CallController - управляване на разговорите с акселерометъра

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Аватар
mupo

CallController - управляване на разговорите с акселерометъра

Мнение от mupo »

Това е алтернатива на mCoolPhone.
Има възможност за лесно вкл./изк. на програмата директно от LockScreen-a, както и функция за автоматично изпращане на SMS при отказване на разговор.
Изображение

Може да я намерите к**кната в сорса на xSellize, или ...

1. Инсталирайте демо версията от сорса на BigBoss.
2. Изтеглете този .deb файл.
3. Качете .deb файла в /tmp на телефона си.
4. Логнете се в телефона си като root чрез PuTTY/Terminal и изпълнете следните команди:

Код за потвърждение: Избери целия код

dpkg -i /tmp/callcontrollercrack.deb

Код за потвърждение: Избери целия код

killall SpringBoard
ihatethis

Re: CallController - управляване на разговорите с акселерометъра

Мнение от ihatethis »

Изтеглих я от xsellize и единственото, което стана е, че ми вкара телефона в сейв мод като го шейквах, за да отговоря :)
Аватар
mupo

Мнение от mupo »

Аз минах по дългия вариант и нямам проблеми с приемане и отказване на обаждания.
След това видях че я има и в xSellize, а там е абсолютна същата и не би трябвало проблема да е от там.
Опитай по другия начин и кажи имаш ли проблеми.
Аватар
johnnybravo
Обратна връзка:

Мнение от johnnybravo »

Аз съм си го инсталирал и на двата телефона от xSellize и нямам никакви грижи.
Аватар
Zaro

Мнение от Zaro »

Нещо не намирам сорса xSellize, май е изчезнал след ъпдейта на Cydia и появата на Cydia store. :(
iPhone 4GB,FW 2.2
ihatethis

Мнение от ihatethis »

Сега пък нищо нестава, ето как са настройките
Изображение
Аватар
climber4o

Мнение от climber4o »

Здравейте,аз си я инсталирах от xsellize source и ми работи без проблем :),но имам 1 въпрос понеже се появи иконко отгоре до часовника,ще черпи ли много ток ?
Аватар
mupo

Мнение от mupo »

ihatethis, нагласи си трептенето с което искаш да приемаш обаждане от General Settings.
climber4o, все още нямам наблюдения дали смуче доста от батерията. Но и все пак имаш опция за лесно вкл./изкл. на приложението от LockScreen, така че лесно можеш да го спираш когато не ти е нужно.
indianeca

Мнение от indianeca »

При мен нищо не се случва, а даже си я платих. Идеи?
Аватар
noo_good
Обратна връзка:

Мнение от noo_good »

И аз си я дръпнах от xSellize и нямам проблеми.Мога да кажа само че е пъти по добра от mCoolPhone .... :)) [-o< [-o<
by NoGood
iPhone 8GB O.S. 3.1.3 ; iPhone 4 16GB iOS 4.0.1

Peace X:)
Аватар
aveliky
Обратна връзка:

Мнение от aveliky »

noo_good написа:И аз си я дръпнах от xSellize и нямам проблеми.Мога да кажа само че е пъти по добра от mCoolPhone .... :)) [-o< [-o<
И аз :)
k_blondy

Мнение от k_blondy »

извинявам се за въпроса но кой DONATION LEVEL ще ми свърши работа и те имат ли значение за това колко време ще ми трае VIP- абонамента
Аватар
noo_good
Обратна връзка:

Мнение от noo_good »

k_blondy написа:извинявам се за въпроса но кой DONATION LEVEL ще ми свърши работа и те имат ли значение за това колко време ще ми трае VIP- абонамента
Аз се регистрирах без да правя дарение лятото и все още ми е валиден акаунта :)
by NoGood

ScorpioN

Мнение от ScorpioN »

имам проблеми с крака и след като въведа ком. редовете ми се изписва, че няма такъв фай и такава директория ... което е странно, защото с фънбокса метнах файла , а след това проверих дали все още е там...
та в момента сме на трайал период ... :D :) Идей ?

ЕДИТ: Стана грешката е моя ... експериментирах със един файл; за пермементни пермишъни и искаше рестрт след него файла се е загъбил. Качих го наново и всичко е ток ...
:)
Аватар
[limp]_STARFISH
Обратна връзка:

Мнение от [limp]_STARFISH »

Абе пичове дайте някъв help.
Изтеглих я тая програмка от сорса на xSellize с презумцията че е кракната обаче нищо не се получава... Настоих всичко както трябва... обаче като ми звъннат и е включена програмата абсолютно нищо не става. Тръскам, захлупвам нз кво си... обаче не реагира. :S
Какво да направя?
hurubamburu

Мнение от hurubamburu »

[limp]_STARFISH написа:Абе пичове дайте някъв help.
Изтеглих я тая програмка от сорса на xSellize с презумцията че е кракната обаче нищо не се получава... Настоих всичко както трябва... обаче като ми звъннат и е включена програмата абсолютно нищо не става. Тръскам, захлупвам нз кво си... обаче не реагира. :S
Какво да направя?
абсолютно същото и при мен,преинсталирах я,реснах телефона и пак нищо.Някой да има идея какъв е проблемът? с 2G 2.1 фирм съм,възможно ли е да е от това?
Аватар
noo_good
Обратна връзка:

Мнение от noo_good »

Пробвайте с mCoolPhone ;)
by NoGood

Аватар
chayanne

Мнение от chayanne »

За тези, които се скъсват от тръскане без да постигнат какъвто и да е резултат:
Влизате в General Settings / натискате в-у Detect Shaking Acceleration - появява ви се Shaking Monitor - натискате Start и друсате докато не чуете сигнал. Друсането се извършва с ротационни движения, а не като че тръскате кетчуп. Ако е правилно, след сигнала ви изписва Done. Амплитудата, с която сте тръскали до сигнала се задава като миниму - т.е. когато ви звъннат, за да приемете обаждането не трябва да тръскате с по-малка амплитуда от зададената като минимум. Приятно ДРУСАНиЕ
Хубавото на Китай, е че там всички стоки са оригинални.
Всяко едно "ЗАЩО" по света има своето "е_ба ли го".
3G8 / 2.2.1 / 02.30.03
Аватар
[limp]_STARFISH
Обратна връзка:

Мнение от [limp]_STARFISH »

chayanne написа:За тези, които се скъсват от тръскане без да постигнат какъвто и да е резултат:
Влизате в General Settings / натискате в-у Detect Shaking Acceleration - появява ви се Shaking Monitor - натискате Start и друсате докато не чуете сигнал. Друсането се извършва с ротационни движения, а не като че тръскате кетчуп. Ако е правилно, след сигнала ви изписва Done. Амплитудата, с която сте тръскали до сигнала се задава като миниму - т.е. когато ви звъннат, за да приемете обаждането не трябва да тръскате с по-малка амплитуда от зададената като минимум. Приятно ДРУСАНиЕ
бате въобще не е от това!!! тва не е причината. при мен принципно не бачкат и другите настроики за mute ringer и busy signal.
тва за шейкинга е ясно... ама защо не бачка?
hurubamburu

Мнение от hurubamburu »

[limp]_STARFISH написа:
chayanne написа:За тези, които се скъсват от тръскане без да постигнат какъвто и да е резултат:
бате въобще не е от това!!! тва не е причината. при мен принципно не бачкат и другите настроики за mute ringer и busy signal.
тва за шейкинга е ясно... ама защо не бачка?
не знам и аз съм точно със същия проблем,реинсталнах,реснах ифона и пак не бачка... с какъв фирмуеър си,аз съм с 2.1
Аватар
chayanne

Мнение от chayanne »

Не съм сигурен, че е от фърм. По-скоро някое приложение работещо в бекграунд режим пречи. Аз не я ползвам и я нямам инсталирана, но когато я пробвах работеше добре - с 3G 2.2.1 02.30.03 съм. В момента не разполгам с Wi-Fi, но когато мога ще я кача пак и ще видя.
Хубавото на Китай, е че там всички стоки са оригинални.
Всяко едно "ЗАЩО" по света има своето "е_ба ли го".
3G8 / 2.2.1 / 02.30.03
apodjeki

Мнение от apodjeki »

Нааааай-после успях да си я нагодя и да я схвана как точно става номера :D След доста прозвънвания от домашния тел и доста вдигания =))
Аватар
noo_good
Обратна връзка:

Мнение от noo_good »

apodjeki написа:Нааааай-после успях да си я нагодя и да я схвана как точно става номера :D След доста прозвънвания от домашния тел и доста вдигания =))
Ами сподели как е станал номера....Все пак има и други с твоя проблем.Така ще спестиш много зададени въпроси :)
by NoGood

apodjeki

Мнение от apodjeki »

Значи не съм се занимавал с разни файлове, а направо си я дръпнах от бигбос, не ми каза, че е триал. В настройките чувствителността си я оставям както си е по дифолт, защото при мен лично като уж си я нагласих както аз искам и после звъннах при леко пипване на тела се отговори на обаждането =)) , на While Face Down ми е да дава заето, на Flip Over да спира рингтона и на разклащането да се отговори. Тествах и трябва да кажа, че ако си го оставяте с дисплея надолу или ви е в джоба и сте седнали веднага се дава заето на който ви звъни, а ако ви е с дисплея нагоре виждате, че някой ви звъни, но не искате да вдигнете го обръщате с дисплея надолу и спира мелодийката, но не затваря. Пробвах и като вървя по-бързо дали ще отговори на обаждане само, но за щастие не отговори, та мен лично така настроено ме устройва идеално. Успех L-)
Аватар
mi4oto

Мнение от mi4oto »

може те ли да ми помогнете имам голям проблем с програмата инсталирах я през cydia и спрингборда се рестартира сега не мога да цъкна никъде по дисплея, дори не мога да отключа дисплея изобщо не мога да направя нищо, моля ви ако някой може да ми помогне. +:)
 Iphone 8 Plus 64 GB
 iPad Air 2 (6th Gen) 16GB Wi-Fi
 Macbook Air 13' Early 2014
Публикувай отговор