Fring за 2.х излезе!

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Публикувай отговор
Makaveli

Re: Fring за 2.х излезе!

Мнение от Makaveli »

А някой може ли да ми обясни защо като тръгна да инсталвам ми иска account information.Трябва ли преди това да имам някъде регистрация понеже не сум много наясно.Благодаря предварително !
Аватар
aveliky
Обратна връзка:

Мнение от aveliky »

Толкова ли е трудно да прочетеш цялата тема? Или поне първите една две страници?
Adamov написа:Много хора пропускат или не знаят нещо много важно.
1. Правите си нещо като регистрация във фринг. Потребителско име и парола.
2. След като си напишете името и паролата се логвате във фринг.
3. Чак след това ви позволява да си изберете icq, skype, gtalk и т.н. Избирате скайп (или каквото желаете да ползвате).
4. Пишете си потребителското име и парола на скайп (или на това с което искате да се логнете) акаунта ви.
5. В играта сте... ;)
Аватар
sonic01
Обратна връзка:

Мнение от sonic01 »

Някой имал ли е проблем от рода на този - при стартиране на фринг се изписва: The application fring can not be started! ?:-/ Имам известни съмнения, че е от смяната на иконите и след това синхронизирането с Itunes...
Един месец ръчкане из телефона спестява 20 мин четене на форума!
Аватар
to4niq

Мнение от to4niq »

sonic01 написа:Някой имал ли е проблем от рода на този - при стартиране на фринг се изписва: The application fring can not be started! ?:-/ Имам известни съмнения, че е от смяната на иконите и след това синхронизирането с Itunes...
И аз имах същия проблем,и си мисля същото,че се появи след смяната на иконите и синхронизация,но го преинсталирах и сега всичко е ок :) Да кажа,че и сега съм сменил иконите!
iPhone 4 IOS-4.3.1 ФО
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Ами не ги менете бе. Въпреки че човека е направил страшни икони и са мн по-яки. Аз съм със старите обаче.
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Аватар
iFlashFreak

Мнение от iFlashFreak »

И аз го имах тоя проблем.. Ама го имах и преди да сменя иконите и затова си мисля, че е по-скоро от някакъв бъг със синхрото. Сега съм си с моите икони и синхронизирам без проблемил всеки път, и аз и моята приятелка (бета тестер).
ChEf

Мнение от ChEf »

Аз си качих иконките и звуците на скайп от тук http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... =17&t=5049" onclick="window.open(this.href);return false; !!! Нямам никакви проблеми! Върви си като пушка и през EDGE зарежда за секунди! Така че не мисля че проблема е от иконите...! С иконките е много по-добре- стил, дизайн-досущ като на скайпчето!
Ай Ем БуЛгАрЧе!!!
rnbmafia
Обратна връзка:

Мнение от rnbmafia »

Работи много добре и бързо действа няма забавяне на съобщенията , разговорите за ок - поне за скайп ии с иконките и звуците аууу "яката раота" L-) L-) Мерси
vesselin

Мнение от vesselin »

Някой успя ли вече да намери новата версия, пачната за 3Г - вече 3 дни откакто излезе...

....Намерих го :)

http://rs390.rapidshare.com/files/15090 ... for_3G.ipa" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
johnnybravo
Обратна връзка:

Мнение от johnnybravo »

vesselin написа:Някой успя ли вече да намери новата версия, пачната за 3Г - вече 3 дни откакто излезе...

http://rs390.rapidshare.com/files/15090 ... for_3G.ipa" onclick="window.open(this.href);return false;

Това си е 1.0.1.4 (старата)
vesselin

Мнение от vesselin »

johnnybravo написа:
vesselin написа:Някой успя ли вече да намери новата версия, пачната за 3Г - вече 3 дни откакто излезе...

Това си е 1.0.1.4 (старата)
Прав си Джони :) Аз не погледнах, защото се доверих на този мискинин, който е написал, че това е линк за новата...
http://www.iphonetechzone.com/2008/10/a ... -networks/" onclick="window.open(this.href);return false;
Сега погледнах какво съм инсталирал и е старата версия наистина... Eто и новата http://rapidshare.com/files/154317190/F ... for_3g.ipa" onclick="window.open(this.href);return false;
Лично аз само си изгубих времето да ъпдейтвам - аз не открих никаква разлика:
В iTunes пишат за две подобрения
Improved voice quality - ми пак закъднението е една идея повече от приемливото за мен, а иначе и преди и сега не ми е прекъсвало думите нито на WiFi нито на 3G (е с мноооого редки изключения)
Improved registration process - вече можете да се регистрират хората, дори и когато имат точка "." в логина или мейла си, но това с регистрацията при мен вече мина....
Та така - лично аз продължавам да чакам да си пооправят закъснението и да стигне до това на PC базиран Skype - иначе си го ползвам и така, но само да се чуя с приятели извън BG. А ако трябва да говоря с чужбина по работа, та дори и с шефа ми, все още си ползвам услугите на мобилния оператор.
Последно промяна от vesselin на 18 Окт 2008, 07:12, променено общо 1 път.
mariankata

Мнение от mariankata »

Имам един въпрос.
Когато пусна backgrounder с fring и някой ми пише, не ми излизат балончета за пропуснат IM, а само ми подсвирква.
Та въпроса ми е само при мен ли се получава по този начин и ако да, сеща ли се някой как да го оправя?
Благодаря предварително.
Аватар
PunkoHead

Мнение от PunkoHead »

Не е само при теб. При всички е така :)
Все още Backgrounder не работи с Pop up ми се струва ;)
Полезни ръководства за iPhone тук
Apple iPhone 2G; 8GB; OS - 3.0 b2; HardCe iMat II Black
Apple iPod Shuffle; Blue; 2 GB
v3s0

Мнение от v3s0 »

аз пък искам да попитам може ли да сменя skype/fring настроението..?!?! нали се сещтате за какво говоря.. там.. да ми излиза часовниче.. или онова червеното (do not disturb) ?!?! ако някои знае как .. нека сподели... ;)
Аватар
johnnybravo
Обратна връзка:

Мнение от johnnybravo »

Аватар
Icco

Мнение от Icco »

mariankata написа:Имам един въпрос.
Когато пусна backgrounder с fring и някой ми пише, не ми излизат балончета за пропуснат IM, а само ми подсвирква.
Та въпроса ми е само при мен ли се получава по този начин и ако да, сеща ли се някой как да го оправя?
Благодаря предварително.
При мен на няколко пъти в режим backgrounder Фринга си подсвирква и като кликна хоум бутончето виждам на иконката на фринга балонче със бройка входящи повиквания/чат , но както казах това се случва рядко и ми е малко друдно се оправя още кога кое съм оставил включено ;)
iPhone 3G 8GB FW2.2
iPod Clasic 60GB
iPod Shuffle 1GB
mariankata

Мнение от mariankata »

PunkoHead написа:Не е само при теб. При всички е така :)
Все още Backgrounder не работи с Pop up ми се струва ;)

Backgrounder работи с PopUp. Но явно с Fring специално не работи, защото с BeeJive си ми изкачат PopUp-чета като луди и без никакво закъснение.
Аватар
flash4o

Мнение от flash4o »

При мен като трьгна да инсталирам ми изписва The aplication "fring" was not installed on the iphone because you are not authorized it on this computer. Някой има ли представа как да го оправя? ?:-/
iPhone 4 16gb FW 4.3.3
Аватар
ML16

Мнение от ML16 »

В iTunes, меню Store-> Authorize Computer.
May The Force be with You!
Аватар
flash4o

Мнение от flash4o »

Мерси това стана но сега ми дава някаква грешка "error occurred (0xE800002E)" :(
iPhone 4 16gb FW 4.3.3
demisa

Мнение от demisa »

Имам един въпрос. Как се чисти History-то на фринг, за да не се гледа с кого съм разговарял? ?:-/
zirowe

Мнение от zirowe »

И аз имам тоя проблем - пише "logging in" и просто седи така. Или понякога казва "timed out" и тва е. Онова търкало си се върти отгоре....чакал съм го 30 мин сигурно и никъв непредък...

Пробвал съм със стария акаунт, откакто имах фринг на 1.1.4 (сега съм с 2.1), правих си нов...преинсталирал съм го няколко пъти, пробвал съм по няколко пъти на инсталация....нищо. Адски дразнещо и явно при мн малко хора се случва.
Аватар
Fa1n7

Мнение от Fa1n7 »

Хора прецаках се много здраво с iTunes.. няма значение.. само моля някой да ми прати fring-a на skype: klimski94
iPod Touch Firmware : Updated To 2.2
toniko

Мнение от toniko »

3600000000 пъти се опитах да го сваля от Apps Store..не става и не става...изчетох всичко тук..пробвах последователността - "
Много хора пропускат или не знаят нещо много важно.
3. Чак след това ви позволява да си изберете icq, skype, gtalk и т.н. Избирате скайп (или каквото желаете да ползвате).
4. Пишете си потребителското име и парола на скайп (или на това с което искате да се логнете) акаунта ви.
5. В играта сте... ;)
и пак не става..Стигам до там, че Itunes ми иска няква регистрация преди да продължи да сваля фринг. във фринг не виждам място за регистрация..абе общо взето....съм в задънена яма..не ми е ясно вие как сте се оправили.. :)
Аватар
to4niq

Мнение от to4niq »

toniko написа:3600000000 пъти се опитах да го сваля от Apps Store..не става и не става...изчетох всичко тук..пробвах последователността - "
Много хора пропускат или не знаят нещо много важно.
5. В играта сте... ;)
и пак не става..Стигам до там, че Itunes ми иска няква регистрация преди да продължи да сваля фринг. във фринг не виждам място за регистрация..абе общо взето....съм в задънена яма..не ми е ясно вие как сте се оправили.. :)
Ти май нямаш регистрация и в itunes погледни тази тема http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... =25&t=4160" onclick="window.open(this.href);return false; регистрирай се и после сваляй на воля :)
iPhone 4 IOS-4.3.1 ФО
Публикувай отговор