Garmin за Iphone
Re: Garmin за Iphone
Картата се казва :
City Navigator Singapore/Malaysia NT 2013.10
Потърси е във някой Торент че е 2 Гибайта и нагоре !
City Navigator Singapore/Malaysia NT 2013.10
Потърси е във някой Торент че е 2 Гибайта и нагоре !
Колеги, някой с инсталиран гармин, може ли само да извади БГ гласа (линка в началото на темата не работи). С рр25 успях да инсталирам гармина и да добавя карта, само проблема е че има китайските диалекти в програмата 

Здравейте на всички преди около 4-5 дни ми се наложи да използвам навигацията Гармин,и
установи че не работи иска ми юзер и парола
П.с Да кажа само че телефона ми е 4S IOS 6.1.3 без джеилбрейки до сега си работеше без проблем с китайския сайт ако някои е преодолял неволите нека да пише
предварително БЛАГОДАРЯ!!!

П.с Да кажа само че телефона ми е 4S IOS 6.1.3 без джеилбрейки до сега си работеше без проблем с китайския сайт ако някои е преодолял неволите нека да пише

Като гледаш на мен колко са ми отговорили....
Както и да е. При мен стана абсолютно същото нещо. (същия телефон и версия) След тоза инсталирах гармина от другата китайска (РР25) И там си работеше щастливо докато не реших да сложа по новата версия (пак през китайската програма) и вече не разпознава картата на България в директорията където я разпознаваше преди това.
За сега съм до никъде, надявам се да ми остане време тия дни да си поиграя на ново.

Някой оправи ли го това за версия Garmin_BG.v2.3.01 да може да изчислява маршрути над 200 километра и ако го е оправил нека обясни как.
Пробвах с тази Q1 от тази година не става ,за близки разстояния е ок но...Пробвах с последните от миналата година същото я тази новата от тази година Q2 я намирам само заключена ужким я отключих но пък като я сложа ми иска регистрации за да....ако знаеш коя и как сподели.
Стана само сега да кажеш и гласа как да го вкарам а и количките .
Интересно...на 4с без джеил и 6.1.3 уж го прекарвам през китайската програма, натискам бутона с ключа горе в дясно, показва си полето с трите зелени отметки, но след като пусна гармина, продължава да иска юзер и парола. Да не би вече да не минава номера без джеил?
Здравейте дава ми грешка сборката по горе
Garmin_BG.v2.3.01 от дата с иос 6.1.3 съм джеилнат и съм инсталирал други платени приложения няма проблем при инстала през аитунеса това ми дава грешка къде ли бъркам.
Garmin_BG.v2.3.01 от дата с иос 6.1.3 съм джеилнат и съм инсталирал други платени приложения няма проблем при инстала през аитунеса това ми дава грешка къде ли бъркам.
грешката е 0хЕ8000007
Много ти благодаря всичко стана
Здравейте някои сложил ли е Garmin City Navigator Europe NT 2014.10 (2.85 gb) ,че на мен ми изписва че няма място ,а телефона има 8,47 gb свободно място.Аз я пробвах тук storage-western-eu\.System: и тук sdcard\Garmin не става някъде другаде ли трябва да се сложи не знам

Слагаш е във sdcard\Garmin, намери орязаната версия която е 2GB.
Сложих новата карта кю 3 всичко е наред с нея единствено камерите за скорост ги няма и фото.......някой да даде акъл от какво може да е и как да го направя
- badazzcska
Някой има ли новата версия на Гармин с БГ карта и глас? Говоря за версия 2.5 с нова версия на картата на която да има новия участък от магистралата...
iPhone 4 6.1 ФО evasi0n 1.2
iPad 2 Wi-Fi 5.1.1 Jailed
OFRM Geotrade 2013 Q3 (26.07.2013) това ти е новата версия с магистрала цялата има я при руснаците
- badazzcska
Благодаря колега, но аз питах за новатя версия на Гармина, а това е само новата карта която свалих и гледам като индиянец и не знам как да кача 

на какво искаш да я качиш?то е лесно качването на картата с екстрите има проблеми
- badazzcska
Ами на Iphone 4 като съм свалил Garmin_BG.v2.3.01 от описанието... Ще пробвам да я кача по показания начин за по-старата версия... С кой екстри има пробем?
Камери за скорост и фото.....реалистично на кръстовища
Иска ми се някой който е направил всичко от а до я да го обясни че в момента се лутам едно свалям от едно место друго от друго и нещо не се връзват и не работят като хората