Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Sisq0 написа:Като излезе плеър, който да прави нещо повече от вградения, може и да се замисля да го ползвам.
Тоя няма нито един позитив над плеъра по подразбиране.
ако това в вярно
nikiobicata написа:Има възможност да върнеш и предишната песен ако си с 2.1 firmware, като цъкнеш 3 пъти на бутона на хендсфрито
Някой знае ли как мога да го инсталирам без Итюн, че там ми иска рестот не мога до го ползвам тунюто. През Инсталус опитах ама не става. Или ако може да ми кажете някое репо в сидия където го има благодаря предварително
Знам че не се подържа проблемът ми е, че немога да си качам музика на телефона и да я слушам през вграденият плейър и за това търся алтернативи та ако някой може да ми помогне ще бъда много благодарен.
@spote много интересно, хем знаеш че не става, хем питаш как да стане. И понеже не можеш да си качваш музика и те мързи да почетеш форума, имаш ли нещо против аз да дойда да ти кача. Тъкмо ще ти разкажа как става. Има едни програми iTunes, iFile и iFiles, избираш си някоя от тях и си качвай музика колкото ти душа иска. Но трябва да се чете!
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!