Nimbuzz - Алтернативата на Fring

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Аватар
The Shaman
supporter

Re: Nimbuzz - Алтернативата на Fring

Мнение от The Shaman »

Току що го инсталирах, но рядко ми се случва да го използвам и не мога да кажа кой знае какво. Направи ми впечатление обаче бързото логване и обновяване на абонатите ми.Изобщо ми се струва, че е изчезнала мудноста, която забелязвах преди. Стана за около секунда, две а това при предишната версия си ми отнемаше време. Не знам това обаче фикс ли е или аз нещо се бъркам.

п.п. Сега забелязвам, че емотите не отговарят. Пиша през телефона "целувка", на компютъра излиза друг емот. Това също не съм го пробвал преди.
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

И преди беше това. Но за зареждането си прав. Сякаш са го оптимизирали. И аз рядко го ползвам обаче.
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

Нищо интересно като новости, поне за мен (VoIP не използвам). Пише, че подобрява стабилността - на мен и досега не ми е крашвала. Може би се усеща единствено по-бързата работа на самата програма.
Изображение
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Аватар
tonygti

Мнение от tonygti »

На старана версия ми направи впечатление, че някой път не зарежда всички абонати, които са на линия. На компа гледам, примерно имам 25 човека на линия, а в Nimbuzz примерно 17. Сега ще тествам на новата версия как е. :)

едит: значи и тука се появява нещо подобно. На компа имам 20 абоната на линия, а в iPhone 17. Не е голяма разлика де, ама дано го дооправят :)
iverson

Мнение от iverson »

Ползвам програмата всеки ден.Ъбдейтнах е и нямам проблеми,големия плус,е че като ме търсят ми исписва кой звъни.Досега дали набирам или ме търсят,все ми исписва моя nick name.Действително и зарежда контактите по-бързо.I like it ;;) ;;) ;;)
July

Мнение от July »

Имах проблем, че не ми показва веднага кой е онлайн и при Fring и Nimbuzz. Но сега с новата версия на Nimbuzz излизат веднага, много съм доволен :) .
2G 8GB FW 3.1.2
4S 32GB FW 8.1
iPad Retina display FW 8.1
Публикувай отговор