.1.3 от тетърд, ънтетърд?), нещо е рестартнало спрингборда и явно джелбрейка не е "захапал" да му трябваше пак tethered boot за да си тръгне, и тогава вече всичките приложения се инслтаираха нормално през ifunbox.
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
Здравейте, интересува ме, ако закупя и инсталирам навигацията, например "Garmin USA" ще мога ли вместо американската карта да сложа българска ?
iPhone 6S 64GB.
iPhone 4S 16GB.
iPad mini retina 16GB wifi only.
iPhone 4S 16GB.
За версия 2.5.1 няма да можеш да смениш картата, причината е MD5.plist (дори и да имаш джейлбреак ).

Благодаря за бързия отговор. 

iPhone 6S 64GB.
iPhone 4S 16GB.
iPhone 4S 16GB.
Абе от къде се взема този Гармин за България (официален линк към АппСторе)? Аз не намирам такава програма нито в Американския, нито в Българския АппСторе. Или е просто ръчно преработена за България от някоя версия за друг регион (съответно само за джейлнати устройства, естествено)?
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Не ти и трябва , вярвай ми
по добре да не го намериш ............

-
Защо немога да виждам папките през Ifunbox?
Виждам други а не тези които бяха преди.
Виждам други а не тези които бяха преди.
IPAD 3 16 GB 4G 8.1.1
Iphone 5C 8.1.1
Mac Book Pro Midle 2012
Iphone 5C 8.1.1
Mac Book Pro Midle 2012
-
Здравейте,
Поиграх си с различните версии на програмата и картите, но както и с по-старите досега останаха няколко проблема:
1. Във версия 2.3 на програмата се разпознават само файловете gmapprom и gmapprom1 като карти, другите не ги открива изобщо
2. В наличната версия на картите OFRM 2013 Q4 изолиниите са в отделен img файл и съответно не мога да ги включа (едната ми карта е на Европа, а другата на България, за трета няма място). Предполагам другото решение е да се помъча и да обединя файловете, или да изчакам някой друг да го направи и да го качи.
3. Когато включа изолиниите, те се показват във футове, знаете ли това как се наглася?
4. До колкото разбирам в по-новите версии на апп-а, изобщо не могат да се слагат външни карти, имате ли инфо по въпроса?
Поздрави и благодаря предварително! Весело на именниците!
Д.
Iphone 4S 16GB, iOS 7.0.4 с evasi0n jailbreak
Garmin Western EU 2.3.01 (251)
Поиграх си с различните версии на програмата и картите, но както и с по-старите досега останаха няколко проблема:
1. Във версия 2.3 на програмата се разпознават само файловете gmapprom и gmapprom1 като карти, другите не ги открива изобщо
2. В наличната версия на картите OFRM 2013 Q4 изолиниите са в отделен img файл и съответно не мога да ги включа (едната ми карта е на Европа, а другата на България, за трета няма място). Предполагам другото решение е да се помъча и да обединя файловете, или да изчакам някой друг да го направи и да го качи.
3. Когато включа изолиниите, те се показват във футове, знаете ли това как се наглася?
4. До колкото разбирам в по-новите версии на апп-а, изобщо не могат да се слагат външни карти, имате ли инфо по въпроса?
Поздрави и благодаря предварително! Весело на именниците!
Д.
Iphone 4S 16GB, iOS 7.0.4 с evasi0n jailbreak
Garmin Western EU 2.3.01 (251)
Този линк не работи, проблема в моя ТВ ли е?gogi71 написа: ...........
- добавен нов превод специално за v2.3 от mafozi;
- гласово предупреждение за камери.
Garmin_BG.v2.3.01.ipa - 351.6 MB
...............
Ползвай версията в началото на поста.
Днес може да обновя картата във версията и ще дам нови линкове.
Опитваш се да изтеглиш явно по-стара сглобка.
Днес може да обновя картата във версията и ще дам нови линкове.
Опитваш се да изтеглиш явно по-стара сглобка.
А правилно ли разбирам, че единственото което се прави за инсталиране е на джейлнат телефон се инсталира този файл през iTools, без никакви други настройки и доработки?
Понеже, като инсталирах първия файл от първия пост и стартирам приложението на телефона ми излиза съобщение, да проверя за нова излязла версия и ме изхвърля, и действително в AppStore ми дава че има ъпдейт, който естествено не може да се свали...
Понеже, като инсталирах първия файл от първия пост и стартирам приложението на телефона ми излиза съобщение, да проверя за нова излязла версия и ме изхвърля, и действително в AppStore ми дава че има ъпдейт, който естествено не може да се свали...
Само 2.3 се инсталира през итулс с оригинален хост файл.
При 2.00.20 е като всяко кракнато прилоежние и заменен хост.
При 2.00.20 е като всяко кракнато прилоежние и заменен хост.
Да, аз 2.3 инсталирах първоначално, приложението се отваряше но нямаше карта.
После почнах да мажа- смених Host файла и накрая махнах приложението.
Направих restore от itunes с идеята да ми се възстанови host файла и сега като слагам 2.3 ми дава, че не е новата версия ...
Дали си възстановх host файла с restore?
Aко не, може ли някой да даде един оригинален за iPhone 5 
После почнах да мажа- смених Host файла и накрая махнах приложението.
Направих restore от itunes с идеята да ми се възстанови host файла и сега като слагам 2.3 ми дава, че не е новата версия ...
Дали си възстановх host файла с restore?

Здравейте, може ли малко помощ? Инсталирах версия 2.3 но не намирам никаква карта,трябва ли отделно и карта да инсталирам?
В storage-western-eu\.System:
Преименувай файла от gmapsupp.img на gmapprom.img.
Рестартирай iPhone.
П.П
А една версия с Ситито може ли !
Преименувай файла от gmapsupp.img на gmapprom.img.
Рестартирай iPhone.
П.П
А една версия с Ситито може ли !
Благодаря за бързия отговор,вече тръгна