преди да снимаш с програмата,натискаш quickshot и няма да забиваGrievous написа:Качих си ъпдейта, но програмата пак си крашва след 4 снимка. И Fixa не помага. Ще се върна на v1.0 докато излезне читава версия, с нея нямам този проблем.
Clearcam - 4 Мpix снимки с Вашия Iphone :)
Re: Clearcam - 4 Мpix снимки с Вашия Iphone :)
- Grievous
- Обратна връзка:
QuickShot е за нормална снимка, в Enhanced е истината и мястото за обработка на заснетото. Поне аз така мисля.
И аз имам проблем, стига ми до 4 брояча или там каквото е и ме изхвърля.Това стана след фикса-а, преди него стигаше до 2 

И аз сам със същия проблем- стига ми до 2 или 4 и ме изхвърля. С "fix user dir permissions" не става, а и не е от липса на памет защото имам над 50 mb свободни (рам).
незнам но усещам че му е време за рестор на телефона- нещо взе много да товари- рестарт ми прави за вече почти 2 мин.
незнам но усещам че му е време за рестор на телефона- нещо взе много да товари- рестарт ми прави за вече почти 2 мин.
iPhone 3GS 32GB(black)+capsule neo case white
- Grievous
- Обратна връзка:
Върнах старата версия v1.0 и няма никакви проблеми. Работи на 100%. 

-
Работи безпроблемноjohnnybravo написа:И в JohnnyBravoStore я има от известно време

Fix User Dir Pernissions - как точно да го направя
- The Shaman
- supporter
Инсталираш BossPrefs там More и Fix User Dir Pernissionsstrash0 написа:Fix User Dir Pernissions - как точно да го направя
мерси за бързия отговор, но нямаше никакъв ефект
trial версията си бачка перфектно на enhanced, а 2-те crack-нати версий се забиват и изхвърлят от приложението.
Някой да знае как да се оправи това ?
Edit:версия 1 вече ми бачка без проблем, обаче си я намерих през форума на xsellize
линк(за тези на които предишните 2 release-a не им бачкат):
http://www.2shared.com/file/4800838/181 ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Edit:версия 1 вече ми бачка без проблем, обаче си я намерих през форума на xsellize
линк(за тези на които предишните 2 release-a не им бачкат):
http://www.2shared.com/file/4800838/181 ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;
е снимките наистина стават по големи, но разлика в качеството нещо не забелязвам.
да не би да не правя нещо както трябва. Някой може ли да обясни като снимам на enhancer и после какво трябва да се направи

да не би да не правя нещо както трябва. Някой може ли да обясни като снимам на enhancer и после какво трябва да се направи

После отиваш долу в дясно на папчицата, там са съхранените снимки, после горе в дясно Align-->Enhance.tonygti написа:е снимките наистина стават по големи, но разлика в качеството нещо не забелязвам.![]()
I HAVE THE BODY OF A GOD!!!
(Unfortunately it's Buddah)
(Unfortunately it's Buddah)
няма кой да четеmaniak55 написа:става става трябва, след като направиш снимките, натискаш бутона долу в дясно, след това върху снимката, след това Algin, след това Enhance , след това горе има две опции ORIGINAl и ENHANCED, трябва да е маркирано второто и след това бутона долу в ляво за запис в галерията. Кофтито в FREE версията е че има опция на една снимка която трябва да се обработи (което отнема време) да се запише и след това да се изтрие от програмата , дано скоро има CRACKче , иначе снимките стават над мегабайт с резолюция 2300 Х 1700
По начина по който е показан в горните постове го направих и стана.Програмата я изтеглих от линка на ereptor. Снимката на самия IPhone изглежда по тъмна и няма никаква разлика,НО на компютъра като я погледна разликата е голяма.Чисто информативно с програмата снимката стана 2 мб , а без нея е 1 мб, но мисля,че това няма да ви е проблем.Определено програмата действа, за което много мерси ! Ето и 2те снимки:
1. без програмата : http://www.4shared.com/file/88606091/e4 ... ez_CC.html" onclick="window.open(this.href);return false;
2. с програмата : http://www.4shared.com/file/88606343/bd ... nimka.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Най-добре си свалете снимките на компа и там ги прегледайте,понеже от сайта като дадете "Expand to actual size" ги приближава прекалено много и определено не е вариант.
1. без програмата : http://www.4shared.com/file/88606091/e4 ... ez_CC.html" onclick="window.open(this.href);return false;
2. с програмата : http://www.4shared.com/file/88606343/bd ... nimka.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Най-добре си свалете снимките на компа и там ги прегледайте,понеже от сайта като дадете "Expand to actual size" ги приближава прекалено много и определено не е вариант.
Ето и .deb файла на версия 1.05 (тествал сам я бачка перфектно, даже малко по-бързо от предишните:
link
Просто чрез ssh слагате фаила от линка: ClearCam_1.0.5_cracked_alzir.deb (като естествено името на файла можете да си го смените за ваше удобство) във /tmp
и чрез putty или mobile terminal въвеждате следните команди:
SU (натискате Enter)
alpine (натискате Enter)
cd /tmp (натискате Enter)
dpkg -i ClearCam_1.0.5_cracked_alzir.deb (натискате Enter)
link
Просто чрез ssh слагате фаила от линка: ClearCam_1.0.5_cracked_alzir.deb (като естествено името на файла можете да си го смените за ваше удобство) във /tmp
SU (натискате Enter)
alpine (натискате Enter)
- noo_good
- Обратна връзка:
ereptor написа:Ето и .deb файла на версия 1.05 (тествал сам я бачка перфектно, даже малко по-бързо от предишните:
link
SU (натискате Enter)
alpine (натискате Enter)
След като направих опиасоното в Putty ми изписва че всичко е инсталирано но няма ефект.програмката си е още заключена....(свалих я от Cydia)

by NoGood
iPhone 8GB O.S. 3.1.3 ; iPhone 4 16GB iOS 4.0.1
Peace
Peace

Вкарай някъв произволен 16 цифров код и ще се отключиnoo_good написа:ereptor написа:Ето и .deb файла на версия 1.05 (тествал сам я бачка перфектно, даже малко по-бързо от предишните:
link
SU (натискате Enter)
alpine (натискате Enter)
След като направих опиасоното в Putty ми изписва че всичко е инсталирано но няма ефект.програмката си е още заключена....(свалих я от Cydia)![]()
![]()

- noo_good
- Обратна връзка:
Аааааааа ето къде бил ключа от кочината
Thanks a lot mr. petkoxray
, Peace и със здраве! 

by NoGood
Peace
Peace

-
къде точно се качва този файл ... ? какви папки трябва да създават или не трябва .. и как да се инсталират примерно .rar или .deb от winScP.... ако има писано, а то има сигурен сам .. дайте ми 1 линк ако е просто .. 2 думи ми кажете как става ... четох доста ... търасчки работи нищо не намерих смислено ...
10x in advance
10x in advance
- noo_good
- Обратна връзка:
Трябва да качиш .deb файла (само него,без папки и прочие) в privete/var/tmp със WinSCP и после със Putty или Terminal правиш гореописаните команди (през Terminal м/у другото е по лесно!!!)shtilian72 написа:къде точно се качва този файл ... ? какви папки трябва да създават или не трябва .. и как да се инсталират примерно .rar или .deb от winScP.... ако има писано, а то има сигурен сам .. дайте ми 1 линк ако е просто .. 2 думи ми кажете как става ... четох доста ... търасчки работи нищо не намерих смислено ...
10x in advance

by NoGood
Peace
Peace

Ето и още малко сравнения :
Снимка IPhone : http://www.4shared.com/file/89305079/90 ... anCam.html" onclick="window.open(this.href);return false;
снимка Nokia 5800 : http://www.4shared.com/file/89305128/9b ... _5800.html" onclick="window.open(this.href);return false;
и
снимка LG Viewty : http://www.4shared.com/file/89305099/ed ... i_LG_.html" onclick="window.open(this.href);return false;
снимка IPhone : http://www.4shared.com/file/89305111/c9 ... Phone.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Просто без коментар ...
за информация LG-то е с 5 ! MPix , a Nokia-та е с 3.2 MPix ...
Лично моето наблюдение е,че IPhone прави с пъти по-добри снимки от горе изброените модели с "по-добри камери?" дори и без да се използва програмата , а с нея просто не може да става сравнение ...
Тия дни ще сложа и сравнение с Samsung Omnia, че ми стана интересно..
!
Снимка IPhone : http://www.4shared.com/file/89305079/90 ... anCam.html" onclick="window.open(this.href);return false;
снимка Nokia 5800 : http://www.4shared.com/file/89305128/9b ... _5800.html" onclick="window.open(this.href);return false;
и
снимка LG Viewty : http://www.4shared.com/file/89305099/ed ... i_LG_.html" onclick="window.open(this.href);return false;
снимка IPhone : http://www.4shared.com/file/89305111/c9 ... Phone.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Просто без коментар ...
за информация LG-то е с 5 ! MPix , a Nokia-та е с 3.2 MPix ...
Лично моето наблюдение е,че IPhone прави с пъти по-добри снимки от горе изброените модели с "по-добри камери?" дори и без да се използва програмата , а с нея просто не може да става сравнение ...
Тия дни ще сложа и сравнение с Samsung Omnia, че ми стана интересно..

- Kristian.Dinev
Последно има ли Time Lapse вече или не? 

iPhone 3G/White/16GB FW 2.2/Invisible Shield
iPhone 2G/16GB/2.1
“Do or do not….there is no try”
"Ако те мразят, значи си личност..."
iPhone 2G/16GB/2.1
“Do or do not….there is no try”
"Ако те мразят, значи си личност..."
- noo_good
- Обратна връзка:
Ако някой свали от Cydia v.1.1.1 и не му се отключва с 16 цифрен код-нека да вкара вместо 16 символа HunterX! Thanks to Mupo
by NoGood
Peace
Peace

Извинявам се за тъпия въпрос но явно само на мен неиска да ми се инсталира тази програма (както и доста други впрочем).
Наскоро си ъпдейтнах iphona до 2.2.1 и след това повечето програми които се опитвам да инсталирам чрез комютъра ми дава едно и също съобщение дори и за тези които преди ъпдейта си ги бях инсталирал "This application was not installed on tge iphone because is not be verified " Ако някой има идея каде е проблема и как да го оправя ще съм му благодарен до живот
Наскоро си ъпдейтнах iphona до 2.2.1 и след това повечето програми които се опитвам да инсталирам чрез комютъра ми дава едно и също съобщение дори и за тези които преди ъпдейта си ги бях инсталирал "This application was not installed on tge iphone because is not be verified " Ако някой има идея каде е проблема и как да го оправя ще съм му благодарен до живот
- noo_good
- Обратна връзка:
Чак до живот няма но ....stuff написа:Извинявам се за тъпия въпрос но явно само на мен неиска да ми се инсталира тази програма (както и доста други впрочем).

by NoGood
Peace
Peace