Току що го инсталирах, но рядко ми се случва да го използвам и не мога да кажа кой знае какво. Направи ми впечатление обаче бързото логване и обновяване на абонатите ми.Изобщо ми се струва, че е изчезнала мудноста, която забелязвах преди. Стана за около секунда, две а това при предишната версия си ми отнемаше време. Не знам това обаче фикс ли е или аз нещо се бъркам.
п.п. Сега забелязвам, че емотите не отговарят. Пиша през телефона "целувка", на компютъра излиза друг емот. Това също не съм го пробвал преди.
Nimbuzz - Алтернативата на Fring
- The Shaman
- supporter
Re: Nimbuzz - Алтернативата на Fring
И преди беше това. Но за зареждането си прав. Сякаш са го оптимизирали. И аз рядко го ползвам обаче.
Нищо интересно като новости, поне за мен (VoIP не използвам). Пише, че подобрява стабилността - на мен и досега не ми е крашвала. Може би се усеща единствено по-бързата работа на самата програма.

Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
На старана версия ми направи впечатление, че някой път не зарежда всички абонати, които са на линия. На компа гледам, примерно имам 25 човека на линия, а в Nimbuzz примерно 17. Сега ще тествам на новата версия как е. 
едит: значи и тука се появява нещо подобно. На компа имам 20 абоната на линия, а в iPhone 17. Не е голяма разлика де, ама дано го дооправят

едит: значи и тука се появява нещо подобно. На компа имам 20 абоната на линия, а в iPhone 17. Не е голяма разлика де, ама дано го дооправят

Ползвам програмата всеки ден.Ъбдейтнах е и нямам проблеми,големия плус,е че като ме търсят ми исписва кой звъни.Досега дали набирам или ме търсят,все ми исписва моя nick name.Действително и зарежда контактите по-бързо.I like it

Имах проблем, че не ми показва веднага кой е онлайн и при Fring и Nimbuzz. Но сега с новата версия на Nimbuzz излизат веднага, много съм доволен
.

2G 8GB FW 3.1.2
4S 32GB FW 8.1
iPad Retina display FW 8.1
4S 32GB FW 8.1
iPad Retina display FW 8.1