Искаме... (apps request)
Re: Искаме... (apps request)
Здравейте, досега съм имал андроид и там има в настройките Data Mobile usage, демек колко интернет си използвал за определено време. Идеята е че като съм в чужбина и ми е ограничен интернета, така си засичам колко съм израсходвал. Та търся подобно приложение за IOS , търсих по гугъл, но греди... Предварително благодаря за съкратеното време !!!
-
На iOS го имаш същото. Settings ==> Cellular и ще видиш по-отдолу Cellular Data Usage. Дори под него ще видиш и кое приложение колко Интернет е използвало. Ако все пак предпочиташ отделно приложение, аз преди използвах Data Usage Pro, но същият ефект има всяко едно приложение, което е безплатно.Slav0v написа:Здравейте, досега съм имал андроид и там има в настройките Data Mobile usage, демек колко интернет си използвал за определено време. Идеята е че като съм в чужбина и ми е ограничен интернета, така си засичам колко съм израсходвал. Та търся подобно приложение за IOS , търсих по гугъл, но греди... Предварително благодаря за съкратеното време !!!
iPhone 7 Black 32GB; ФО; iOS 10.3.3
Ега станеш милионер, благодаря !
Slav0v написа:Ега станеш милионер, благодаря !

Remote Desktop - RDP Lite
deso0o написа:Здравейте! Кажете някоя добра програма за iPhone в AppStore за управление на повиквания, (блокиране, избирателност и др.) било то платена или безплатна.
Запитване за ipod 5
Здравейте.Един приятел ме помоли да се опитам да намеря някакво приложение за обучение на английски език.Разрових се из нета и намерих приложение 50 languages,но е платено.въпроса ми дали някой знае дали това приложение може да се намери кракнато или дали има някакво хубаво приложение което е за обучение на английски.От доста време не съм се занимавал с апъл технологий и не съм много ясно как става качването на приложения от компа на ипода.model ipod5 version 8.3(12F69) model ME978FD/A Capacity 27.4 GB.Благодаря 

Re: Запитване за ipod 5
Търся за iPhone 3GS приложение за изпращане/получаване на файлове по bluetooth ( iBluetooth , който го намирам в Cydia не се инсталира, дава ми проблеми с repo-то на hackyouriphone), също търся и приложение за WiFi tethering (MyWi не работи-пускам tethering-а, уж показва , че работи, но нито лаптопа, нито други телефони намират връзката).
iPhone 4 16GB
Въпрос
Здравейте
искам да попитам ако някой знае някакво приложение за слушане на музика БЕЗ интернет да ми каже ако може
Телефона ми е с jailbreak и бях изтеглил " iTube " и ми вършеше страхотна работа,но скоро ми изписа че имало проблеми и такива работи и да изтегля някакво друго ,тегля го но от него пък немога да слушам музика без интернет , а съм на ваучер и нямам интернет освен вкъщи.Извинявам се ако съм объркал мястото на темата,админите да я прехвърлят/

-
Програма за заключване!
Здравейте, нуждая се от безпалтна програма, която да заключва някой от приложенията на IPHONE 6, но да е безопасна и без да има проблеми на телефона, някакви идеи?
Re: Програма за заключване!
InsanelyMac Legend
GA-EP45-UD3LR-Mоdded XEON LGA 771 to 755
Radeon R9 280X Tri-X Toxic
OS X 10.10.5 OS X 10.12
iPhone 5 IOS 8.4 JB
iPhone 5 IOS 10.1.1(14B100)
http://www.insanelymac.com
GA-EP45-UD3LR-Mоdded XEON LGA 771 to 755
Radeon R9 280X Tri-X Toxic
OS X 10.10.5 OS X 10.12
iPhone 5 IOS 8.4 JB
iPhone 5 IOS 10.1.1(14B100)
http://www.insanelymac.com
BioProtect ако имаш jailbreak.
Iphone 2G 8GB
Iphone 3G 16GB
Iphone 4 32GB
Iphone 5S 16GB
Iphone 6 Plus 128GB
Iphone X 256GB
Iphone 3G 16GB
Iphone 4 32GB
Iphone 5S 16GB
Iphone 6 Plus 128GB
Iphone X 256GB
Прочети си подписа

"Мисля-значи съществувам"
Търся читава програма за записвания на обажданията. 

100 години Красота, Вяра, Борба
Търся приложение като itube
До скоро го ползвах но го спряха , ако знаете нещо подобно 

Re: Търся приложение като itube
Какво точно правеше това itube?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
зарежда ти клипове от youtube и после без интернет можеш да ги гледаш.
Здравейте търся приложението Тrack attack че я няма в AppCake, устройват ми и сходни на нея като:TrackAddict HD или RaceTrace. iPhone 5 7.0.2
Петък. Останах си в Вкъщи. Не пих. Събота. Махмурлук по навик. Много се чудих....
Open Notifier - Cydia store
Добър ден. Предварително се извинявам ако въпроса ми не е за този раздел. Търся работещ нотификатор за iOS 8.4. Ползвания от мен на 8.1 Open Notifier beta, все още не работи. Ще бъда благодарен на всеки за насоките.
Предварително благодаря.
Предварително благодаря.
bumpJaguar написа:Търся читава програма за записвания на обажданията.
100 години Красота, Вяра, Борба
Единствената читава програма за запис на разговори е AudioRecorder от Cydia.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
Търся тази https://itunes.apple.com/us/app/645-pro ... 35205?mt=8
645 PRO Mk III
645 PRO Mk III
iPhone 4 16GB
-
iPhone 6
MacBook Pro 13" Apple Magic Mouse Apple TV2 iPad Air
MacBook Pro 13" Apple Magic Mouse Apple TV2 iPad Air
Здравейте, търся приложение с което мога да следя месечния си трафик на минути. (изговорените минути на ден, седмица, месец).
Да задам плана си и да може да ме подсеща колко минути ми остават. Имам 600 минути и не ми стигат вече втори месец, а има доста време докато преподпиша. Търсих доста време, но нищо не намерих.
Ще се радвам на каквото и да е приложение от този сорт, ако може да се зададе минутите към всички абонати и минутите към любим номер. Преди години бях с Андроид и там имаше доста такива програми, съмнявам се за IPhone да няма.
Благодаря ви.
Поздрави.
Да задам плана си и да може да ме подсеща колко минути ми остават. Имам 600 минути и не ми стигат вече втори месец, а има доста време докато преподпиша. Търсих доста време, но нищо не намерих.
Ще се радвам на каквото и да е приложение от този сорт, ако може да се зададе минутите към всички абонати и минутите към любим номер. Преди години бях с Андроид и там имаше доста такива програми, съмнявам се за IPhone да няма.
Благодаря ви.
Поздрави.
-
Мобилният ти оператор няма ли специално приложение, в което можеш да влезеш и да видиш реалното ти потребление!? Понеже по мои наблюдения, тези приложения за следене на минути и трафик не отчитат много точно. Иначе аз знам за Call Minutes Pro (потърси го в iTunes), но то е платено. Според мен най-чистото е през проложението на операторът ти.
iPhone 7 Black 32GB; ФО; iOS 10.3.3