Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Това е програма, с която можете да си четете текстовете на песните докато ги слушате.
\
Как да си я инсталирам?
1. Влизате в Inastaller oт там на All Packeges; 2. Tърсите къде се намира TuneWiKi; 3. Инсталирате го.
Как се работи с програмата?
1. Стартирата програмата;
2. Избирате някоя от изпълнителите, които са от списака;
3. След това избирате песента и тя почва да свири;
4. За да сменята редовете на песните само трябва да натискате върху екрана на телефона си.
Ако сте луд маниак (като мен) да ползвате Last.FM може да инсталирате и плъгин, който скробълва там песните, които слушате. Дори и да сте извън обхват на интернет мрежа, в мометна, в който отидете в обхват, той пак ще качи правилно всичко, което сте слушали. С плъгина върви и въпросната програмка TuneWiKi.
Някой може ли да ми каже защо тази програмка ми се затваря веднага щом я избера. Появява се бяло екранче и после се затваря. Някой тествал ли я е под 1.1.3?
Adamov написа:може да не си й задал права, което е най-вероятния проблем при теб
Извинявай за глупавия ми въпрос, но никъде в първата ти тема не пишеш, че трябва да се задават права!? Нали я инсталирам с Инсталер? И после? На кое трябва да задам и какви права, за да работи?
Duh5 написа:Ако сте луд маниак (като мен) да ползвате Last.FM може да инсталирате и плъгин, който скробълва там песните, които слушате. Дори и да сте извън обхват на интернет мрежа, в мометна, в който отидете в обхват, той пак ще качи правилно всичко, което сте слушали. С плъгина върви и въпросната програмка TuneWiKi.
Здрасти,Duh5!!!
Може ли, да ми кажиш за кой плъгин става на въпрос.При което ще последва и един досаден въпрос,той е да ме насочиш малко за да се опитам да си го сложа.
Благодаря !!!
Здравейте, тази програма я има само в Sidia в Installer я няма обаче като я свалих от Sidia не ми излизат никакви песни. Какво трябва да се направи по доло пише за някакви права че трябва да се задават. Може би затова нещо не става. Моля, помогнете защото програмката изглежда яка.
Ако си с Windows може да стане с Winamp, също и с Tag & Rename.
Ето ти едно упътване за Winamp:
GVB написа:Aко някога сте се питали как така да ви излизат mp3-тата с обложки в ipod плеяра на вашият iPhone е тази тема е точно за вас. Предполагам, че доста хора са запознати как става, но все пак пиша темата, за тези които не знаят.
Какво ви е нобходимо?
1. Някаква МP3-ка 2. WimAmp 5.5 (или по-нов) 3. Обложка на даденият албум. 4. Интеренет
Какво правите, за да сложите обложката?
1. Стартирате WinAmp и добавяте избраната песен. 2. Натискате десенбутон бутон върху песентта и натискате "View file info..." (или натискате Аlt+3) 3. За да се сравни името на песента и да го променим автоматично натискаме "Аuto-Tag". По този начин WinAmp влиза в интернет и променя името на песентта и всички данни за самата МP3-ка. 4. След това натискаме "Artwork". Тук имаме няколко варианта, ако имате вече свалена обложка просто натискате "Load Artwork...", ако не сте намерили можете да натиснете "Download Art" и WinAmp ще ви предложи сам няколко варианта на обложка. 5. След това само натискате "ОК" и всичко е готово.
Приятно ползване на това FAQ. Надявам се да ви е полезно.
Ако си с Mac OS X има една много полезна програмка за тази цел, казва се Jaikoz.
Благодаря за изчерпателния отговор за ръководството за качване на обложки обаче като направя всичко после как да кача песента със обложката на тел. Пробвах да я кача но обложка няма. А всичко съм направил както си го обяснил. Какво да направя сега?
С Windows съм и пробвах варянта с Winamp.
Качването на обложката може да стане и през iTunes. Натискаш с десен бутон на мишката върху файла, който вече е в библиотеката на iTunes, Get Album Artwork, но преди това трябва да си оправил таговете, Ако не се получи, Get info, Artwork, add... и си слагаш каквато си искаш картинка. Там има и графа Lyrics, където може да си paste текста на песента, така когато си пуснеш песента на телефона и чукнеш върху дисплея ще ти се покаже и текста на песента. Хубавото на този вариант е, че работи и Offline.
Ако не се получи, Get info, Artwork, add... и си слагаш каквато си искаш картинка. По този начин се получи за което ти благодаря, обаче може ли със една обложка по някакъв начин да се слагат всички песни на някой артист или някой група а не на всяка песен да се слага една и съща обложка ако е на една група
Здравейте, пак проблемче с тези обложки за mp3.
Прехвърлям песните на Iphone всяка една песен със една и съща oбложка защото е на един изпълнител, обаче проблема е в това че съм ги смъквал от различни албуми и тел. ги разпределя всеки албум с отделна обложка и ми стават много повторения с едни и същи тапети кофти работа.
Какъв е лекът сега, сигурно е много просто но не мога да го измисля. Please Help!!!