И аз не разбрах кой какво иска, но ако искате да управлявате компютъра от телефона прочетете тази тема.http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... =22&t=6697" onclick="window.open(this.href);return false; Това е най лесния начин!
А ако искате обратното вижте какво ви съветва johnnybravo!Успех!
VNC сървър за iPhone
Re: VNC сървър за iPhone
iPhone 4 IOS-4.3.1 ФО
- johnnybravo
- Обратна връзка:
Точно това им пиша на ЛС 

Ми ... аз имам малък проблем свързвам се с телефона виждам си екрана на телефона , но ... нито мога да използвам мишката при "клик" нито десен нито ляв бутон не изпълняват никакво действие на телефона. Нито да използвам клавиатурата на компютъра за да пиша на айфона ... мога единствено да гледам екрана ... което не ме устройва.
ПС.
след рестарт на айфона и компютъра при следващия опит за свързване vnc клиента просто се "kill"-на а айфона влезе в "safe mode" след като излязох от "safe mode" всичко си тръгна и работи нормално ...
с iPhone 3G FW (3.0/7A341) съм.
ПС.
след рестарт на айфона и компютъра при следващия опит за свързване vnc клиента просто се "kill"-на а айфона влезе в "safe mode" след като излязох от "safe mode" всичко си тръгна и работи нормално ...
с iPhone 3G FW (3.0/7A341) съм.
- Lyubo_lvl
- Обратна връзка:
Това не става с VNC...С останалото не трябва да имаш проблем.BlackBoX написа:..Нито да използвам клавиатурата на компютъра за да пиша на айфона ...
iPhone 5 FW 7.0.6