Искаме... (apps request)
Re: Искаме... (apps request)
Има ли програма която да ми напомня ( да звъни да подскача да вика
) на всеки 5мин че трябва да свърша нещо?

100 години Красота, Вяра, Борба
- freelanders
Музикален плеър във фонов режим
Здравейте,
Моля препоръчайте ми музикален плеър, който работи във фонов режим.
Иска се да се слуша музика и да се рови из фейсбук.
Благодаря
Моля препоръчайте ми музикален плеър, който работи във фонов режим.
Иска се да се слуша музика и да се рови из фейсбук.
Благодаря
iPhone 5 mtel & iPad mini 3G mtel
Re: Музикален плеър във фонов режим
А кой плеър не работи във фонов режим? Друг е въпроса дали мултитаскинга ти позволява две работещи приложения по едно и също време?!
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Има ли приложение за блокиране на NO Caller ID ?
Вече няколко пъти ми се случва да ми звънкат непознати-скрити номера и да ме притесняват.
Ще се радвам да ми посочите програма, с която да блокирам скрит номер. За другите знам -в телефона си го има, като опция.
Ще се радвам да ми посочите програма, с която да блокирам скрит номер. За другите знам -в телефона си го има, като опция.
Здравейте!
Наскоро минах към ios 9. Трябва ми работещ туйк за spotify (нещо от рода на bday spotify или spotium).
Пробвах двата туйка със съответните версии на програмата, но и двата не сработиха.
Просто питам дали някой знае за нещо по-съвременно, което да работи на ios 9.
Благодаря, предварително.
Наскоро минах към ios 9. Трябва ми работещ туйк за spotify (нещо от рода на bday spotify или spotium).
Пробвах двата туйка със съответните версии на програмата, но и двата не сработиха.
Просто питам дали някой знае за нещо по-съвременно, което да работи на ios 9.
Благодаря, предварително.
Здравейте, скъпи съфорумници!Преди време, когато symbian бяха вървежни, имаше една програма advance device locks се казваше.Тази програмка изпращаше смс до зададени от нас номера в случай , че се изгуби телефона и се смени сим картата.Въпроса ми е, има ли сега нещо подобно и за iphone 6 ?Благодаря Ви!
Find my iPhone върши по-добра работа братле.Ако не дай си Боже ти откраднат телефона ще имаш доста повече опции,а относно с каква карта се ползва телефона ти от полицията веднага могат да видят.exploite написа:Здравейте, скъпи съфорумници!Преди време, когато symbian бяха вървежни, имаше една програма advance device locks се казваше.Тази програмка изпращаше смс до зададени от нас номера в случай , че се изгуби телефона и се смени сим картата.Въпроса ми е, има ли сега нещо подобно и за iphone 6 ?Благодаря Ви!
Iphone 4s 16gb white
Iphone 6 plus 16gb gold
Iphone 6 plus 16gb gold
Търся Art Set Pro.
Безплатна VPN програма, без да ограничава нет скоростта.
Колеги препоръчайте ми безплатна с неограничен трафик VPN програма.
В момента ползвам "Adblock", но често бавни значително сърфирането.
Благодаря!
В момента ползвам "Adblock", но често бавни значително сърфирането.
Благодаря!
Приложение "no led"
Някой, който ползва IPhone да ми съдейства - търся приложение, което замества индикатора за пропуснати повиквания и известия. В Google play за Android се казва "no led", но в AppStore не го откривам. някой ползва ли го?
Има ли програма или tweak от cydia който да позволява добавянето на такъв изглед на bookmars в iOS 6

iPhone 4 16GB -> Black -> ФО -> OS Version:6.1 -> Model:MC603GB/A -> Firmware: 04.12.05
Used apple devices: iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6S
and always JB..
Used apple devices: iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6S

Здравейте.До сега бях с андроид от седмица съм с ИОС.Искам да попитам дали има някакъв cleaner като clean master на андроид да почиства някакви останали файлове и тем подобни неща.Ако има бихте ли го споделили.Благодаря предварително!
Трябва ми приложението «Музыка тут»( https://itunes.apple.com/ru/app/apple-s ... 62988?mt=8). Приложението е безплатно в руския магазин, но телефона с руския акаунт не е в мен. Ако може някой да го дръпне и да го качи тук. Благодаря предварително.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
ES File Explorer-някъде фрее или кракнат
или изобщо някаква програма да се виждат някакви папки или файлове.Като вкл телефона с кабела ми излиза телефона но вътре има една папка само DCIM и в нея отделни други с по една снимка вътре.Нов съм с тази IOS-помагайте.Благодаря
или изобщо някаква програма да се виждат някакви папки или файлове.Като вкл телефона с кабела ми излиза телефона но вътре има една папка само DCIM и в нея отделни други с по една снимка вътре.Нов съм с тази IOS-помагайте.Благодаря
Приложение подобно на Outgoing Calls Statistics?
От скоро имам IPhone, преди бях на андроид и ползвах едно много полезно за мен приложение: Outgoing Calls Statistics
ето това:
https://play.google.com/store/apps/deta ... .callstats
Сега, проблемът ми е, че не мога да открия подобно в itunes, нещо аз явно не се справям с търсенето.
Някой може ли да ми препоръча подобно?
Трябва ми опция само да може да следи общо изговорени минути за месеца.
Мерси!
ето това:
https://play.google.com/store/apps/deta ... .callstats
Сега, проблемът ми е, че не мога да открия подобно в itunes, нещо аз явно не се справям с търсенето.
Някой може ли да ми препоръча подобно?
Трябва ми опция само да може да следи общо изговорени минути за месеца.
Мерси!
Здравейте търся това carly for bmw за ios 9.3.1 пълната версия кракната.
мерси предварително
мерси предварително
здравейте колеги
някоя програма безплатна за записване на всички входящи и изходящи разговори през телефона да знаете. Търсих в App Store, но намерих само такива които трябва през тях да набираш за да може да се запише разговора. Дали някой може да помогне?
някоя програма безплатна за записване на всички входящи и изходящи разговори през телефона да знаете. Търсих в App Store, но намерих само такива които трябва през тях да набираш за да може да се запише разговора. Дали някой може да помогне?
Точно да питам същото и гледам последният въпрос..
Та споделете коя безплатна(и без джейл) програма за запис на разговорите ползвате и сте доволни
Та споделете коя безплатна(и без джейл) програма за запис на разговорите ползвате и сте доволни
IPhone 7
Няма така , нито безплатна, нито платена във формата в който си я представяте.
платена има,на андроида имам такава, но за iphon-а ми искат 8 или 10 долара за същата
-
От няколко дни в App Store се появиха много еднакви икони на приложения automatic call recorder същата икона като тази за android. Някой знае ли коя точно същата като тази за анроида?
-
Ето това приложение търся
https://play.google.com/store/apps/deta ... rder&hl=bg
https://play.google.com/store/apps/deta ... rder&hl=bg
точно тази имам и аз на андроида но за ифона я видях платена
Здравейте колеги,
Искам да попитам за QR reader който е съвместим с нашия БГ пазар,естествено ако има такъв.Защото този който имам инсталиран не става.Например имам карта за Метро и искам да сканирам кода,и ако отида а си забравя картата да мога да сканира кода от телефона,или карта за бензиностанцията ако не съм взел картата,да сканират кода от телефона.Не искам да правя снимки и така да ги сканират.
Също така тук в БГ какво можем да ползваме ,което е на принципа на Applepay.Исках да сканирам картата си в Wallet но не разпознава картата.
Благодаря предварително.
Искам да попитам за QR reader който е съвместим с нашия БГ пазар,естествено ако има такъв.Защото този който имам инсталиран не става.Например имам карта за Метро и искам да сканирам кода,и ако отида а си забравя картата да мога да сканира кода от телефона,или карта за бензиностанцията ако не съм взел картата,да сканират кода от телефона.Не искам да правя снимки и така да ги сканират.
Също така тук в БГ какво можем да ползваме ,което е на принципа на Applepay.Исках да сканирам картата си в Wallet но не разпознава картата.
Благодаря предварително.
iPhone 7 32 GB Black Apple Air Port Express iPad Air 16 GB WiFi & Cellular Silver iPad mini 3 16 GB WiFi & Cellular Silver Beats Mixr High-Performance Headphones MacBook Pro 13" Retina Display iPod Nano 16 GB Gold Edition Apple Magic Mouse 2 iWatch S2