BossPrefs CToggle Switch. Най-накрая!!!

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Аватар
Sisq0
Критикар №1

BossPrefs CToggle Switch. Най-накрая!!!

Мнение от Sisq0 »

В Cydia се появи добавка за BossPrefs, която прибавя суич за включване/изключване на автоматичната корекция при писане на съобщения. Много, много удобно - отдавна го чаках.
Опреснете си сорсовете, инсталирайте CToggle BossPrefs Addon, влезте в BossPrefs и изключете Auto Correct ;)
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Аватар
dastorm
Обратна връзка:

Re: BossPrefs CToggle Switch. Най-накрая!!!

Мнение от dastorm »

екстра е така . При мен не се появи клато ключ е bossprefs , а като самостоятелна иконка CToggle. Също така след рестарт на телефона пак беше на ОN . Но това са бели кахъри.
My personal Blog for living in US
blog.mitko.us
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

Отделна иконка... странно ?:-/
Би трябвало да се вгради в BossPrefs...
Изображение

п.п.
Сега рестартирах, за да проверя дали пак включва поправката - настройката ми си стои в положение OFF. Явно при теб има някакъв проблем - предполагам си ъпдейтнал BossPrefs до 2.12b?
Моето творчество!
Аватар
dastorm
Обратна връзка:

Мнение от dastorm »

както се казва "моя грешка" инсталирал съм само "Ctoggle" , a не " Ctoggle BossPrefs Addon "
My personal Blog for living in US
blog.mitko.us
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

Хм... всъщност грешката май дори не е твоя. Когато писах мнението, в Cydia имаше само CToggle. Сега гледам, че това, което аз инсталирах, са го преименували на CToggle BossPrefs Addon, а са сложили и друго, което е само CToggle (именно това, което ти си сложил). Подвел съм те неумишлено ;)

п.п.
Поправих първото мнение.
Моето творчество!
fidodido

Мнение от fidodido »

Благодаря! :)
hitretsa

Мнение от hitretsa »

При мен пък всичко си работи без проблем, не е в BossPrefs, а на отделна иконка, но след рестарт си седи изключена :) Мерси много за програмката
iPhone 3G 8GB with FW2.2 Jailbreak, Unlock
Аватар
Icco

Мнение от Icco »

hitretsa написа:При мен пък всичко си работи без проблем, не е в BossPrefs, а на отделна иконка, но след рестарт си седи изключена :) Мерси много за програмката
Изображение
iPhone 3G 8GB FW2.2
iPod Clasic 60GB
iPod Shuffle 1GB
Аватар
borisb

Мнение от borisb »

За fw 2.2. в settings/general/keyboard/Auto-Correction-off работи за всички инсталирани езици без инсталирана BossPrefs CToggle Switch
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Яко е, че ако изключител автоматичната корекция от менюто на телефона, а не чрез допълнително приложение, шорткъта, който слага точка, интервал и почва с главна буква работи. Това нещо го нямаше преди и ми липсваше много. Хехехе.

п.п. За хората, които не знаят за какво говоря, става въпрос за следното. Докато пишете писмо, бележка, текстово съобщение и др. при два пъти цъкане върху интервала автоматично се слага точка на изречението, отминава се интервал и се почва с главна буква. Страхотно е.
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Аватар
ogynche
Обратна връзка:

Мнение от ogynche »

Adamov написа:п.п. За хората, които не знаят за какво говоря, става въпрос за следното. Докато пишете писмо, бележка, текстово съобщение и др. при два пъти цъкане върху интервала автоматично се слага точка на изречението, отминава се интервал и се почва с главна буква. Страхотно е.
Тва е брутално! Много е удобно.
Apple iPhone 2G 16GB FW 2.2.1
Публикувай отговор