Искаме... (apps request)

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Публикувай отговор
stn

Re: Искаме... (apps request)

Мнение от stn »

Здравейте,

Търся програмата Everyair за стриим от компютър към пад. Може и в репо да е, ако знаете къде я има.

Благодаря
iPhone 6S 16gb фабрично отключен
iPad Air 32gb JB
XXS

Мнение от XXS »

iPhone 4 (16GB/ФО Globul)
OS Version: 6.1 (10B144)
Firmware: 04.12.05
Model: MC603GB/А
Untethered Jailbreak evasi0n 6.1
ivelinganovski

Търся длна програма

Мнение от ivelinganovski »

Здравейте, можете ли да ми кажете някоя програма, която да може да стриимва снимки , клипове и музика към смарт тв Самсунг.Обаче условието е да ги стриимва с оригиналното HD качество, а не да намалява качеството на slow motion клиповете например, защото качих няколко такива , но клиповете не ги пуска HD.Благодаря ви предварително. o_O
jodecicall
Обратна връзка:

Мнение от jodecicall »

Здравейте! Търся алтернатива на програмата Bridge .
Благодаря предварително на отзовалите се!
Man Made The Money, Money Never Made The Man!!!
mitko92cfc8

Мнение от mitko92cfc8 »

Здравейте :) може ли някой да постне линк с крактната версия на Symbolab

Благодаря :)
eckrimo

Мнение от eckrimo »

Надявам се че пиша в правилната тема.
Имам въпрос: по какъв начин на iPhone 5S iOS 8.1.1 мога да купувам(по заобиколния начин) InAppPurchase конкретно за RealRacing 3?
Инсталирах от репо Insanelyi-Appsync Unified и iAPFree но нещо не се получава...
Благодаря :)

Намерих начин така че можете да триете мнението ми :)
iPhone 6
Amateur2014

Мнение от Amateur2014 »

Заявката ми не е за програма, но не успях да намеря подобна актуална тема във форума и заради това предварително се извинявам. Ако модераторите преценят - нека изтрият мнението ми.

Някой има ли биографията на Стив Джобс на български език на epub? Или пък на mobi или дори на pdf. Каквото и да е, просто да може да се чете на таблет? На английски я намирам без проблеми, но ми трябва на български език. Благодаря предварително.
iPhone 7 Black 32GB; ФО; iOS 10.3.3
NoExpire

Мнение от NoExpire »

Здравейте, търся безплатен AdBlocker за 8.1.2, Изтеглих няколко крактнати, но не ми махат гадните банери, нито от Cydia, нито от другите програми.

Благодаря.
Аватар
izzo
Обратна връзка:

Мнение от izzo »

Amateur2014 написа:Заявката ми не е за програма, но не успях да намеря подобна актуална тема във форума и заради това предварително се извинявам. Ако модераторите преценят - нека изтрият мнението ми.

Някой има ли биографията на Стив Джобс на български език на epub? Или пък на mobi или дори на pdf. Каквото и да е, просто да може да се чете на таблет? На английски я намирам без проблеми, но ми трябва на български език. Благодаря предварително.
Имам я на инглиш ако искаш...
Аватар
plam4e

Мнение от plam4e »

Amateur2014 написа:Заявката ми не е за програма, но не успях да намеря подобна актуална тема във форума и заради това предварително се извинявам. Ако модераторите преценят - нека изтрият мнението ми.

Имаш лично !
iPhone 5 16GB ФО FW: 8.4 JB
kambala

Мнение от kambala »

Cook with me, моля :)
Amateur2014

Мнение от Amateur2014 »

izzo написа:

Имам я на инглиш ако искаш...
Мерси много, но на английски я намирам без проблеми, но съм заобиколен от английски език и и ми се искаше на български, за да си го поддържам. Така или иначе, два потребителя се отзоваха много любезно и вече я имам на български. Благодаря ти и на теб.
svetlozar

търся Call ME или подобна на нея програма

Мнение от svetlozar »

Здравейте,
Търся програма ,подобна на Call ME
puma9251

Мнение от puma9251 »

Търся TuneIn за IOS6 (iPhone 3GS).
В AppStore няма стара версия, търсих на доста места,но не го намирам.
iPhone 4 16GB
Amateur2014

Re:

Мнение от Amateur2014 »

puma9251 написа:Търся TuneIn за IOS6 (iPhone 3GS).
В AppStore няма стара версия, търсих на доста места,но не го намирам.
Майка ми е с 3GS и като се пробвах да й сваля едно приложение от AppStore, на него пишеше, че поддържа от IOS 7 и нагоре или нещо такова. Но вече не и iOS 6. Но като тръгнах да го свалям ми каза, че тъй като операционната система и телефонане поддържат тази версия, то ще се свали автоматично последната версия, която ТОВА устройство може да подкара. Така че може би трябва да пробваш по нормалният си начин и да видиш дали ще стане.
puma9251

Мнение от puma9251 »

Това го знам, така съм теглил доста прилож., ама вижте какво съм написал:
В AppStore няма стара версия
Пробвал съм, не става. Няма опция за теглене на последната за iOS6, както има с FB, Messenger, офиси и т.н.
А приложението съм го виждал на други iPhone-и дори с iOS 4-5.
iPhone 4 16GB
zaho_cool

Мнение от zaho_cool »

Здравейте търся spotify за IOS 5.1.1 :)
Amateur2014

Мнение от Amateur2014 »

За тази програма ли става дума: TuneIn Radio - Stream free music, sports, talk & news stations, podcasts, songs & tracks? Понеже ако е за нея, сега чета, че ДО версия 5.0 върти и на iPhone 3GS, а в AppStore гледам, че версиите на програмата са от 3.6 до 7.0.1. Сиреч, имаш предостатъчно версии, които са работили на iOS 6 и по този начин би трябвало да стане. Правил съм го и преди.

Пробва ли по начинът, по който ти го е постнал victor11? Реално, същото е, което ти го обясних, но забравих да доуточня, че трябва да го направиш през телефона. И то няма да ти покаже точно файл, който да свалиш, а автоматично ще си го направи. Отиваш си в AppStore през телефона, намираш програмата, даваш й Get, то ще ти покаже съобщението, че ще свали възможно най-новата версия, която е съвместима с устройството ти и това е.
puma9251

Мнение от puma9251 »

Същата е, но ето резултата:

Изображение
iPhone 4 16GB
velislav

Мнение от velislav »

Здравейте,
Известно време ползвах андроидски телефон и имаше една много полезна апликация за записване на всички входящи и изходящи разговори през телефона. Търсих в App Store, но намерих само такива които трябва през тях да набираш за да може да се запише разговора. Дали някой може да помогне?

Благодаря и хубав ден.
iPhone 6 S Plus 64GB-ФО
Macbook Pro 13 Retina Late 2013
Аватар
deso0o

Мнение от deso0o »

Здравейте! Кажете някоя добра програма за iPhone в AppStore за управление на повиквания, (блокиране, избирателност и др.) било то платена или безплатна. :)
joroiliev

Мнение от joroiliev »

Здравейте търсих долупосочената програма версия 1.8.2 кракната, но не успях да я открия. Ако някой я има и я сподели ще съм му много благодарен.
ArkMC DLNA UPnP Media Center streaming server and video player
https://itunes.apple.com/us/app/arkmc-d ... 87397?mt=8
kerenski

Мнение от kerenski »

Здравейте някой знае ли приложение или нещо от сидиа което да поставя часовник при sleep mode, както при nokia n9 например. Тоест да има постоянно показващ се часовник на екрана при заключен екран.
Изображение
iPhone 4 16GB -> Black -> ФО -> OS Version:6.1 -> Model:MC603GB/A -> Firmware: 04.12.05
Used apple devices: iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6S :) and always JB..
a4ka7a

Мнение от a4ka7a »

Здравейте!
Нов съм в света на iOS, досега бях с Android и още не мога да се оправя добре с някой неща.
Възможно ли е да се намери пълната версия на приложението: "Photo Vault"? Много ми хареса, но за съжаление, за да се използва нормално иска пълната версия, която е платена. При Android, успявах да намирам пълните версии на приложенията, безплатно и да си ги качвам и използвам на телефона. Тук дали може и ако "да" как става магията?

И още един въпрос: Забелязах, че когато сваля gif, той всъщност не се е свалил като gif, а като снимка. Предполагам, че няма заложена програма в iOS за разглеждане на gif-ове, щом и галерията не го прави. Бихте ли предложили подобна програмка?

П.П. Извинявам се за излишните обяснения. Хубав ден! :)
Публикувай отговор