Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
работи ли под background, но говорим за реален background а не при заключване на телефона и т.н. искам като натисна Хоум бутона да си е програмата вутре... отговор?
Аз нямам проблеми с кирилицата при изпращане и получаване на съобщения. За линковете - не съм тествал. Колкото за Background-а, аз този проблем го решавам с добавката Insomnia от Cydia (за да не се изключва WiFi-то, когато телефона влезне в Standby), и отделно ICQ Client-а си го спирам с Backgrounder пак от Cydia. И за двете допълнения има теми във форума, но ми е трудно да пусна линкове към тях, защото пиша от телефона.
Надявам се да съм бил полезен.
iPhone3G8GbBlack - Officially Unlocked by Apple - FW3.0.1+Jailbroken
И аз нямам проблем с кирилицата. Линковете просто не ги разпознава като url/и, просто са си обикновен текст. Това още в следващият релийз ще го оправят според мен. Иначе засега Backgrounder е приемливо решение (+ insomnia) за да не ти чупи връзката постоянно.
iPhone 3GS 16GB Black BG / FW3.1.2 JB
iPhone 3G 16GB Black IT / FW3.0 JB
MBP [late '08]
най ме кефи дето излизат картинките (аватари) към контактите, но при мене не излизат тези които са анимирани, а само другите. На скриншъта на рекламата са показани обаче анимираните !? При вас как е ?