xGPS
Re: xGPS
Някой може ли да ми помогне за прехвърлянето на картата на телефона. Като натисна wireless transfer на телефона, чакам повече от 10 мин., но device address не ми се появява в програмата, за да го селектна и да започне трансфера на данните. Мерси предварително.
здравейте! искам да си направя карта на малка част от сърбия, но xgps manager-а забива и картата става много голям файл!!! можи ли някой да помогне? благодаря!
iPhone 5, 16GB, FW 6.1
MacBook Pro 13", MacOS 10.9.1
iPAD 2, 16 GB, WiFi
iPAD 2, 16 GB, WiFi
След пускане се спира автоматично на секундата
Вижда се само първия екран за 2 секунди
идеи ?
Вижда се само първия екран за 2 секунди
идеи ?
аз след като си промених Maps Type да бъде на Google Maps,започна най-накрая да ми чете картата,но пък след това каквото и да направя ми изписва:"Unable to retrieve the required information from the server:no Internet conection" И сега се чудя какво да правя.
Моя проблем се оправи след update на програмата.
Нов въпрос :
Каква е разликата между различните GPS модули.
По дефайлт е избран xGPS модул който неможе да се connectne към никакъв GPS
има iPhone 3G GPS който явно работи и още доста други
каква е разликата между всички ?
Нов въпрос :
Както изглежда сам си отговори на въпросаJOKe написа:Моя проблем се оправи след update на програмата.
Нов въпрос :

Здравейте
от скоро съм част от форума и все още много неща свързани с продуктите на Apple са тайна за мен. Затова имам едно въпосче, надявам се да можете да ми отговорите. Имам iPod Touch 2 Gen и искам да знам дали тази програмка работи на него или евентуално по някакъв друг начин мога да се сдобия с GPS? Мерси предварително 

ох... и той стана над 600 лв iPod-a :/ Мерси все пак 

може ли някой да ми даде карта на париж?
iPhone 5, 16GB, FW 6.1
iPAD 2, 16 GB, WiFi
iPAD 2, 16 GB, WiFi
добре де само моя gps ли не ме локализира,освен ако няма интернет.нали за тва е e gps да ме намира без интернет
Здравейте,искам да си купя iGPS360 ,но да не е от digitalen.org(200 лв) или orangegadgets.com(75$).
Някой може ли да ми съдейства-Цена до 100 лв ме устройва
Или да ми препоръчате модул за xGPS на някаква такава цена.
Благодаря
Някой може ли да ми съдейства-Цена до 100 лв ме устройва
Или да ми препоръчате модул за xGPS на някаква такава цена.
Благодаря
Поредната аномалия - xGPS Manager не ми се стартира на компютъра (Win XP SP3)... Пробвах и двете версии от сайта, не става...Идеи ?
*Проблема е решен - оказа се че нямам инсталирана Java Platform и затова така...
*Проблема е решен - оказа се че нямам инсталирана Java Platform и затова така...
-
Аз имам различен проблем. Total map size е не пове4е от 0.25mb. какво да направя за да стане колкото е необходимо.Дава ми да избера регион, избирам България и нищо. Не ми дава да я сваля.А също не може да ми намери устройството, след като сам вкарал IP адреса.Много ще сам благодарен.
Само не разбрах тази карта 1.37 ГБ от къде я взехте
Четох цялата тема 3 пъти ама не разрах от къде е тази карта. Като пусна да си сваля карта нищо не става.
Четох цялата тема 3 пъти ама не разрах от къде е тази карта. Като пусна да си сваля карта нищо не става.
-
Да и при мен е така, моля ви за помощ!!!!!