Офциална информация от AppStore и линк за сваляне: Nimbuzz
Предполагам че точно така ще стане. Ама наистина е по-приятна от фринг поне за мен.ThUnDeR написа:Пълна с бъгове... да се надяваме да ги оправят в следващия release.
за бекграунд режима си има програма Backgrounder .... с нея си бачка повече от добре...dpetrov написа:Изглежда много пиятно, но за съжаление няма една от най-важните функции - а именно работата в background режим! (за разлика от fring)
Както е редно да се каже "убиеца" на Fringanthony написа:Има и емотикони
Ако ти се занимава можеш да си ги преимуваш - има си опция в програмата.v3s0 написа:дае прогрмата наистина е готина...само кофтито е че на скайп ,абонатите са със скайп ника, а не с ника с който в момента са се писали....
И при мен така се получаваше , но не се разпадаше разговора ами се оправяше след 5-6 сек.dachevradoslav написа:За жалост разговорите в скайп ми се разпадаха през 4-5мин - чувах си моя глас и средата около мен и в това време не ме чуваха от отсреща.
Имаш опция за преименуване бе, келеш. Мен ме мързи обаче да преименувам близо 150 контакта.Nikolay написа:Специално за разговора мога да кажа, че се чува много добре. Не съм имал никакви прекъсвания. Също така друг бъг е, че когато ти звъни някой ти изписва името, с което си се регистрирал в програмата, а не на абоната, който те търси, но да се надяваме да го оправят скоро.
Като дадеш на самия контакт и ти се появят иконките за чат и обаждане, в горния десен ъгъл има бутон edit.xymopucm написа:къде по-точно е опцията за преименуване на контактите, защото не можах да я намеря. благодаря предварително.
Момчето имаше предвид, че като набираш някого, вместо да изписва неговото име, изписва твоето име - името с което си се регистрирал.Adamov написа:Имаш опция за преименуване бе, келеш. Мен ме мързи обаче да преименувам близо 150 контакта.Nikolay написа:Специално за разговора мога да кажа, че се чува много добре. Не съм имал никакви прекъсвания. Също така друг бъг е, че когато ти звъни някой ти изписва името, с което си се регистрирал в програмата, а не на абоната, който те търси, но да се надяваме да го оправят скоро.
MSN/Windows LiveHuKu написа:На screen-a не се вижда... има ли SIP ?
говорим за друго... че ако ти ми звъниш на мен по скайп... на мен место да ми излезе твойто име като звънящ ми излиза моето и то с това което ми е акаунта в самия нимбузз...Adamov написа:dachevradoslav: При мен не излиза така...