Някой колега ще удари ли едно рамо със съвет? Искам ми license code.. Как да подкарам iTools 3.3.8.7 или друга версия от поселдните, която да свърши работа.stoy2die4 написа:Колега, как подкара iTools-a, aз инсталирах 3.3.8.7 и ми иска license key вече? Някакви идеи..? С win10 съм и последна версия на itunes. Моля за помощ, не подкарвам iTools, а ми трябва.
Благодаря
iTools - файлов мениджър с разширена функционалност
Re: iTools - файлов мениджър с разширена функционалност
"След глад и мизерия настъпи тежка индустриализация!"
iPhone 6+ 64gb
iPhone 5 32gb
iPhone 4 16gb
iPhone 3GS 16gb
iPhone 2G 4gb & 8gb
Търси я кракната някъде по тракерите.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Колеги, някой, който я има кракната или или има линк към нея, моля да сподели.gorgior написа:Търси я кракната някъде по тракерите.

"След глад и мизерия настъпи тежка индустриализация!"
iPhone 6+ 64gb
iPhone 5 32gb
iPhone 4 16gb
iPhone 3GS 16gb
iPhone 2G 4gb & 8gb
Здравейте, аз ползвам по-стара версия (т.е. имам инсталирана и рядко ползвам) и сега видях, че вече има v4 и е платена. Това с
След като си я инсталирал и си се оправил може да споделиш как. Поне да кажеш намерил ли си я кракната, или си я купил или каквото точно е положението. Ако не искаш да я споделяш - добре, но поне пиши какво точно е положението.
Аз лично си ползвам 3.2 и нямам грижи и надали ще скачам с нови неща при условие, че работи.
нещо ми се струва като майтап. Потърсих из нашите тракери и разни други големи и няма такава версия.gorgior написа:Търси я кракната някъде по тракерите.
След като си я инсталирал и си се оправил може да споделиш как. Поне да кажеш намерил ли си я кракната, или си я купил или каквото точно е положението. Ако не искаш да я споделяш - добре, но поне пиши какво точно е положението.
Аз лично си ползвам 3.2 и нямам грижи и надали ще скачам с нови неща при условие, че работи.
Ами няма майтап! Просто трябва да се търси в правилните тракери, а те не включват Замунда, Зелка, Ряпа и т.н. Търсете в rutorrent, demonoid, пунете си търсене в Гугъл дори. Да не говориме, че има десетки алтернативни файлови мениджъри. 

заповядайте https://drive.google.com/file/d/0B42os6 ... FmLUE/view
iphone4 32mb
-
Здравейте,
Може ли някой който има кракнат iTools от последните версии да го сподели или да прати линк от където да можем го изтеглим.
Много е криво без него, а е толкова полезен. Вярвам, че не съм едниствения който го търси усилено и без резултат. Благодаря предварително
Може ли някой който има кракнат iTools от последните версии да го сподели или да прати линк от където да можем го изтеглим.
Много е криво без него, а е толкова полезен. Вярвам, че не съм едниствения който го търси усилено и без резултат. Благодаря предварително