Първият трансфер през Bluetooth за iPhone с iBluetooth
- The Shaman
- supporter
Re: Първият трансфер през Bluetooth за iPhone с iBluetooth
Не е изгубена а и има НЕтриал... Виж поста над твоя а и попрочети из темата!
Изчетох цялата тема, но така и не намерих решение на проблема си, а виждам че и други страдат от него.
Имам iPhone 2G fw. 2.2.1 и нито кракнатата версия на iBluetooth 1.0.8, нито демото работят както трябва.
Когато предавам файл към друг телефон или компютъра, работи нормално. Но когато приемам с iPhone-a, трансферът спира на няколко процента.
Някой дали е успял да се справи с този проблем?
П.П. Струва ми се, че със старата версия всичко беше наред, но сега не мога да я намеря.
Имам iPhone 2G fw. 2.2.1 и нито кракнатата версия на iBluetooth 1.0.8, нито демото работят както трябва.
Когато предавам файл към друг телефон или компютъра, работи нормално. Но когато приемам с iPhone-a, трансферът спира на няколко процента.
Някой дали е успял да се справи с този проблем?
П.П. Струва ми се, че със старата версия всичко беше наред, но сега не мога да я намеря.
MAKE the Force be with You !!!
iPhone 2G, 8 GB, fw. 3.1
iPhone 2G, 8 GB, fw. 3.1
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Васко, при мен е горе доло същото. Понякога се предават и приемат файлове без проблем, а понякога и така и така зацепва някъде по средата. Мисля, че все още програмата и кракната и платена си е мнооого бъгава.
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Оставам с убеждението, че това се случва само при iPhone 2G. Или се лъжа?
MAKE the Force be with You !!!
iPhone 2G, 8 GB, fw. 3.1
iPhone 2G, 8 GB, fw. 3.1
- Lyubo_lvl
- Обратна връзка:
Лъжеш се...и при мен е така...
iPhone 5 FW 7.0.6
Хмм.. В грешка сте
Откакто бях с 1.07 два пъти ми направи такъв проблем. След като минах на 1.08 всичко се прехвърля като по вода 

Полезни ръководства за iPhone тук
Apple iPhone 2G; 8GB; OS - 3.0 b2; HardCe iMat II Black
Apple iPod Shuffle; Blue; 2 GB
Нещо е бъгната как се праща отивам на снимката и трябва да ми се появят 3 бутона, да обаче при мен ги няма
рестарторах трих преинсталирах програмата не иска и не иска.
Някакви идеи да имате.

Някакви идеи да имате.
А дали скоро ще може да се връзваме през блутута към ГПС модул и да си ползваме навигация....
Nexus 4, 16gb, Android 4.2.2
iPhone 8gb, 3.1.3
iPad 2 64gb, 6.1.3
Asus F5L
http://www.fiat-bg.org/forum
iPhone 8gb, 3.1.3
iPad 2 64gb, 6.1.3
Asus F5L
А дали скоро ще пускаме програмата " Jet Engine " и ще изпозлзваме iPhone за самолет ? - Никой неможе да каже все още
такаче ще чакаме и ще видим 

Бре, колко ти е красиво чувството за хумор...climber4o написа:А дали скоро ще пускаме програмата " Jet Engine " и ще изпозлзваме iPhone за самолет ? - Никой неможе да каже все ощетакаче ще чакаме и ще видим
Nexus 4, 16gb, Android 4.2.2
iPhone 8gb, 3.1.3
iPad 2 64gb, 6.1.3
Asus F5L
iPhone 8gb, 3.1.3
iPad 2 64gb, 6.1.3
Asus F5L
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Е как да съм в грешка като при мен не върви? Обясни!PunkoHead написа:Хмм.. В грешка стеОткакто бях с 1.07 два пъти ми направи такъв проблем. След като минах на 1.08 всичко се прехвърля като по вода
Сложих си програмата обаче ... само мога да пращам снимки и т.н. няма значение към каква марка телефони.С 2г 8гб съм ф.в. 2.2 не мога да схвана от къде може да е проблема.... изчетох цялата тема всичко правя както трябва.Някой ако има идеи нека сподели 
П.с пробвах предимно с нокии и 1 С.е. пращат ми фаила и ми излиза save,save as i deny съответно което и от 2те сейв да дам на др телефон излиза "изпращането прекъснато или неуспешно"

П.с пробвах предимно с нокии и 1 С.е. пращат ми фаила и ми излиза save,save as i deny съответно което и от 2те сейв да дам на др телефон излиза "изпращането прекъснато или неуспешно"
Обяснявам веднагаAdamov написа:Е как да съм в грешка като при мен не върви? Обясни!PunkoHead написа:Хмм.. В грешка стеОткакто бях с 1.07 два пъти ми направи такъв проблем. След като минах на 1.08 всичко се прехвърля като по вода

vaskog написа:Оставам с убеждението, че това се случва само при iPhone 2G. Или се лъжа?
Полезни ръководства за iPhone тук
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
И до колкото си спомням един пич беше написал "Лъжеш се". Също така и на 3G съм го слагал и пак понякога умре на средата.
Програмата iBluetooth не може да бъде отворена ,това ми пише но защо не ми тръгв не ми е ясно моля за помощ

- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Изтрий я > рестартирай > инсталирай от AppStore едно безплатно приложение > инсталирай програмата пак. Не намирам никаква логика в това, но понякога върши работа.
качих си го всичко си работи както трябва.. но немога да намеря музиката... и можели да се изпращат мп3-ки и като ги приемам в коя папка трябва за да ми се добавят в ипод иконката... и последно въпросче, имали възможност да се хакне ?
че ми остават 4-5 дни
благодаря!

благодаря!
Фен на gogi71 ^_^ евала на пича!
var>mobile>media>iTunes_Control>music там се поставят mp3. Има и кракната версия виж напред в темата има го описано , все пак ето и моя начин. Добавяш в сидиа сорса http://xsellize.com/cydia/user-past" onclick="window.open(this.href);return false; като на user:поставяш акаунта от саита на http://xsellize.com" onclick="window.open(this.href);return false; ,a на past паролата си. от този сорс намираш iBletooth и си го инсталираш.Рестарт на телефона и от сетинг на програмата на visible - on. Не включваш предварително блутута той се вкл.автоматично,задалжително излизай от червеното х на първа страница , ако не излезеш остава активен.Това е успех при мен праща и приема без проблеми.Това е кракната версия и не ти иска нищо ,може само да иска емеил(активен )вече не помня,но нищо повече.
Работи перфектно. Току що я качих - 1.0.8.
Преди да се сърдите за намеси в постовете си, прочетете ТУК
Благодаря .. получи се но никъде не писах иусер и парола .. ама не ми пише и че ми остават 15 дни
намерих ... песните но са някфи съкращения ... как мога да видя целите им имена ?!?

Фен на gogi71 ^_^ евала на пича!
За рингтоновете ги преименувах с ifunbox , мп3 ще можеш по съшия начин.
Ако си беше написал домашното щеше да знаеш, че 2/3 от печалбата от апп сторе отива за девелопъра, което е страхотна оферта. Което означава, че ако имаш мерак, малко знания и време можеш да драснеш някое приложение и да си докараш добър приход.Iliqnagoncev написа:Аз мога да ви кажа моето мнение по вапроса за американците и блутудаза тях е най-лесно да ни продадат телефон...но за тях е по важно да изкарват пари от секи един апарат с тия приложения по 0.99 цента
и отделно регистрацията на иТунес е работа за вишисти
за която сашто трябва да се заплати някаква "скромна" цена
имам го отскоро ифона но мисля че горе долу схваштам за какво става на вапрос...
Офертата е супер както за програмистите така и за клиентите, повечето програми са по $0.99 - половин кутия цигари, едно сладоледче, една бира ... кво му плащаш?!?
Ако сметна, че ми трябва iBluetooth-a мисля да си го купя .. 8 лева? много ли са ви?
Повече харчим за едно сядане в бирария.
Много се радвате, че някой седнал и написал това което толкова сте чакали но никой не иска да възнагради въпроснич човек?!? Къде ви е логиката?
Ползването на кракнати програми които наистина ви трябват, а не просто искате да видите за под 10 лв си е срам...
Не ми казвайте, че нямате пари, имате телефони за по 1000 лв

Човек, а разгледай темата де! Отговорено е на твойте въпроси. Айде аз ще ти отговоря пак :
1.Неможеш да ги добавяш в айпод, няма как, поне на този етап
2.Директорията от която стандартно чете dTunes е /private/var/mobile/Library/Downloads , така че задаваш в "ай син зъб" тая директория и каквото получиш ще можеш да слушаш и гледаш с dTunes.
да де само при мене дето няма папка downloads...
Изчетох цялата тема и мисля че е време за обобщение (ама хубаво) , което да включва :
от къде и как се инсталва
как се подкарва
крадко ръководство за ползване
най-честите прблеми
мисля че ще помогнете на много мнлади рибоци , включитено на мен
от къде и как се инсталва
как се подкарва
крадко ръководство за ползване
най-честите прблеми
мисля че ще помогнете на много мнлади рибоци , включитено на мен

Apple iPhone 3G 16GB black jailbroken
Ами прочети темата от началото и сам ще си отговориш на въпросите. Стига сте се мислили за рибоци! Едно е да си рибок, а съвсем друго е да те мързи да четеш