П.П Оправи се след Fix User Dir Pernissions
Е може и ръка да чакаме ,но тази в JohnnyBravoStore си е кракната и работи без проблем.Натисни катинарчето и в полето въведи името на релийз групата...Това е кода.
Ако сложиш и необработена снимка да видим разликата че да ти кажем как е
хахаroto написа:Ако сложиш и необработена снимка да видим разликата че да ти кажем как е
Въвеждам го,ама при мен не става.Голям съм кърък!The Shaman написа:Е може и ръка да чакаме ,но тази в JohnnyBravoStore си е кракната и работи без проблем.Натисни катинарчето и в полето въведи името на релийз групата...Това е кода.
off: Джони няма ли да излезе от някаде Time Lapse??
При мен всичко работи както трябва. Само дето не мога да преценя дали снимките са по добри или неstrash0 написа:нормално ли е след всяка снимка програмата да се затваря сама ?
FW 2.2 си върви по-вече от добреjunglist написа:Версията предполагам е за 2.2.1 ... защото при 2.1 не се получава ..
дам и при мене е така ако някой може да каже как да се оправи ?rnbmafia написа:Аз съм с 2.2.1 и цъка, мига , щрака и като стигне брояча до 2 ме праща на десктопа ........ шит. Това се случва когато е в "Enhanced" - мод , на QuickShot - си баца
добре де написал съм го най-горе пробжахте ли го ? - "П.П Оправи се след Fix User Dir Pernissions"strash0 написа:сложих ъпдейта, сега стига до 4 и изгасва, преди поне правише снимката и тогава се изключваше
п.с. 3г 2.2 съм, ако влобще има значение