Искаме... (apps request)

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Публикувай отговор
Jaguar

Re: Искаме... (apps request)

Мнение от Jaguar »

Има ли програма която да ми напомня ( да звъни да подскача да вика :) ) на всеки 5мин че трябва да свърша нещо?
100 години Красота, Вяра, Борба
Аватар
freelanders

Музикален плеър във фонов режим

Мнение от freelanders »

Здравейте,

Моля препоръчайте ми музикален плеър, който работи във фонов режим.
Иска се да се слуша музика и да се рови из фейсбук.

Благодаря
iPhone 5 mtel & iPad mini 3G mtel
Аватар
gorgior

Re: Музикален плеър във фонов режим

Мнение от gorgior »

А кой плеър не работи във фонов режим? Друг е въпроса дали мултитаскинга ти позволява две работещи приложения по едно и също време?!
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
skapula

Има ли приложение за блокиране на NO Caller ID ?

Мнение от skapula »

Вече няколко пъти ми се случва да ми звънкат непознати-скрити номера и да ме притесняват.
Ще се радвам да ми посочите програма, с която да блокирам скрит номер. За другите знам -в телефона си го има, като опция.
mbrizov

Мнение от mbrizov »

Здравейте!
Наскоро минах към ios 9. Трябва ми работещ туйк за spotify (нещо от рода на bday spotify или spotium).
Пробвах двата туйка със съответните версии на програмата, но и двата не сработиха.
Просто питам дали някой знае за нещо по-съвременно, което да работи на ios 9.
Благодаря, предварително.
exploite

Мнение от exploite »

Здравейте, скъпи съфорумници!Преди време, когато symbian бяха вървежни, имаше една програма advance device locks се казваше.Тази програмка изпращаше смс до зададени от нас номера в случай , че се изгуби телефона и се смени сим картата.Въпроса ми е, има ли сега нещо подобно и за iphone 6 ?Благодаря Ви!
embaro81

Мнение от embaro81 »

exploite написа:Здравейте, скъпи съфорумници!Преди време, когато symbian бяха вървежни, имаше една програма advance device locks се казваше.Тази програмка изпращаше смс до зададени от нас номера в случай , че се изгуби телефона и се смени сим картата.Въпроса ми е, има ли сега нещо подобно и за iphone 6 ?Благодаря Ви!
Find my iPhone върши по-добра работа братле.Ако не дай си Боже ти откраднат телефона ще имаш доста повече опции,а относно с каква карта се ползва телефона ти от полицията веднага могат да видят.
Iphone 4s 16gb white
Iphone 6 plus 16gb gold
G_light

Мнение от G_light »

Търся Art Set Pro.
allRsame

Безплатна VPN програма, без да ограничава нет скоростта.

Мнение от allRsame »

Колеги препоръчайте ми безплатна с неограничен трафик VPN програма.
В момента ползвам "Adblock", но често бавни значително сърфирането.
Благодаря!
usmifka

Приложение "no led"

Мнение от usmifka »

Някой, който ползва IPhone да ми съдейства - търся приложение, което замества индикатора за пропуснати повиквания и известия. В Google play за Android се казва "no led", но в AppStore не го откривам. някой ползва ли го?
kerenski

Мнение от kerenski »

Има ли програма или tweak от cydia който да позволява добавянето на такъв изглед на bookmars в iOS 6
Изображение
iPhone 4 16GB -> Black -> ФО -> OS Version:6.1 -> Model:MC603GB/A -> Firmware: 04.12.05
Used apple devices: iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6S :) and always JB..
bobiasd

Мнение от bobiasd »

Здравейте.До сега бях с андроид от седмица съм с ИОС.Искам да попитам дали има някакъв cleaner като clean master на андроид да почиства някакви останали файлове и тем подобни неща.Ако има бихте ли го споделили.Благодаря предварително!
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Трябва ми приложението «Музыка тут»( https://itunes.apple.com/ru/app/apple-s ... 62988?mt=8). Приложението е безплатно в руския магазин, но телефона с руския акаунт не е в мен. Ако може някой да го дръпне и да го качи тук. Благодаря предварително.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
chokoooo

Мнение от chokoooo »

ES File Explorer-някъде фрее или кракнат
или изобщо някаква програма да се виждат някакви папки или файлове.Като вкл телефона с кабела ми излиза телефона но вътре има една папка само DCIM и в нея отделни други с по една снимка вътре.Нов съм с тази IOS-помагайте.Благодаря
barbarona

Мнение от barbarona »

Здравейте. Търся приложение което с което да слушам песни в youtube в фонов режим. Мисля че itube беше такова, но вече не го намирам.
vkk

Приложение подобно на Outgoing Calls Statistics?

Мнение от vkk »

От скоро имам IPhone, преди бях на андроид и ползвах едно много полезно за мен приложение: Outgoing Calls Statistics
ето това:
https://play.google.com/store/apps/deta ... .callstats
Сега, проблемът ми е, че не мога да открия подобно в itunes, нещо аз явно не се справям с търсенето.
Някой може ли да ми препоръча подобно?
Трябва ми опция само да може да следи общо изговорени минути за месеца.
Мерси!
kiro121

Мнение от kiro121 »

Здравейте търся това carly for bmw за ios 9.3.1 пълната версия кракната.
мерси предварително
kyl

Мнение от kyl »

здравейте колеги
някоя програма безплатна за записване на всички входящи и изходящи разговори през телефона да знаете. Търсих в App Store, но намерих само такива които трябва през тях да набираш за да може да се запише разговора. Дали някой може да помогне?
georgi4

Мнение от georgi4 »

Точно да питам същото и гледам последният въпрос..
Та споделете коя безплатна(и без джейл) програма за запис на разговорите ползвате и сте доволни
IPhone 7
kawabiker

Мнение от kawabiker »

Няма така , нито безплатна, нито платена във формата в който си я представяте.
kyl

Мнение от kyl »

платена има,на андроида имам такава, но за iphon-а ми искат 8 или 10 долара за същата
rumenrumen

Мнение от rumenrumen »

От няколко дни в App Store се появиха много еднакви икони на приложения automatic call recorder същата икона като тази за android. Някой знае ли коя точно същата като тази за анроида?
rumenrumen

Мнение от rumenrumen »

Ето това приложение търся
https://play.google.com/store/apps/deta ... rder&hl=bg
kyl

Мнение от kyl »

точно тази имам и аз на андроида но за ифона я видях платена
BVLGARI

Мнение от BVLGARI »

Здравейте колеги,

Искам да попитам за QR reader който е съвместим с нашия БГ пазар,естествено ако има такъв.Защото този който имам инсталиран не става.Например имам карта за Метро и искам да сканирам кода,и ако отида а си забравя картата да мога да сканира кода от телефона,или карта за бензиностанцията ако не съм взел картата,да сканират кода от телефона.Не искам да правя снимки и така да ги сканират.
Също така тук в БГ какво можем да ползваме ,което е на принципа на Applepay.Исках да сканирам картата си в Wallet но не разпознава картата.

Благодаря предварително.

 iPhone 7 32 GB Black  Apple Air Port Express  iPad Air 16 GB WiFi & Cellular Silver  iPad mini 3 16 GB WiFi & Cellular Silver  Beats Mixr High-Performance Headphones  MacBook Pro 13" Retina Display  iPod Nano 16 GB Gold Edition  Apple Magic Mouse 2  iWatch S2 
Публикувай отговор