TuneWiKi - Lyrics

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Аватар
GVB
iGVB
Обратна връзка:

TuneWiKi - Lyrics

Мнение от GVB »

Това е програма, с която можете да си четете текстовете на песните докато ги слушате.

ИзображениеИзображение\
ИзображениеИзображение

Как да си я инсталирам?

1. Влизате в Inastaller oт там на All Packeges;
2. Tърсите къде се намира TuneWiKi;
3. Инсталирате го.

Как се работи с програмата?

1. Стартирата програмата;
2. Избирате някоя от изпълнителите, които са от списака;
3. След това избирате песента и тя почва да свири;
4. За да сменята редовете на песните само трябва да натискате върху екрана на телефона си.

Ето тук ще намерите и филмче за програмата.
iPhone 2G 3.1.3 <7E18>|<04.05.04_G> - 8GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
Аватар
maintf

Re: TuneWiKi - Lyrics

Мнение от maintf »

Страхотна програма, при мен работи перфектно !
First Generation iPhone 8GB with 2.1 FW
iPhone 6 128GB iOS 10
iPhone 7 256 GB Jet Black
iPhone 7 256 Plus GB Silver
Аватар
Duh5
Обратна връзка:

Мнение от Duh5 »

Ако сте луд маниак (като мен) да ползвате Last.FM може да инсталирате и плъгин, който скробълва там песните, които слушате. Дори и да сте извън обхват на интернет мрежа, в мометна, в който отидете в обхват, той пак ще качи правилно всичко, което сте слушали. С плъгина върви и въпросната програмка TuneWiKi.
turganay

Мнение от turganay »

при мен почти всички песни нямат текст
Аватар
Duh5
Обратна връзка:

Мнение от Duh5 »

Ами ако слушаш предимно българска или пък доста ъндърграунд музика няма и как да имат.. :)
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Аз слушам само арменска и азербайджанска музика и също нямам текст :D
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

хахахахахахахахах
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
pavelsofia
Обратна връзка:

Мнение от pavelsofia »

Някой може ли да ми каже защо тази програмка ми се затваря веднага щом я избера. Появява се бяло екранче и после се затваря. Някой тествал ли я е под 1.1.3?
Iphone 16GB v.1.1.3 -> v.2.1. (JonnyBravo custom firmware); Mobileinstalation patch
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

може да не си й задал права, което е най-вероятния проблем при теб :)
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
pavelsofia
Обратна връзка:

Мнение от pavelsofia »

Adamov написа:може да не си й задал права, което е най-вероятния проблем при теб :)
Извинявай за глупавия ми въпрос, но никъде в първата ти тема не пишеш, че трябва да се задават права!? Нали я инсталирам с Инсталер? И после? На кое трябва да задам и какви права, за да работи?
Iphone 16GB v.1.1.3 -> v.2.1. (JonnyBravo custom firmware); Mobileinstalation patch
kris_d

Мнение от kris_d »

Duh5 написа:Ако сте луд маниак (като мен) да ползвате Last.FM може да инсталирате и плъгин, който скробълва там песните, които слушате. Дори и да сте извън обхват на интернет мрежа, в мометна, в който отидете в обхват, той пак ще качи правилно всичко, което сте слушали. С плъгина върви и въпросната програмка TuneWiKi.
Здрасти,Duh5!!!
Може ли, да ми кажиш за кой плъгин става на въпрос.При което ще последва и един досаден въпрос,той е да ме насочиш малко за да се опитам да си го сложа.
Благодаря !!!
Iphone 2G, 8GB, VR 3.1.2, MF 04.05.04_G
Аватар
poldeburg

Мнение от poldeburg »

Здравейте, тази програма я има само в Sidia в Installer я няма обаче като я свалих от Sidia не ми излизат никакви песни. Какво трябва да се направи по доло пише за някакви права че трябва да се задават. Може би затова нещо не става. Моля, помогнете защото програмката изглежда яка.
Аватар
OutRageous

Мнение от OutRageous »

Wi-fi-то пуснал ли си го ?
Аватар
poldeburg

Мнение от poldeburg »

Пуснато е и нищо не зарежда. От къде може да е проблема?
Аватар
johnnybravo
Обратна връзка:

Мнение от johnnybravo »

Не са ти направени таговете на песните и няма как да ти зареди каквито и да е Lyrics.
Аватар
poldeburg

Мнение от poldeburg »

Можеш ли да ме кажеш как да ги направя таговете и да проработи програмката. Благодаря ти предварително.
Аватар
johnnybravo
Обратна връзка:

Мнение от johnnybravo »

Ако си с Windows може да стане с Winamp, също и с Tag & Rename.
Ето ти едно упътване за Winamp:
GVB написа:Aко някога сте се питали как така да ви излизат mp3-тата с обложки в ipod плеяра на вашият iPhone е тази тема е точно за вас. Предполагам, че доста хора са запознати как става, но все пак пиша темата, за тези които не знаят.

Какво ви е нобходимо?

1. Някаква МP3-ка
2. WimAmp 5.5 (или по-нов)
3. Обложка на даденият албум.
4. Интеренет

Какво правите, за да сложите обложката?

1. Стартирате WinAmp и добавяте избраната песен.
2. Натискате десенбутон бутон върху песентта и натискате "View file info..." (или натискате Аlt+3)
3. За да се сравни името на песента и да го променим автоматично натискаме "Аuto-Tag". По този начин WinAmp влиза в интернет и променя името на песентта и всички данни за самата МP3-ка.
4. След това натискаме "Artwork". Тук имаме няколко варианта, ако имате вече свалена обложка просто натискате "Load Artwork...", ако не сте намерили можете да натиснете "Download Art" и WinAmp ще ви предложи сам няколко варианта на обложка.
5. След това само натискате "ОК" и всичко е готово.

Приятно ползване на това FAQ. Надявам се да ви е полезно.
Ако си с Mac OS X има една много полезна програмка за тази цел, казва се Jaikoz.
Аватар
poldeburg

Мнение от poldeburg »

Благодаря за изчерпателния отговор за ръководството за качване на обложки обаче като направя всичко после как да кача песента със обложката на тел. Пробвах да я кача но обложка няма. А всичко съм направил както си го обяснил. Какво да направя сега?
С Windows съм и пробвах варянта с Winamp.
Аватар
johnnybravo
Обратна връзка:

Мнение от johnnybravo »

Качването на обложката може да стане и през iTunes. Натискаш с десен бутон на мишката върху файла, който вече е в библиотеката на iTunes, Get Album Artwork, но преди това трябва да си оправил таговете, Ако не се получи, Get info, Artwork, add... и си слагаш каквато си искаш картинка. Там има и графа Lyrics, където може да си paste текста на песента, така когато си пуснеш песента на телефона и чукнеш върху дисплея ще ти се покаже и текста на песента. Хубавото на този вариант е, че работи и Offline. ;)
Аватар
poldeburg

Мнение от poldeburg »

Ако не се получи, Get info, Artwork, add... и си слагаш каквато си искаш картинка. По този начин се получи за което ти благодаря, обаче може ли със една обложка по някакъв начин да се слагат всички песни на някой артист или някой група а не на всяка песен да се слага една и съща обложка ако е на една група
Аватар
poldeburg

Мнение от poldeburg »

Извинявай за претиснението то се получи като сложих на всички песни една и съща снимка и в телефона се групираха всички песни в един албум.
Аватар
poldeburg

Мнение от poldeburg »

Здравейте, пак проблемче с тези обложки за mp3.
Прехвърлям песните на Iphone всяка една песен със една и съща oбложка защото е на един изпълнител, обаче проблема е в това че съм ги смъквал от различни албуми и тел. ги разпределя всеки албум с отделна обложка и ми стават много повторения с едни и същи тапети кофти работа.
Какъв е лекът сега, сигурно е много просто но не мога да го измисля. Please Help!!!
Публикувай отговор