Clippy & hClipboard- пълноценни copy/paste приложения!!!
Re: Clippy & hClipboard- пълноценни copy/paste приложения!!!
Не става !
Mod. edit:
Като НЕ СТАВА си сложи hClipboard и чакай ъпдейт на Clippy.
Mod. edit:
Като НЕ СТАВА си сложи hClipboard и чакай ъпдейт на Clippy.
Е с тая новата версия кадето и да вляза, и при опит да отворя нещо, ми дава на екрана copy и stack и трябва да давам close всеки път а е много досадно.
Някой знае ли какво може да се направи.

- The Shaman
- supporter
Така е и при мен. Даже в унтерборда да преместя нещо и веднага изкача. На път съм да делна Clippy, която така и така не използвам кой знае колко, но пък когато потрябва е добре да я имаtonygti написа:Е с тая новата версия кадето и да вляза, и при опит да отворя нещо, ми дава на екрана copy и stack и трябва да давам close всеки път а е много досадно.![]()

edit: Говорехме за вълка то взе, че излезе ъпдейт. Сега ще го видим.
edit2: Проблема е фиксиран!!
- Grievous
- Обратна връзка:
Аз си реших проблема така, Cydia/Manage/Packages/Clippy/Modify/Remove/Confurm. hClipboard е винаги крачка напред и върши перфектна работа. И най важното не досажда. Лично мнение, възползвай се.
Вече има update на Clippy 0.96 мисля. Новият дизайн е много изпипан и ненатрапчив като предишния. Пробвайте 

- The Shaman
- supporter
VooDooTo написа:Вече има update на Clippy 0.96 мисля. Новият дизайн е много изпипан и ненатрапчив като предишния. Пробвайте
Верно не четете обаче.The Shaman написа:Така е и при мен. Даже в унтерборда да преместя нещо и веднага изкача. На път съм да делна Clippy, която така и така не използвам кой знае колко, но пък когато потрябва е добре да я имаtonygti написа:Е с тая новата версия кадето и да вляза, и при опит да отворя нещо, ми дава на екрана copy и stack и трябва да давам close всеки път а е много досадно.![]()
edit: Говорехме за вълка то взе, че излезе ъпдейт. Сега ще го видим.
edit2: Проблема е фиксиран!!

- Grievous
- Обратна връзка:
Те четат ама никой не казва за промените, само има ъпдейт и това е. В Settings надникнахте ли.

След ъпдейта на Clippy 0.96 не мога да копирам контакти и смс, а и в сафарито не мога да копирам текст (само един път успях)
И при вас ли е така?

iPhone 8GB - 1.0.2>>>1.1.1>>>1.1.2>>>1.1.4>>>2.0.2>>>2.1>>>2.2>>>2.2.1>>>iPhone 3G (8GB) - 2.2.1>>>3.1.2>>>iPhone 4G - 4.1>>>4.2.1>>>iPhone 4S -5.0.1
Даtaf написа:След ъпдейта на Clippy 0.96 не мога да копирам контакти и смс, а и в сафарито не мога да копирам текст (само един път успях)И при вас ли е така?
SMS можеш, аз копирах. За контактите не съм пробвал.tonygti написа:Даtaf написа:След ъпдейта на Clippy 0.96 не мога да копирам контакти и смс, а и в сафарито не мога да копирам текст (само един път успях)И при вас ли е така?
При мен не се update-ва на версия 0.94 ми стои. В Cydia нищо по-ново не намира .... 

Излезе ъпдейт на Clippy>>> 0.96-1 Вече работи всичко перфектно! Просто без забележка - явно съвсем скоро ще стане платена 

iPhone 8GB - 1.0.2>>>1.1.1>>>1.1.2>>>1.1.4>>>2.0.2>>>2.1>>>2.2>>>2.2.1>>>iPhone 3G (8GB) - 2.2.1>>>3.1.2>>>iPhone 4G - 4.1>>>4.2.1>>>iPhone 4S -5.0.1
- deezel - download.bg
- Обратна връзка:
Урааааа! Clippy вече копира текст от Safari, който не е в текстово поле. Пробвайте да задържите върху някакъв пасаж. Кофти е обаче, че не може да се отсече точно колко.
Darin Dimitrov - Download.BG Magazine
iPhone 16GB Firmware 2.2 PWNED + MacBook Air + Super Drive + Apple Remote x2 + iMac 24'+ AirPort Express + Nokia N95 + Nokia N800 Internet Tablet OS 2008
iPhone 16GB Firmware 2.2 PWNED + MacBook Air + Super Drive + Apple Remote x2 + iMac 24'+ AirPort Express + Nokia N95 + Nokia N800 Internet Tablet OS 2008
При мен може да маркираш чрез Клипи. Задържаш докато се появи лупичката, махаш я, отново задържаш и се появява една по-бледа лупа и с плъзгане маркираш избрания текст.
След тия update на Clippy въобще не ми е ясно как се борави с програмката. Включва се когато иска, когато ми потрябва пък незнам как да я пусна... абе направо ужас... 

- The Shaman
- supporter
Забелязвам при Clippy в Сафари при ландскейп, че когато задържа да излезе копирането и стики нещо бъгва, прозореца се разтяга и бутоните се скриват. От там няма махане и трябва да рестартирам браузера?!? Някой с подобен проблем?
Да, същият проблем и при мен.The Shaman написа:Забелязвам при Clippy в Сафари при ландскейп, че когато задържа да излезе копирането и стики нещо бъгва, прозореца се разтяга и бутоните се скриват. От там няма махане и трябва да рестартирам браузера?!? Някой с подобен проблем?
I HAVE THE BODY OF A GOD!!!
(Unfortunately it's Buddah)
(Unfortunately it's Buddah)
- The Shaman
- supporter
В новия ъпдейт промените са, че е добавен плъгин за Dial action в попъп менюто на Clippy.
Проблема със Stack който описах по-горе не е отстранен.
Проблема със Stack който описах по-горе не е отстранен.
След най - новия ъпдейт при мен започна да работи много зле - кршва, не копира от сафари, не копира винаги и т.н. Вместо да я стабилизират я влошиха 

- The Shaman
- supporter
При мен работи стабилнои бъга с ландскейпа и Сафари е оправен като че ли?!