LockDockBar и QuickUnlock за iPhone

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

LockDockBar и QuickUnlock за iPhone

Мнение от Adamov »

LockDockBar и QuickUnlock са две приложения, които предлагат повече опции и функционалност при заключен екран на вашия телефон.

LockDockBar
Благодарение на това приложение при заключен екран се появяват иконите на Phone, Mail, SMS, и Calendar, точно над слайдера за отключване, като по този начин предоставят по-бърз достъп до тях. Приложението можете да го инсталирате през Cydia. Удобното в случая, е че имате достъп до тези приложения без да се налага да отключвате телефона (има се предвид slide to unlock).

Изображение

QuickUnlock
QuickUnlock е програма, предлагаща друг вариант за отключване/заключване на iPhone-а ви. Ако телефона ви е заключен просто натиснете 3 пъти Home бутона, за да го отключите временно . След като направите това, ще можете да разглеждате началния екран в продължение на 10 секунди. Ако не изберете някое приложение или не натиснете отново Home бутона през времето на тези 10 секунди, телефона отново ще се заключи автоматично.
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Derby

Re: LockDockBar и QuickUnlock за iPhone

Мнение от Derby »

Интересна е тази първата програма. Обаче се тогава няма смисъл от заключване щом мога да натисна тези 4 бутона в Джоба си. Мен ми харесва идеята само като: да ми показва дали имам СМС или Пропуснато повикване.
Iphone 16 GB 2.1 First Generation
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Е в джоба малко трудно можеш да ги натиснеш. При условие, че телефона е заключен. Освен ако джоба ти не е достъчно силен, за да натисне Home или Sleep/Wake бутоните.
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Аватар
ammcfc
Обратна връзка:

Мнение от ammcfc »

Само да спомена, че с този капацитивен дисплей малко трудно ще натиснете каквото и да е в джоба си...просто защото само с натискане не става....;)
Аватар
ediakov
Обратна връзка:

Мнение от ediakov »

:)) ADAMVO ти си гений бре! Благодаря точно от туй имах една нужда.....
Абе ти да не си учил в Америка Хайфони.... L-)
LockDockBar точно така напиши го в сидия без интервал между думите
Последно промяна от ediakov на 28 Окт 2008, 13:55, променено общо 1 път.
Аватар
fizo

Мнение от fizo »

LockDockBar не намирам таква програма в cydia ?:-/ данеби да ми трябва някой сорс ?
Classic iphone 8G 1.1.3-->1.1.4-->2.0-->1.1.4-->2.1-->3.0.1
PC user :(
Аватар
bobbyggx

Мнение от bobbyggx »

Някой да даде жокер къде се намират иконките за програмата, понеже аз ползвам FiveIconDock + DockFlow и малко горзничко седят иконките, та мисълта ми е да си оставя нещата както са си, само на въпросното приложение, LockDockBar, да му сменя иконките с тези, които са си по default.
Apple iPhone 4 FW 4.1
Apple MacBook Late 2008 MB467LL/A
Apple iPod Video 5.5th Gen 30GB, Black
Apple iPod Nano 4th Gen. 16GB, Black
Публикувай отговор